Sziasztok. Fúúú, de kíváncsi vagyok, milyen lesz
Gratulálok!
Majd mond el mílyen ha gondolod…
Sziasztok. Köszönöm.
Hát nem is tudom hol kezdjem. Szerintem egyszerűen fantasztikus tank. Levegőzés terén tele van lehetőségekkel, mivel az airpineknek köszönhetően a tág dl-től egészen a szűk mtl-ig lehet állítani. 24 órámba telt mire kiokoskodtam, hogy nekem a levegőzése hol volna a legjobb. Jelenleg a levegőcsap 2 felében 1,8 és 1,5 pinek vannak (ez tűnik eddig a legjobbnak). A tekerés ni80 28ga 7menet 2,5 magon. Tvgc oroshi nevű liquiddel gőzölök szerintem parádés ízeket hoz ki a folyadékból. Azért ízeket írtam, mert a levegőáramlástól függ, hogy éppen dohányosabb vagy almásabb, esetleg a két íz keverékét érzed, ízleled. Sikerült úgy is belőni, mintha beszíváskor beleharapnék a zöldalmába, benntartva érzem a héjját, aztán a lédús gyümölcshúst, amit aztán a dohányos íz zár a gőz kiengedésekor. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire aprólékosan, igazán lehet érezni ilyen ízeket, de ennél a tanknál sikerült Muszáj lesz beszereznek fused clapton huzalt vagy kész coilt, mert tudnom kell azzal is, hogy milyen Mindenképp megér ez a tank egy ajtócsapkodást (Bocsi a hosszúra nyúlt szövegelésért)
Úgy gondoltam ma is írok egy-két próbálkozást a tankkal.
A szűkebb haranggal az alap tekerésemből indultam ki, ami ni80 6-7 menet hézagosan 2,5-es magon (a 7 menet talán kicsit jobb). A vatta bp mods volt, ezt lecseréltem a coil masteros mujira, mert valahogy ebbe a tankba nekem nem vált be a bp-és. Olyan volt, mintha beledagadt volna, de az is lehet, hogy csak összeesett a vatta, és így kicsit nehezebb volt szívni az 1,8-1,5-es pinekkel. Ugyanez volt a 2-es pinnel is (a párom szereti az ilyen levegősebb setupot, ezért lett ezzel is egy próba). Szóval eddig a muji jobb választásnak tűnik nekem. Ezután kipróbáltam kanthal huzallal is ugyanezekkel a paraméterekkel, de abban is jobb volt a muji. Beleszagoltam kicsit a dl-be, de csak a próba miatt. Kanthal 24ga hézagos 5 menet 3-as magon, ami 0,56 ohomot hozott. Levegőző hozzá a 4mm-es volt. A watt szuper kevés volt 18-19, mert efelett már égetett. Mivel nem vagyok és nem is leszek soha dl-es, ezt a vonalat el is engedem. Ma rendeltem ni80 és kanthal fused clapton előretekert coilokat, és van itthon demon killer vatta, szóval ezekkel lesz még pár próba
Valamelyik bemutató videóban mondták, hogy puzzle tank. Találó