Használj LiqCalc appot
Bombod bekeverés után így néz ki.
Porlasztó témához meg csak annyit, hogy amikor használok PnP porlasztós tankot örülök, ha 40ml-t elmegy vele Utána már egyből cserélek is mert utálom ha csak egy kicsit is égett ízt kapok.
Használj LiqCalc appot
Bombod bekeverés után így néz ki.
Porlasztó témához meg csak annyit, hogy amikor használok PnP porlasztós tankot örülök, ha 40ml-t elmegy vele Utána már egyből cserélek is mert utálom ha csak egy kicsit is égett ízt kapok.
Én tennék próbát a helyedben egy RTA-val,amit TE tekersz meg,ugyanazzal a liquiddel.
Hogy kizárd a porlasztót az “egyenletből.”
Nem,semmi rosszat csak halkan figyelmeztetek mindenkit hogy ha valami nincs vagy nem található nem kell kétségbe esni,de nem célszerű kikiabálni a közösségi oldalakon,talán még itt sem már.
félre értesz. nem a porlasztó sok, meg én is elpöfögök vele (ha már rosszul csináltam a levest)… fentebb @SiD_SiDoCiOuS irta hogy neki tök jól elment a 0,2 55 watton és kb csak erre reagáltam ismét.
Ha valami kell szivesen segítek bárkinek mit honnan de ezen túl csak privátban !
útón van és addig nincs jobb dolgom
rendben! azt hittem itt lehet kérdezni, ki mit honann szokott. De nézd el ha nem erre gondoltál, kissé már fáradt vagyok.
Nem értettem félre.
Csak a félreértés elkerülése végett írtam hogy a bombok azok ilyenek.
Sima iw.málna elmegy egy hónapot is akár,olyan mint a heisenberg.
igen sajnos, ilyen a levesem… A liquid vegyítőbe ki is adta ugyan ezt! Sajnos csak androidra van
köszi még1x
A színesedésre mutatok egy példát.
Csak megépítettem az RDA-t és slukkoltam vele kb. 10-et és pár óra után ilyen a vatta. Pedig jól látható, hogy a bekevert liquid teljesen áttetsző és színtelen. Vannak ilyen liquidek amik így reagálnak a vattára.
…és a megemelkedett hőmérsékletre, forróságra.
Ez egy nagyon jó bolt ha nem aromát akarsz venni akkor is…
sziasztok. picit lehet hogy off, de ehez a Z MAX tankhoz kapcsolódik. Szívás után buborék jön ki a befolyó nyíláson. Ez normális vagy nagyon bitangul szívom?
Ezer hála a reagálásért!
Igen normális . A beáramló leves helyét veszi át a levegő.
Köszönöm a gyors választ!
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.