Tankban barnuló liquid

Ha huzatos, az nem baj :slight_smile:

1 kedvelés

Baj, mert nem tudod a tekercset kellőképpen felmelegíteni ! Túl hűtöd ! :slightly_smiling_face:
Meg nem lesz íze sem a levesednek csak füstje vagy mi :rofl:

2 kedvelés

Jaaa, értem.
Ha tudom, hogy ezzel a dvarwval ennyi bajom lesz, meg sem veszem :confused:

2 kedvelés

Nincs azzal baj egyszer kell belőni ahogy neked jó és úgy kell használni ! :wink:

2 kedvelés

Nem lesz homlokhorpasztó ! Másképp kell szívni az mtl és a dl tankokat ! Az mtl lassú és időben hosszú szívású technikát igényel !

1 kedvelés

Úgy bizony. :smiling_face_with_three_hearts: Ám most 6 menet lett 7 helyett, és mintha jobb lenne. :thinking: Azért vettem el 1 menetet mert 7 menettel volt, hogy néha égetett. Nem akartam túlságosan összenyomni a tekerést, így inkább elvettem 1et, és most megszünt az, hogy túl hosszú slukkok végén dry hit közeli élményem van. :slightly_smiling_face: De ha nem szívtam annyira hosszan akkor jó volt, csak hát én úgy nem is tudom… :thinking:

7 kedvelés

Kinga neked mit jelent a túl hosszú slukk ? Másodpercre gondolok. :slight_smile:

2 kedvelés

5-6mp, nagyjából. :slightly_smiling_face: De néha több.

3 kedvelés

Értem ! Csak azért kérdeztem rá , mert újabban az a szokásom , hogy az újabb készülékek ugye 10 másodpernél letiltanak és nekem sokszor nem elég ! Ezért jobban preferálom a régebbi készülékeket mint a DNA VT75 nano is , nála be lehet állítani azt is , hogy mikor tiltson , de vannak régebbi eszközeim amik nem tiltanak 10 másodpercnél ! :slight_smile:

4 kedvelés

Nekem az már sok, párszor felszaladt tiltásig de az nem az igazi, most slukkoltam egyet, mértem az időt. Az az 5-6mp inkább 7-8… :slightly_smiling_face: A rövidebbek (általában DL-ben) olyan 2-3mp, ritkán több. MTL-ben az ilyen hosszú slukkok simán kiürítik a vattát. Pont ezért is volt kellemetlen sok esetben. Most gondoltam egyet, hogy legyen 1 menettel kevesebb, és bejött. :blush:

4 kedvelés

Világos ! :slight_smile: Nálam ez azóta működik így amióta lementünk kettes nikotin tartalom alá ! :blush: De viszont nálam nem szokott dryhit lenni 13-14 másodperces slukkoknál sem. Gondolom nálad is ez csak egyedi eset az új kazánnal ! :slight_smile:

3 kedvelés

Csak a Dwarv-ban produkálja ezt. Az meg kb 1 éves. :thinking: A többivel semmi ilyen nincs. :woman_shrugging:

3 kedvelés

Értem ! Hát a dvarw az szokott nálam is néha meglepetést okozni. :slight_smile: Még mindig.

3 kedvelés

Dwarv MTL FL-t használtam a Brünhilde előtt (tartalék tanknak tervezem megtartani, a Chtulhu Hastur-t meg lepasszolom). A dryhit-et én is megfigyeltem a Dvarw-nál hosszabb slukkal (0.8 AFC, 6 menet 2-s mag). Ezek szerint nem egyedi eset, hogy dryhit-el néha indokolatlanul. Én mondjuk a sok kicsi slukk pártján állok. DL-ről tértem meg MTL vonalra. De majd gyakorlom rendesen :smiley:

2 kedvelés