Sziasztok.
Ma végre megérkezett ez az icipici drága
Annyira pici és annyira aranyos
Kíváncsi leszek,hogy fog mutatni a Gtx-en.
Arra meg pláne kíváncsi leszek,hogy is fogom őt megtekerniAzt sem tudom,hogy kezdjek hozzá…2magos legyen?
Ezen jól látni, mit csinál a manus. Én sem értek csehül egy bötűnyit se, hanem nézem hang nélkül. https://www.youtube.com/watch?v=s3xHRqSUGa0 Gondolom, amíg vártad, te is néztél róla videókat. Az is leesett nekem, miért vannak így egy oldalban a lefogató bakok, mert ebben még annyi hely sincs, mint a Dvarw 16 -ban, de megoldották. Itt a kettő közé már nem férne be egy tekerés. Nagyon szépen dolgozik az ürge, ezt a videót ne hagyd ki.
Húzzál bele @anon88785338 !
Ha mindent jól csinálsz egy ízorgia ez a tank,viszont sztem a clapton meg ilyesmik sok ide,28ga vagy 30ga huzal 2es max 2.5 es magméret és alacsony wattok 10-12.5watt környéke,nem fog elmelegedni és szépen megtartja az ízeket,vattázást érdemes megfelelően ritkítani a végeken
28-as kanthal huzalom van.Elsőre biztos 2es magra fogom tekerni.De mennyi menet legyen?A nagyobb tankjaimban 5 vagy 6 menetet csinálok.
Van olyan videó,aki a deck(jól írom?)szélénél vágja le van aki annál hosszabbra hagyja.Ilyen tankom még nem volt,hogy oldalt látni a vatta végeit.Mennyire kell vágni vagy hol kell vágni a vattát?
@anon88785338
Én deck szélénél vágom szinte az összes mtl tankom,ennek tuti elég annyi nem kell megtömni,kb mint a Berserkereket sem.Jah és mehet bele 6 menet