Tankot újítottam 🥰

Szis @Adams Melyikre szeretnél ajánlást, a Bersire vagy a Brüncire? :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

A Bersire :slight_smile:
Brünhilda már tökéletesen üzemel.
Kíváncsi vagyok a legfrissebb ötletekre, így jópár hónap használata után.

1 kedvelés

Az abszolút favorit a Bersiben az a szintén Vandy Vape féle SS316-ból 2es magra 6 menet. Ezt összenyomom picit, hogy ne lógjon túl a levegőzőt. Langyos a gőze, ha túl lóg, azt meg nem igazán szeretem. Így ebbe picike tekerést teszek. KB fél mm-el van a levegőző felett, hogy ne legyen nagy a TH, mert azt sem szeretem. Hú, ezekre nagyon háklis vagyok. :sweat_smile: Vapefly Cotton Cloud’s vattát használok, ez a tank nem kér sokat. De tényleg… Az elején dry hit volt dry hit hátán. Aztán rájöttem, hogy nem kell túl sok belőle. Így mikor behúzom a vattát a tekercsbe tényleg csak nagyon enyhén érzem, hogy fogja a huzal a vattát. Meg egyébként is, szűk a helye a vattának a bevezetésben. A Cotton Cloud’s egyben marad szerencsére, bírja a kiképzést. De volt már, hogy úgy 1.5 hét után már kezdett összeesni, olyankor könnyezni kezd a tank. Nem folyik, csak látok az alsó levegőgyűrűnél a lyukakat eltorlaszoló cseppeket és ez sem befolyásolja a használatot. :slightly_smiling_face: 0.6-0.8 ohm között tekerek és a bersit olyan 10-11 watt környékén érzem jónak. A 12 watt néha már sok. Ha esetleg kifelejtettem valamit kérdezz bátran. :blush:

7 kedvelés

Köszönöm!
A ss316 huzalból melyik?
Van kb 10 féle :grin:

2 kedvelés

Szia @Adams ! :slightly_smiling_face:
Majd Kinga is ideírja,hogy melyiket használja.
Én ezzel nagyon elégedett vagyok! :wink:
https://gandalfliquid.hu/vandy-vape-ss316-28ga-ellenallashuzal-9m

5 kedvelés

Jajj, bocsánat az lemaradt. :confused: Amit @John linkelt, pont azt. :grin:

3 kedvelés

Szia @Adams
Én Berserker Minit használok,de ezt fenntebb már kiveséztük,hogy kazánméretre azonosak,jó ötlet volt a részedről,hogy rendeltél fémbetétes afc-ket​:v:énis 2mm-es magmérettel és 28ga ss huzalal használom mint @Vaperina_Kinga,én mikro coilt tekerek neki szval 7-8 menet összenyomva,afc-től kb 1mm magasságba,9.5-10 watton hajtva,ha szereted a dohányos ízeket érdemes rápróbállni benne a Rayon nevezetű vattára is,deck szélétől picit beljebb vágom le nem úgy mint más tankoknál,hogy a szélénél,hanem nála picit beljebb,mert tényleg éppenhogycsak be kell lógatni a vattát a vattatartó nyílásokba,nem kell,hogy alul kilógjon a vatta vége,szval tényleg kevéske vattát kíván,vattázásról még annyit,hogy arra ügyelni kell,hogy a vatta ne érjen az afc-hez ,egyébként eggyik kedvencé nőte ki magát nálam,persze első pár napban énis küzdöttem a megfelelő magméret és vatta mennyiségekkel,én 1.4es afc vel használom dohányos levesekkel.

9 kedvelés

Nekem lazább vattáim vannak, azokat le kell lógatni, hogy ne tolja vissza a liquid.

3 kedvelés

Köszönöm a tanácsokat!
Egyelőre utálom ezt a tankot attól függetlenül, hogy tökéletesen működik, eltaláltam a számomra jó setupot, használat közben és pihenve sem szörcsög, folyik…
DE!!!
Már mindenféle módon próbáltam a feltöltést, viszont utána folyik és csak folyik…
Leírnátok lépésről lépésre a bevált folyásmentes töltést?
Köszi :blush:

1 kedvelés

Nem tudom melyik tankról van szó, de pár tipp:

• zárd el a levegőzőt a töltés előtt
  • amikor a tetejét lezárod próbáld meg úgy, hogy először csak picit visszarakod a topcapet fejjel lefelé fordítod és úgy zárod le
  • ne töltsed fullra
  • több vatta kell vagy játszani kell a vattázással
  • add el, vegyél másikat :rofl:
2 kedvelés

Berserker v2…
Így töltöm és szerintem inkább azzal lesz a gond, hogy ki akarom használni a tank kapacitását…
Megpróbálom kevésbé megtölteni.
De az eladás sem rossz ötlet :joy:
Amúgy meg nagyon megtetszett, emiatt egyelőre nem válnék meg tőle.

1 kedvelés

Szerintem befolyik a kéménybe a liquid. Ezt azért gondolom, mert azt mondod amúgy nem folyik, nem szörcsög, viszont feltöltésnél pedig nagyon folyik. Ez csak úgy lehetséges, ha valahogy belekerül. Cseréld le a top cap tömítését arra ami a pót bigyók között van, azzal könnyebb az élet. :slightly_smiling_face:

Szerk.: Javítottam az elírást, hülye T9. :joy:

1 kedvelés

Köszi, megpróbálom.
Bár a tömítés felső része és a topcap is száraz szokott lenni.
Lehetséges, hogy a CB Prime vatta túl laza szerkezetű és azért nyomja be a likvidet?
Egyébként meg akárhogy forgatom, döntöm, használom, sosincs probléma, csak a töltésnél.

1 kedvelés

Azért mert töltésnél bepréseled a levegő a tankba, ami lenyomja a levest a vattára és lehet a vattagát nem tartja meg, szóval ja, egy vatta csere is esélyes lehet.

Nekem a berserker v1 volt ilyen, az is mindig csinálta (fel is került a polcra :smiley: )

1 kedvelés

Én azt tömörnek mondanám. Viszont amit Ispy írt abban van valami.

Ezen szintén segíthet a tömítéscsere, mert ami rajta van mikor kiveszed a dobozból az membrános és bent tartja a levegőt. Én második töltésnél lecseréltem, nem jó konstrukció. A tartalék az nyitott, azzal nem lesz ilyen gond szerintem. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Na felső tömítés lecserélve és szépen kidolgozza így a levegőt. :grin:
Ég és föld a különbség.
Már csak annyi a kérdésem, hogy megtöltöm zárt levegőzés mellett, a top capet picit ráhúzom, fejjel lefelé fordítva húzom rá véglegesen… ilyenkor a levegőző már nyitva legyen, vagy azt a legvégén?

A biztonság kedvéért a végén. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés