Sziasztok .
Nem rég vásároltam egy készüléket.
Az elmúlt 6 napban semmi probléma nem volt .
Legutóbbi 1 napban sűrűn előfordul, hogy égett ízt érzek.
Mintha nem jutna liquid a porlasztóba. Pedig többször ellenőriztem és mindent rendben talált amatőr szemem.
Elképzelhető lenne , hogy a készülékhez kapott gyári pori már kezdi kilehelni a lelkét ? Nem lenne ez még korai ?
aspire nautilus x porlasztó 1.8 Ohm 12-16W
12W-on használom , a készülék pedig 1.96 Ohm ellenállást ír
Ha elkezd a pori használódni akkor folyamatosan kúszik fel az ellenállás ?
De azt is megfigyeltem , hogy napról napra kevesebb lett a gőz.
Köszönöm, hogy elolvastad és mégjobban hálás ha választ kapok .
Sajnos az 1.8 ohmhoz a 12 - 16 watt igen magas ! Javaslom a 7-8 maximum 9 wattot ehhez az ohm tartományhoz ! a porlasztó valószínűleg kuka , túl lett hajtva , és valószínű 6 nap alatt keményen le is kokszolódott ! Én RTA - t használok , de 4 - 5 tank után kokszolás van vastagon !
Nem tudom, hogy milyen levest szívsz, illetve mennyit, de ez kb. ilyen sport. Romlik fokozatosan, aztán pár nap és csere.
Levesfüggő is a lerakódások mértéke.
Felújíthatónál is ez van
vivo liquid . Ez volt hirtelen a dohányboltba, de úton van már a rendelés.
körülbelül 30ml “leves” ment el.
Szerintem valami más lesz az ok . Nem hiszem, hogy nap alatt egy porlasztónak annyi. Szerintem többet kellene bírnia.
30 ml nem kevés, bár nem tudom az összetevőket, mennyire kokszolós az íz.
Nekem dohánykivonatosból pl. 12 ml max, és vattacsere, tekerés égetés.
De ez a vivo valami alap bóti liquid.
Én azt mondom, 30 ml látatlanban már nem rossz eredmény.
Én pl. ezért nem porlasztózok.
Szia Attila .
Ez a gyári ajánlása a porlasztónak. Ígyis alsó értéken használtam . 30 ml folyadék ment el kb .
Rendeltem most hozzá 4 féle porlasztót, különböző ohm tartományokban .
Nem többet kellene bírni egy porinak ?
Normális körülmények között 2 hetet kibír ? Ha nem hajtom túl
70VG/30PG eper
ha továbbra is így fogynak a porlasztók akkor én se fogom sokáig cserélgetni . Lehet átállok valami másra .
Nem buli hetente eldurrantani egy porlasztót
napokba vettem mert kifogytam 5ml szívtam belőle 2db rta-ból mind kettőbe új tekerés és kb 2.5ml lötyi ki nyirta a vattát még jó,hogy haza értem a 3tankomba volt saját lötyi…
Szia János .
Akkor ha jól értem a Vivo lötty felejtős . Köszi a válaszod. Sajnos csak ez volt hirtelen , enek is örültem az ünnepek alatt
Tudtok ajánlani valami más márkát ami nem eszi meg a porlasztót ilyen hamar ?
Igen de a tank plusz ez plusz,plusz,plusz tudod te is ,de ha vesz egy …rta-t akkor magának szabja milyen legyen ,és ha nem klassz ,dobós a tekercs,és újratábla…addig míg ideges lesz és jóóól megtekeri utána másra rá se fog nézni