Nagyon szép kis tankocska, a pipákkal variálható a kinézete is.
Több EU webshopban tapasztaltam, hogy vasárnap este, vagy hétfő reggel érdemes rendelni. Hétfőn rendeltem én is a vaporism-ról, ma (szerdán) délelőtt a kezemben volt.
Nekem annyira nem nyílik könnyen a bajonett zár, van ellenállása, bár nem akkora mint egy menetes top cap-nek, de még nem nyílt ki a zsebemben. Egyenlőre…
Hali,sziasztok. @Vaperina_Kinga nekem pénteken jött meg,igaz ez clon,de eléggé tetszik.Szinte megeggyezik az eredetivel,egyedűl a betöltőnyilásnál más,itt nincs gumibiszbaszÉn az 1.6 os cumóval használom,ss316 27 ga ból tekertem bele, 1,3 ohm körülre sikerűlt,10,5 watton használom.Egoist indiánt pöfékelek benne,elég jól vissza adja az ízeket,nállam beelőzte az ammit mtl-t meg a wotofo cog ot is simán veri
Jaja,minden okés.Meló van,peca,meg ugye ház körüli munkák.A derekam is jól van,egytalán nincs vele problémaAmúgy meg rossz pénz nem vész el,köszi szépen
Szia @Vaperina_Kinga !
Örülök,hogy neked bejön!
Több helyen láttam már,hogy külön hírdetik a fémbetétes afc-ket és,ha jól láttam és értelmeztem a szöveget megeggyezik a v2 minivel a mérete így mindkettőhöz ugyanaz,csak annyi,hogy van benne egy fémbetét ami nem pörkölődik meg
Áldásos tevékenységednek hála tegnap délután összebarátkoztunk a BSKR V2 Minivel. A V2 és a V2 Mini között a megjelenésben van lényeges különbség, a méretekben pedig teljesen elhanyagolható.
A belső szerkezete, felépítése mindkettőnek ugyan az. Az építést, vattázást step by step tökéletesen leírtad, ahhoz annyit tennék hozzá: Uff.
A gyártó a csomagban a 2,5mm magátmérőjű claptont ajánlja, én 28ga-s, NI80 huzalt, 6 menetet tekertem ekkora magra. Gondolkodás nélkül a legnagyobb AFC-t toltam alá, 9W-ra állítottam be.
A nagyon tág levegőzésű MTL-t szeretem, ezért néhány szívás után kikaptam belőle a tekerés alól az AFC-t. Eleve pozitívum, hogy ezt meg lehetett csinálni lekvidveszteség nélkül.
Több tank lekvid elfogyasztása után, az kell mondanom, hogy gazdag gőzmennyiséget szolgáltatott, kiváló ízek mellett. A vanília zamatát igen széles spektrumban adta vissza. Lánc-slukkoló vagyok, még azt is bírta. Ilyen nyúzás mellett sem melegedett túlzottan, a hosszú szipka pedig ezt is elviselhetővé tette.
Teljes mértékben egyetértek megállapításaiddal, ez egy rendkívül remek kazán.
Köszönöm, hogy felcsigáztál, és nem maradtam le erről az élményről .
Örülök Neked @Kabak 4 tanknyi csokis fánk megtette a hatását. A tekerés elég gyalázatos, így mindjárt mosás, és a terv az, hogy nem kerül vissza az AFC. A soraid megerősítésként hatottak!
Szvsz,a mini 2mm-el kisebb deck részre ezáltal chimney része is,ez szűk levegőzesnél lenne jobban észrevehetőbb,hogy erőteljesebb ízeket tudna produkálni pl:dohányos ízek kedvelőinek,mig a nagyobb társa a v2-ben jobban el tudnak veszni az ízek a nagyobb chimney és deck miatt ergo az egész kazántér nagyobb,szval én dohányos íz kedvelőként biztosan a v2 mini-t választanám a fém betétes afc külön pozitívum,de mivel volt már a sima V2-m tudom kb mire képes és mire nem,tág levegővel tényleg jól muzsikált,csak azt meg mtl-be én nem szerettem és manapság ismét nem szeretem,tök érdekes,hogy az ember vapelési szokásai is folyamat változnak
A képeket elnézve a V2-nél nagyobb a távolság az üvegpalást és a kazán között. A Mininél pedig kisebb. Ez úgy lehet, hogy a deck és a chimney azonos méretű. Szerintem a gyártó csak a kinézeten változtatott, a belső felépítmény azonos, ezáltal az ízképzés is.
Ha megvettem a 2-őt ( ), majd megmérem.
Igen, változnak a szokásaink és így egyre újabb élményekben részesülünk.
Mindenképpen tedd majd meg,hogy leméred a paramétereit a kazánpalást és deck részeknek,már csak azért is érdekelne,hogy terveztem egy mini beszerzését és remek támpontot tudnál vele adni hozzáKöszönöm előre is