Már olyan “régen” szemezgetek ezzel a Geekvape wenax-al.De külföldről kéne venni
Sokan dicsérik.Miért jó?Ízvisszaadás?
tökéletes ízre szerintem igaz sokszor kell tölteni mert csak 2ml leves megy bele de nekem pl a 0,6 pori van benne nagyon jó,annyira jo hogy a héten szerintem jön a 2. wenaxom ismárc 27. rendeltem a 2. wenaxomat remélem itt lesz a héten
nem csak az íze jó de kicsi és sok helyen elfér szaladgálni jó kis pod ez kocsiba csak ez van nállam ha megyek erre arra praktikus nagyon egyszerű és könnyű is.
Egyet értek, nem gondoltam volna, hogy egy poris kis készülékből ilyen ízeket lehet kicsalogatni, a 0,6-tal tökéletes, és ami még említésre méltó, hogy olcsó kezdő szett! Ami még nagyon fontos nekem, hogy a környezetemben lévő dohányos ismerőseim közül is tetszik pár embernek! Szerintem nekem is kell rendelnem pár darabot!
Honnan rendelnéd.?A németektől nem akarnám.Sokan onnan veszik.
Nem tudom, majd körülnézek, nem sürgős!
én pl alin vettem ma megyek a postára érte remélem nem kell fizetni érte semmi vámot mert a postás eddig kihozta mindig most meg fel kell menjek a nagy postára nyíregyre érte.
Nekem múltkor csomagpontra adták le. Pedig címre rendeltem. Szintén Ali. Szerintem nem fogsz fizetni, mert akkor előzőleg kértek volna kötelezően adategyeztetést. És akkor mikor fizetned kell pont hogy kiviszi a postás, mert neki kell fizetned. Ne izgulj. Majd várjuk a képet.
őszintén megmondom féltve rendeltem meg az alin nagyon gondolkodtam rajta ne hogy bele fussak a vámba de március 27. adtam le és ma meg megyek érte de legalább nem volt vám.még elég hamar ide is ért.
Az Alin mennyi volt?A Fasttechen most olyan 5500.-
őszinte leszek 3 ezer ft volt kuponnal mert 1 vásárlásom volt ott még nem vettem előtte semmit sem.
Még én sem vettem az Alin semmit
már úton van még 2 cuccom is onnan bele lendültem de a wenaxot el is hoztam a postáról most
ilyen lett meg ugye van egy zöld még mellette csak azt nem fotóztam a zöldet le.
Ez a szín is vállalható szerintem!
csak nekem pl a gyári drip tipp nem tetszik ami van rajta az olyan semmilyen meg nagy is de amit adnak a csomagban ami nekem van a zöld színű wenaxon jobb szerintem meg várok még 2db drip tippet amit csináltatok rá még.
Mtl? Ez a wenax?
mtl igen nekem pl a 0,6 pori adja jól benne