Mitől változik tankban a liquid színe?

Sziasztok, szerintetek az mitől van, hogy bekevertem a likvidet(lila színű) új porlasztoval betoltottem és pár szívás után eltűnt a lila szín.nem tapasztaltam még soha ilyet.

5 kedvelés

Szerintem a porlasztó hőjére reagál így a liqid.
De gondolom nem minden liqid viselkedik így hő hatására.

8 kedvelés

Nagyon meglepődtem rajta, mert jópár fajtát próbáltam már ugyan ezzel a porlasztos tankal és sose tűnt el a színe a likvidnek. Közben kipróbáltam másikkal is ott is eltűnt a színe. Néztem direkt semmi nincs lejarva és hibátlan állapotban van. Sötétebb lilabol átlátszó semleges lett :sweat_smile:

5 kedvelés

Szervusz !

Nem egyedi eset, dvarwoknál a két csavar imbuszkulcs nyílásában megült kondenz és elszíneződött anyag volt a hibás, egyszerű csavar csere megoldotta a problémát. Az új porlasztónál valószínűleg a huzal lesz a ludas, valószínűnek tartom az állásban korrodálhatott…

7 kedvelés

Szia. Ilyennel még nem találkoztam, hogy semleges színű lett egy tankban a folyadék. Olyannal igen, hogy bebarnult. Lehet túl erősen szívtad és kiszívtad a színt belőle. :melting_face:

6 kedvelés

2x jártam eddig így.

1. amikor beesteledett közben (:grin:)
  2. amikor nagy intenzitással szívtam nagyon frissen bekevert liquidet (de akkor is csak kicsit fakult).
    Nem érte sugárzás, erős napfény? Nem volt a bankban bisszamaradvs abszolút semmi más nedvesség, előző liquid vége, mosóvíz?
    Más tippem nincs.
7 kedvelés

Száraz, frissen összerakott tank volt. Megmondom őszintén én is csak pislogtam. Otthon majd kipróbálom hogy eltakaritom és új porlasztó. Csatolok egy képet milyen lett a sötét lilabol.

5 kedvelés

Vadifriss keverés volt? :roll_eyes::thinking: (Ezt photoshoppal se könnyű helyreállítani :grin:).
De az íz az OK? Mert ha valami atom instabil színezék tűnik el, de finom a cucc, az a legjobbik eset…)
Mi a pontos aroma típus?

6 kedvelés

Ízre szerintem oké. Max egy picit mintha gyengébb lenne az íze mint az első slukknal. Friss keverés volt amúgy, de máskor is szívtam már rögtön friss keveréket.

Fighter Fuel by Maison Fuel - Dark Shigeri

Ebből már próbáltam más ízt ott megmaradt a szín.

6 kedvelés

Most kiontottem és újra töltöttem csak hogy értsd a szinbeli különbséget. Itt még nem szívtam bele. :smile:

7 kedvelés

@Szeder véleményével egyetértek. Hő hatására reagál így a liquid.

7 kedvelés

Jó de azért ez durva :rofl: első két slukk a színezék .. utána már bio … :rofl:

7 kedvelés

Természetes! :smiling_face_with_three_hearts:

Happy Feel Good GIF

7 kedvelés

De ez itt olyan gyorsan történt állítólag, hogy a melegnek ideje sem volt megérkezni :thinking: kvantumfizika szagot érzek :roll_eyes::rofl:

7 kedvelés

Szerintem fogad el, hogy van egy desztilláló géped!

7 kedvelés

Hát ha nem látom nem hiszem el. Mondom slukkrol slukkra tűnik el a színe neki. Este majd kipróbálom otthon egy podba új porlasztoval a kíváncsiság kedvéért.

6 kedvelés

A A&L valkyr na az képes kifakulni a nafény hatasára azt tudom . Alapból is is olyan mélybe hajló rózsaszin utána ilyen hú de fakó lesz . Pislogtam én is rajta .

6 kedvelés

Tényleg fura…mintha kabrioban drippelnék savas esőben…a Plútón :roll_eyes::thinking:

8 kedvelés

Ebből a márkából egy másik ízt szívtam, egy méregzöld színű volt, nem tudom pontosan melyik. Szívtam podban meg a legend 3-al, de ilyet nem tapasztaltam.

3 kedvelés

A zöld koksz gyár :rofl::rofl::rofl: hajrá Fradi

5 kedvelés