Sziasztok.
Korábban már nagyon megtetszett a Neeko és mivel sikerült eladni a Brüncit megrendeltem. Valóban egy minőségi (vagyis drágább) tank érzetét kelti. Egyenlőre csak nézegetem. Később jövök az építéssel. Ha hozzászámolom azt, amit kaptam, idénre ennyi elég volt. Sőt… Talán betart jövő karácsonyig is.
Kíváncsian várom az épitgetést, véleményt a tankról.
Kb Fél év lehiggadás után újra “kikéne” próbálnom pár tankot
És az is közte van, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok
várom majd a véleményed
Jaj de imádom ezt a tankot :))) kicsit meg kellett birizgálnom a vattát, hogy hidegben is rendesen működjön (néha rá kellett nyitnom). Remélem, neked is tetszeni fog!
Meg is érkeztem.
Ez a tank nagyon sokrétű és nagyon szép is. Az AFC-k segítségével (hivatalos infó szerint) összesen 49 variációban lehet variálni a levegőzést, a nagyon szűk MTL-től a szűk DL-ig. Gyárilag alapból a 2mm-es AFC van benne, de mindegyikre rá van írva mekkora.
0.8, 1, 1.2, 1.5, 2, 2.5mm-esek közül lehet válogatni.
Magasak a bekötőoszlopok ezért a TH-val is lehet játszani. És még az MTL clapton-nak is van helye a csavarfej alatt.
A vattának nincs sok hely, ezért az “alap” MTL setupot tettem bele. 2-es magon 6 menet, hézagosan. Ennyi vattának pont van hely, ha nagyobb magra tekerve több vatta kéne, lehet trimmelni kellene a vattát.
Bajonett záras, egy nagyon kis fordítás és már lenn is van a top cap teteje.
Végül a KTS Black-et kóstoltam ebből. Először kóstoltam ezt az s’n’v-t, a félreértés elkerülése végett, azért van ebben a flakonban, mert a gyári chubby flakon berepedt.
Összességében:
Ez valami álom! Isteni ízek vannak benne, hatalmas gőzök kíséretében! Igen, hajlamos szürcsögni! Nálam is jelentkezett a szürcsögés. A vattának teljesen és maradéktalanul fednie kell az etetőnyílást. A mentolos vegyes gyümis KTS-ben egyáltalán nem tolakodó a mentol, az ízeket csodásan ki lehet érezni belőle. Frenetikus!
A 2,5-es magot bőven megbírja, viszont a 3-as már tényleg sok neki. Egy egész napot áldoztam a megfelelő tekerésre (irigyellek, hogy neked ilyen gyorsan sikerült ), minden szirszart kipróbáltam, mire sikerült
Kezd egyre szimpatikusabbá válni ez a tank pont ilyet keresek én is, ami egészen a szűk dl-ig megy. Már arra jöttem rá, hogy nekem ízenként is változik a tank levegő beállítása
2.5-re fogom legközelebb, valóban igényli. Jelenleg kellett még vattát hozzátennem, hogy ne szürcsögjön. Általában elsőre sikerülni szokott minden, bár most nem, mert szürcsögött ám mintha muszáj volna.
Lepróbáltam az AFC-ket még tekerés előtt, valóban elég bitang szűk DL tud lenni.
Nem adod el?
Használd egészséggel
Hahó! Ha valaki kedvet kapott hozzá e remek beszámoló után, nálam még mindig van egy black eladósorban!
“De miééért”?
Sajnálom Drágám, túl jó ahhoz, hogy eladjam.
Nekem még nem az igazi, szörcsög, most a két kettest raktam bele, de lehet a felső afc-t ki fogom venni, hogy több legyen a gőz. Igaz most annyi setup van előttem, hogy nem sürgős újratekerni.
Most nekem is megint szörcsög, pedig vagy 1 órán át jó volt minden. Lesz ezzel mit pamacsolni.
Na, akkor nem csak én vagyok béna
Az elején kivettem a felső afct és mintha úgy nem csinálta volna, de lehet rosszul emlékszem.
Ha leürül megpróbálom, csak 49 variáns van erre a tankra.
Ha megvan a tuti, jöhet