Februárban vásároltam egy Zeus X RTA-t dual coil tankot újonnan, azóta boldogan használtam nagyjából két héttel ezelőttig.
A tünet rémes íz, nem égett szószerint, számomra semmihez nem hasonlítható íze van, pedig gyerkőcként tényleg mindent megkóstoltam és sajna most is hajlamos vagyok brahiból megnyalni minden tudjátokmit…
A builddeck, ahova a két(vagy egy) tekercset méretezem és csavarozom be, el van színeződve.
Stainless steel színe van alapból, de az enyém foltokban barna-fekete átmenet, olyan mintha megégett volna, van ötlet hogyan távolítsam el?
Szódabikarbóna, alkohol és konyhai tisztítószeres áztatást próbáltam, nem vált be.
a fogkefém fejét is rendesen megtépáztam rajta, semmi…
Volt már valakinek ilyen gondja? Netán ötlete megoldásra?
Amennyiben segít, heisenberg, meg mindenféle gyümis(nem szuperédes) liquidet használtam benne, a nikotint nem vetem meg, 3-9mg között szoktam tenni bele.
Hát én ezt égett koksznak nézem ami a nem a legjobb anyag minőségű decken lerakodott alkoholos fürdő talán javít rajta de szerintem ezzel együtt kell élni addig amig tankot nem cserélsz. @Vaperina_Kinga@Zolika@Tyutyika ???
Olyan minthavagy lazulás miatt vagy hozzáért a coil a deckhez pirítás közben ami átmelegítette valahogy úgy hogy nem tiltott le a készülék ha tudsz ezzel együtt élni és nincs rosszabb íze akkor maradós
Gondoltam rá, utolsó próbálkozásnak szánom, előtte megpróbálom az egyik ismerősöm fognyüstölő piszkáló alkalmatosságát, olyan mint egy dróftkefe csak finomabb sokkal.
Tekerés tisztító kefe? Jó kérdés leszedi-e ezt a koszt…
Holnap szerzek tisztább alkoholt, hátha sikerül valamit alkotni…
Jó lenne ha megmenekülne, nem nagyon van kedvem új tankot venni, a modomhoz meg prince tank járt(smok) és csak nagyon drágán láttam itthon abba betétet…
Dörzsi. Nem tudom mi a rendes neve. Általában bordós,-barnás színű rücskös műanyag szélesebb szalagszerű,és nagy tekercsben is lehet kapni. Iparban használják leginkább, saválló csövek hegesztés utáni elszíneződésének tisztítására. Olyasmi amyag,mint ami a mosogatószivacs hátulján van,csak vastagabb és durvább kicsit. Meg nincsen szivacs a másik oldalán.
Ha pesti vagy,vagy szoktál Pesten járni,akkor bírok a kezedbe nyomni egy darabot,amivel életed végéig elleszel ilyen helyzetekben