Sziasztok!
Tippeket szeretnék kérni, hogy kinek, hogy sikerült rendes cigiről teljesen áttérni az e cigire ?
Párszor szívtam használtam is egy SMOK Novo 2s készüléket, nagyon tetszik a feeling+íz nyilván, de reggeltől estig szívtam aminek sok értelme nincs, és mellé meg voltam halva a cigiért, úgy hogy cigiztem is mellette, most rendeltem egy Vaporesso lux q2-őt pozitívan állok hozzá, hogy átáljak, de szerintem a finom liquidekkel nem fogom elérni a leszokást, mit ajánlotok milyen liquidet ami valóban hasonlit a cigire? mit tegyek, hogy ne vággyak a cigi után ?
Szia!! Nekem másfél évvel ezelőtt megérkezett az első e cigim, azóta nem volt a számban analóg cigi!! 35 évet dohányoztam előtte ! Napi 2 doboz sárga Pall Mallt töltöttem !! Szerintem a nikotin mennyiségét kell jól belőni!! Én közepes 12mg-os liquiddal kezdtem!!
Köszi a választ, most jelenleg kék LD dohány+Piros LD hüvelyt töltök, szerinted mi lehet a jó Nikotin arány ? Rendeltem a gép mellé 20mg-s Banán Ice liquidet, és Cola Ice-t, mit gondolsz? Lehet ez így sok ? Vagy cseréljem az ízeket, vagy inkább keverjem ki magamnak :)?
Erre nem tudom megadni neked a vállaszt!! Ezt csak magad tudod eldönteni mikor próbálod. Érezni fogod ,neked mikor elég a nikotin. Az ízt megint csak magadnak kell eldöntened mit szeretsz. Én például csak dohányos aromákat szívok!! A saját keverés mellett voksolok!!
Szigorúan MTL, 18mg-mal kezdenék és nem niksóval. Keveset kevernék be (max 100ml-t ) és hígítanám tovább ha erősnek bizonyul. Nem az ízén fog döntően múlni az átszokás…sokkal inkább az erősségen és th-n. (én pl nem is aromázok mert túl édesek nekem)
Köszönöm a tanácsot, kissé tudatlan vagyok még az e-cigi világában, a niksó ha jól értem akkor a előre kikevert izesitett liquid ?! vagy úgy általánosságban a niksó pl mint a booster ??
Tanulmányozom mint a keverést is azt tudom, hogy a PG ill VG mire van ahhoz kell nikotin+aroma " Akinek igénye persze"
Mit ajánlanál keverés tekintetében ? Mármint %-okba ? hány % PG ill VG ? Ami jó a pod rendszerbe ? Elviekben ez a vaporesso lux q2 MTL-es ?!
Szia. Nekem fokozatosan nem ment. Le raktam a cigit 35 év után! Szerintem is a Nikotin a lényeg, én 50 - el kezdtem a leszokást és sikerült. Most 10 -re vagyok beállva. Az MTL vonal vált be Ry4 a kedvenc.
Ezt olvasd el. De itt a Tudástérben találsz még sok hasznos információt.
Szia! Szerintem is a nikotinerősség a lényeges, ha az nem megfelelő akkor sóvárogsz a cigi után. Ha fontos számodra az a kaparó érzés amit a cigi adott akkor szabadbázisú nikotinnal dolgozz, ha nem szeretnéd, hogy kapjon akkor pedig nikotinsó. Én is a 12mg-ot javaslom elsőnek, de mindig legyen 0ás alapod is, ha túl erős lenne akkor tudj rajta higitani.
Szia. Elhatározás kérdése is. Pár éve én is úgy voltam, hogy szeretnék átszokni, érdekel ez az egész, de mindig szívtam mellette a rendes cigit, aztán hagytam is az ecigit egy időre. Napi 2 doboz simán elment, valamint mikor megpróbálkoztam az iqossal, volt, hogy abból 3 doboz is elment egy nap. Tavaly szeptemberben szoktunk át feleségemmel mindketten az ecigire. Ő 1 héttel korábban elkezdte, de neki egyszerűbben ment. Egyik napról a másikra elhatározta, hogy akkor innentől csak ecigi. Én szeptember 24-én, ebéd után szívtam el az utolsó rendes cigimet. Ha jól emlékszem az első 2 (vagy 3) nap volt rossz, utána már nem is érdekelt a rendes cigi. Én 9 mg-os folyadékkal szoktam át, feleségem 7.5 mg-ossal. Annyit tudok javasolni, hogy mindig mindent tapasztalj ki, hogy Neked mi a megfelelő és ne azzal kísérletezz amit látsz videóban neten vagy olvasol. Nekem volt olyan, hogy mindent megvettem amit egy videós használt. Aroma, alaplé és szívtam a 6 mg-os folyadékot, ami neki jó volt, nekem persze kevés. Sok sikert kívánok!
Ui.: amit szerintem minden ecigis legalább egyszer próbált, az a vampire vape heisenberg. Ez az aroma olyan ebben a témában, mint egy másikban a sz*zesség elvesztése.
Na meg a Pinkman! Én is ezzel a kettővel kezdtem.
Igen igen, az kimaradt az írásomból, de persze arról sem feledkezünk meg.
Nálam mindig van Heisenberg valamilyen verziója. A sima nem ízlett, de a kólásnak, aminek semmi köze a kólához, és a szőlős verziónak, ami nekem szívható, mindig van helye, ha van hozzá kedvem. Akkor 1-2 tank elfogy belőle. Bár kiűzni a tankból csak elmosással lehet utána.
Pont olyat, mint az analog cigi, nem fogsz találni. Ezt garantáltan mondom (írom) neked. Viszont, amit tudsz tenni, egy minimum 15-ös erősségű levest keversz. De nem nikotin sóval, hanem sima nikotinnal. Esetleg ajánlanék egy dohány kivonatos aromát is. La tabaccheria baffometto, latakia, kentucky… stb. Ezek valódi hamutartós dohány ízek…
Itt a vaperinán van keverde is…
Még mindig 18-on vagyok, néha 20 mg. És nem niksó. Szóval kezdésnek én is ajánlom a minimum 12-est MTL-ben. Dohányban pedig kiegészítrném az Azhad’s Elixir termékeivel (v42 pl.)
Azhad’s-ot nem próbáltam… még…
Gold America, Signature1000, Contrapountto, Kentucky, Latakia, Turkish Extradry, Baffo, stb…
Azt hiszem a következő rendelésnél lesz miből válogatni…
Állítólag honlapra érkezik meg spanyolból a La tabaccheria csomagom… 3 hét múlva keverés… addig meló van. A csomagom meg otthon…
Sziasztok én 2 hete tértem át Iqos gépről E cigire és jelenleg 3mg/ml nikotinos Liquidet használok párommal ketten ö is próbál att állni és kb ketten napi 3x2ml Liquidet fogyasztunk el ez betudható annak hogy még az eleje az íze miatt vagy hogy kevés a nikotin mennyiség?