Pár napig munkahelyen is jött rám némi “elvonási” tünet. De megszűnt. Leküzdögettem őket. 10 perc és elmúlt.
Most vagyok úgy, hogy a pár kedvenc liquidem íze hiányzik.
Nincs itthon más,de akkor rendelek 1,0 ohm-t.Segitenél még abban,hogy melyik tipust ajánlod? Nagyon köszi!
Irigyellek! Már nagyon várom,hogy én is igy érezzek.
Én se hittem.
De a mostani cuccokkal és ízekkel működik.
12 éve, mikor fosch Ego szettel meg cigiforma pici ecigivel akartam átszokni, kudarc lett…
De ez más.
Plusz Kinga és a csapat is best
Szia! Kezdőként, tudatlanul neten keresgetve ajánlották ezt a készüléket,de megköszönöm,ha ajánlasz jobbat. Persze továbbra is egyszerű,kezdőknek való tipust.
Úgy tudom 1 ohm-osból csak egy féle van.
Biztos h nincs annyi. Amugy milio szett/kit van amivel kezdhetsz. Nekem az aspire nautilus gt kit sokat segített. Megy mtl-ben is és szűk dl-ben is. Nem mondom, kicsit drága cucc, (így mint kezdésnek) de mivel a taifun poris változata, így biztosan kijelemthetem neked, h minőségi cucc. Nekem is van. 2 éve vettem. Még most is tökéletesen működik… De ezt vedd csak úgy mint egy sima ötlet… Nem több…
Vagy van a vaporesso gtx one kit. Az mtl-es változat. Az is nagyon jó. De sztem lesz meg itt bőven infó a többi vaperina tagtól, lesz miben válogatni. Tutira!!! Sok szerencsét és kitartást kívánok neked…
Köszönöm,Neked nagy elismerés! Igazad van,fejben kell eldönteni! Utána nézek az általad leirt készüléknek,minden tanács jól jön.
Szia! Én is 30 év után tettem le decemberben.
Többször próbálkoztam már, de most sikerül. gtx one kit-el kezdtem. Kezdésnek jó volt, nem.hiányzott mellette az analóg.
Viszont múlt héten egyik nap “extra ideg” miatt elszivtam egy délután alatt fél doboz cigit . Előtte sem, és azóta sem hiányzik.
A lényeg, hogy ne add fel! Ha találsz egy jó szettet és 2-3 liquidet ami beválik, előbb utóbb “rabjává” válsz
Szerintem csak fejben dől el!
Minden tanácsot,ötletet köszönök!
Annyira jó,hogy ilyen segitőkészek,megértőek vagytok! Nagyon köszi!
És melyik az az 1?
Annyian írnak, látod élőben, hogy időd sincsen cigizni.
(Szobában meg csak vapelni illik)
Szerintem ez lesz az…
Én ego aioval kezdtem, ajánlom, hogy legyen 5-10 pori otthon, elég könnyű selejtesebb poriba futni, vagy ha nem áztatja be az ember rendesen, akkor megég a vatta.
Nagyon köszi!
Nagyon szuper ez a csoport!
Szia Jutka!
Gyakorlatilag,szinte kivétel nélkül minden olyan oldalon,ahol lehet e cigit vásárolni, kezdőknek ajánlják.
Ebbe én is beleszaladtam.
Van akinek beválik,és van akinek nem.Nekem sajnos,ahogy fentebb írtam is, nem vált be.
Aztán tavaly tavasszal gondoltam egyet,és vettem egy szintén ilyen márkájú joyetech exceed d 19-et.
Nos,azzal már könnyebb volt a váltás.Nem szörcsögött,nem köpködte a forró liquidet a számba,a porlasztót,egy,másfél hét után kellet csak cserélni.És már a vapelést is tudtam vele élvezni.
Konkrét ajánlást,ha nem haragszol,most nem írnék.Ugyanis nekem az volt az utolsó porlasztós gépem.Aztán
amikor rátaláltam erre a nagyszerű oldalra,akkor heteken-hónapokon át olvastam a különböző témákat,mások tapasztalatait.És mostanra,hála ennek a remek közösségnek,már magam építem a tankjaimat.
Az út nem egyszerű,de én nagyon bízom benne,hogy Neked is sikerülni fog!
BF SS316 a neve.
Szerk.: Közben Ispy linkelte, azaz.
Nálam sokkal tapasztaltabbak elmondtak már minden okosat, én csak annyit tennék hozzá (saját élmények alapján): leszokni tényleg fejben kell először. Nekem még úgy is nehezen ment, hogy a nikotin egyáltalán nem hiányzott (nullás liquidet szívtam mindig is), “csak” a cigizés egész fílingje. Még mindig hiányzik néha. (A dögvész alatt majdnem visszaszoktam…)
Másrészt: az semmiképp ne bátortalanítson el, hogy “másoknak 1 nap alatt sikerült”. Nem vagyunk egyformák - hál’istennek -, mindenki másképp működik. Van, aki könnyebben szabadul egy függőségtől, van, aki nehezebben. Akaraterő és valós elszántság nélkül nem megy, és az a te feladatod, de van egy biológiai faktor is az egészben, ami nem tőled függ.
Harmadszor: a készülék és a liquid tényleg nagyon fontos. Nekem az első Ego arra jó volt, hogy lerakjam az analógot, de soha nem élveztem igazán a használatát. Most van egy Joyetech Exceed Grip Plus podom, meg egy Kizoku építős szettem, találtam pár ízt, ami valóban bejön, és most konkrétan jólesik vapelni (pedig mindkettő elég belépő szintű gép)
Ja, még egy: nekem minőségi ugrást jelentett az is, amikor lecseréltem a drip tipet (a szopókát ) más alakúra, ha a te készülékeden cserélhető, lehet, hogy az is megér egy próbát, hátha jobb élményt nyújt úgy.
És valahol itt az oldalon talán ráleltem egy videóra, amiben a megfelelő gőzbeszívási technikát magyarázzák el, na azt se butaság megnézni, szerintem segít, mert nem úgy kell szívni az elektromosat, mint ahogy az analógnál hosszú évek alatt megszokta az ember.
Itt a Vaperinán nagyon jó véleménnyel vannak erről a készülékről:
És szerintem árban is elfogadható:
https://www.elektronikus-cigaretta.hu/elektronikus-cigaretta/search-engine.htm?slovo=GeekVape+Wenax+Stylus+Pod+&search_submit=&hledatjak=2