Sziasztok.
Ide jöhetnek a képek, ki mivel vapel ma?
A Prime nagyon megy a Danihoz.
Nekem a dotmod-od tetszik nagyon. Szép rajta az a minta
Ărsz rĂłla, hogy milyen? Mondjuk levegĆzĂ©s, folyĂĄs van vagy nincs, Ăz, stb
TermĂ©szetesen. Amint tĂșl vagyunk az Ă©vnyitĂłn Ărok rĂłla.
KönnyƱ napotâŠĂșjdonsĂĄg nincs.
Viszont ennyi Ă©v utĂĄn is szeptember elsejĂ©s gyomorszorulĂĄsâŠ
Mai nap mottĂłja: esĆben kerĂ©kpĂĄrozni nem mindig jĂł döntĂ©s, szerencsĂ©mre mĂ©g vĂzĂĄllĂł vagyok.
Håt, ennyit az évnyitóról⊠Itt is vagyok.
FolyĂĄs nincs, szivĂĄrgĂĄs nĂ©ha, ha tĂșl töltöm vĂ©letlenĂŒl. Most minden levegĆzĂ©s nyitva van, Ăgy fĂ©l DL ĂŒzemmĂłdban van, de ha a belsĆ levegĆzĆjĂ©t elzĂĄrom, akkor egy nagyon szuper mtl tankot kapok. A kĂŒlsĆ levegĆzĂ©st a gyƱrƱvel ĂĄllĂtom, a levegĆbeömlĆi rejtettek, de, ha a decket kiveszem, akkor lĂĄtszik a hĂĄrom kb 1 mm-es lyuk, szemre 1mm-nek tƱnik, egyĂ©bkĂ©nt nem tudom mekkorĂĄk. MĂ©g nem kerestem rĂĄ kĂŒlönösebben erre az infĂłra. A belsĆ levegĆzĆ mĂĄr Ă©rdekesebb. AzĂ©rt belsĆ, mert, ha kiveszem a decket, akkor az aljĂĄn van.
A közĂ©pĂ©rintkezĆ kĂ©t fĂ©le van. Az egyiken (mint a kĂ©pen is) van 2 lyuk, Ășgy tudom ez arra szolgĂĄl, hogy a közĂ©psĆ levegĆbeömlĆn is hƱljön a tekercs, amit a decken alul lehet ĂĄllĂtani, az pedig az oldalsĂł levegĆbeömlĆhöz vezet, ezzel oldalrĂłl (is) hƱl a tekercs. Ha a teli pint tennĂ©m bele, akkor csak oldalrĂłl hƱl a tekercs. Az is mĂ©g fĂ©l DL ĂŒzemmĂłd. De mĂ©g sosem cserĂ©ltem pint, Ăgy Ă©lmĂ©nyben nem tudom mennyire mĂĄs. Ez fĂ©l DL, miĂłta kaptam.
EgyĂ©bkĂ©nt a lefogatĂĄs nagyon könnyed, mivel clamp deck-es, csak alĂĄteszem a huzalt, Ă©s rĂĄ hĂșzom a clamp-et (magyarul szorĂtĂł, de Ășgy hĂŒlyĂ©n hangzik ) a vattĂĄzĂĄsra annyira nem Ă©rzĂ©keny, viszont a keveset nem szereti. Folyni nem szokĂĄsa. Huzalra, Ă©s vattĂĄra sem Ă©rzĂ©keny, bĂĄrmit tettem eddig bele, az Ăzeket pazarul hozta. SzƱk levegĆvel nem prĂłbĂĄltam mĂ©g, de vĂ©lemĂ©nyem szerint Ășgy mĂ©g jobb lehet, mint Ăgy.
A kazantĂ©r elĂ©g szƱk, ezĂ©rt is van jĂł Ăze, de mĂ©g Ăgy is elfĂ©r benne egy clapton, 2.5ös magig, szĂĄlhuzal pedig 3as magig. A vattĂĄnak van 2 bemarĂĄs, le kell vezetni az aljĂĄig.
Amikor kĂ©sz a tekerĂ©s, vattĂĄzĂĄs, az összerakĂĄs nem a megszokott mĂłdon törtĂ©nik. ElĆbb a deckre rĂĄteszem a menetes RTA palĂĄstot, aztĂĄn rĂĄteszem a kĂŒlsĆ palĂĄstot, a betekintĆ ide nem jĂł szĂł, mert teljesen ĂĄtlĂĄtszĂł. VĂ©gĂŒl rĂĄteszem a menetes drip tipet. TulajdonkĂ©ppen a drip tip tartja össze. BĂĄr az Ć-gyƱrƱk is a jĂł minĆsĂ©grĆl ĂĄrulkodnak, mert szuperĂŒl fogjĂĄk a palĂĄstot, akkor is, ha liquid van benne, de a drip tip Ă©pp nincs rajta.
Drip tipet le kell venni, Ășgy zajlik a töltĂ©s. BĂĄr elĂ©g tĂĄg a rĂ©s, de könnyƱ mellĂ©folyatni.
VĂ©gezetĂŒl, Ă©n imĂĄdom ezt a tankot. Nem hiĂĄba volt bakancslistĂĄs. Ăzre, gĆzre 10/10! ElĂ©g egyszerƱ bĂĄnni vele, persze van olyan amit szokni kell, de melyiknĂ©l nem?
Igazad van, ez mĂĄr a 3. Csak a mĂĄsodikhoz nem Ărtam, hogy az a mĂĄsodik.
Azta! Ez szuper, mindent is bemutatĂł leĂrĂĄs lett! Köszönöm
Nincs mit. RemĂ©lem segĂt a döntĂ©sben.
ĂtlĂĄtszĂł
Aztaa. Milyen szĂ©pek. MĂĄr rĂĄjuk se merek nĂ©zni⊠Pedig mĂĄr nagyon gondolkodom egy rendelĂ©si lista egyik alkotĂł elemekĂ©nt⊠AmĂșgy, meg, mĂĄr több mint 2 hete nem vettem semmit seâŠ
Azért szerintem még mindig a Brunhilde a legszebb tank. Hasznålod?
Persze. De nem mindig⊠Zuhany alatt Ă©s alvĂĄskor nemâŠ
Nagyon megszerettemâŠ
Igen, ez mĂĄr nekem is feltĂŒntâŠ
Ez milyen tank?