Igen én is ezt ellenőriztem ! Jónak tűnik !
Mivel mtl tank pár menetet dobj még rá, azt a 08 ohm környékét célozd ss huzallal !
És maradhat ez a tekerés addig amig el nem használódik? Jó nagy afc van benne. Vagy nem egészséges ez az ellenállás ebbe a tankba?
Ha le tudod megfelelően hűteni akkor felőlem maradhat ! De mtl kazánba ez majdnem alacsony ellenállás !
Köszönöm a segitséget!
Nagyon szívesen ! Jó lett Edina ?
Vattázás után, beliquidezve már 0,53 Ohm
Ez normális, hogy feljebb megy?
Igen változik ez ugye ss huzal állandóan változik ! Fel és le
Szerintem tekerj bele még, legalább 7 menetet.
Számomra teljesen tökéletes lett!
Az izek nem olyan intenzivek, gondolom itt a huzal a ludas, vagy nem megfelelő watton használom.
A következő tekerés 5 menet lesz.
Nemtudom, a másik huzallal miért nem stimmelt az ellenállás
Ispy, az nekem már rengeteg, igazából dl-es volnék, csak ez az egy mtl kazánom van, de nekem nagyon jó a max 0.8-as ellenállás
Még mindig kevés lesz ahogyan Ispy írja minimum 7 menet de inkább 10 menetet !
Az oké, de ez nem dl húzal…kevés lesz az oda, sima szálhúzallal én nem mennék 7 menet alá, nem lesz az igazi. De ahogy @Atis írja a, a 10 sem rossz. De ahogy érzed…
Rakjatok bele egy slinky-t, abban van elég menet
Kipróbálom akkor majd azokat is.
Ha nem.lesz homlokhorpasztó, akkor oké.
Melyik afc van benne?
Edina ! Huszinak van itt fent videója ő az ss huzalokat kedveli nézd meg hogyan csinálja !
Elfelejtettem.megnézni, pedig eszemben volt, amikor szétszedtem.
Szerintem a legnagyobb, két lyukas.
@Vaperina_Kinga is levegősen használja a dvarwot a dupla 1.5-el, 2-es mag 7 tekercs, azt hiszem, de megidéztem neked és majd elmeséli.
4-5 tekerés nem elég felület, nem tud majd rendesen porlasztani, akkor inkább 6 széthúzva, az talán még elmegy.
Köszi srácok!
Érdekes, a tekerde erre a tekerésre 37 wattot ajánl. Nekem most 15 watton megy, es már majdnem túl langyos.
Én még mindig az A1 0.25 re esküszöm 2 mag 4 menet és kész ennyi ! És az 1.5 ös afc-t se felejtsd ki belőle mert huzatos lesz nagyon !