Ha huzatos, az nem baj
Baj, mert nem tudod a tekercset kellőképpen felmelegíteni ! Túl hűtöd !
Meg nem lesz íze sem a levesednek csak füstje vagy mi
Jaaa, értem.
Ha tudom, hogy ezzel a dvarwval ennyi bajom lesz, meg sem veszem
Nincs azzal baj egyszer kell belőni ahogy neked jó és úgy kell használni !
Nem lesz homlokhorpasztó ! Másképp kell szívni az mtl és a dl tankokat ! Az mtl lassú és időben hosszú szívású technikát igényel !
Úgy bizony. Ám most 6 menet lett 7 helyett, és mintha jobb lenne. Azért vettem el 1 menetet mert 7 menettel volt, hogy néha égetett. Nem akartam túlságosan összenyomni a tekerést, így inkább elvettem 1et, és most megszünt az, hogy túl hosszú slukkok végén dry hit közeli élményem van. De ha nem szívtam annyira hosszan akkor jó volt, csak hát én úgy nem is tudom…
Kinga neked mit jelent a túl hosszú slukk ? Másodpercre gondolok.
5-6mp, nagyjából. De néha több.
Értem ! Csak azért kérdeztem rá , mert újabban az a szokásom , hogy az újabb készülékek ugye 10 másodpernél letiltanak és nekem sokszor nem elég ! Ezért jobban preferálom a régebbi készülékeket mint a DNA VT75 nano is , nála be lehet állítani azt is , hogy mikor tiltson , de vannak régebbi eszközeim amik nem tiltanak 10 másodpercnél !
Nekem az már sok, párszor felszaladt tiltásig de az nem az igazi, most slukkoltam egyet, mértem az időt. Az az 5-6mp inkább 7-8… A rövidebbek (általában DL-ben) olyan 2-3mp, ritkán több. MTL-ben az ilyen hosszú slukkok simán kiürítik a vattát. Pont ezért is volt kellemetlen sok esetben. Most gondoltam egyet, hogy legyen 1 menettel kevesebb, és bejött.
Világos ! Nálam ez azóta működik így amióta lementünk kettes nikotin tartalom alá ! De viszont nálam nem szokott dryhit lenni 13-14 másodperces slukkoknál sem. Gondolom nálad is ez csak egyedi eset az új kazánnal !
Csak a Dwarv-ban produkálja ezt. Az meg kb 1 éves. A többivel semmi ilyen nincs.
Értem ! Hát a dvarw az szokott nálam is néha meglepetést okozni. Még mindig.
Dwarv MTL FL-t használtam a Brünhilde előtt (tartalék tanknak tervezem megtartani, a Chtulhu Hastur-t meg lepasszolom). A dryhit-et én is megfigyeltem a Dvarw-nál hosszabb slukkal (0.8 AFC, 6 menet 2-s mag). Ezek szerint nem egyedi eset, hogy dryhit-el néha indokolatlanul. Én mondjuk a sok kicsi slukk pártján állok. DL-ről tértem meg MTL vonalra. De majd gyakorlom rendesen