Sziasztok. Cseréltem porlasztót mert égett íze volt már de az újnak is majdnem ugyanolyan íze van 0.25-ös van benne. Tippek?
az uj porit mikor bele raktad meg csepegtetted liqviddel a kis vattáknál?
milyen tank ez milyen pori?
Zeusz, 0,25. Nem csepegtettem de az előzőeket sem
én úgy szoktam az asszonynak a tankját,hogy előtte be csepegtetem levessel a kis vattáknál bele tekerem a porit a tankba utánna fel öntöm levessel és 1 2 percet hagyom állni,de az is lehet gyári hibás a pori.
Köszönöm szépen
Menthető lehet még csepegtetéssel vagy már offos?
Ha már égett kuka…jól be kell áztatni használat előtt, rá is lehet szívni párat tüzelés előtt és az sem árt ha áll 5 percet utána.
én pl ki venném a porit ha éget és középen bele néznék ha már fekete benne a coil meg a vatta akkor kuka de ha nem az még lehet jó csak cseppeteni kell a vattára levest és hagyni állni ahogyan @Ispy leírta
igen ott ahol van a vatta oldalt levessel meg kell csepegtetni hadj itattódjon be.
Meg fölül is, de ott azért ne tocsogjon.
Valami nem kerek srácok. Ugyanazt a porlasztót rendeltem ami volt benne… Csepegtettem is a vattára… A második porlasztónak van égett íze rövid időn belül.
Csak nem Vaporesso modon használod?
Nem tudom mi az annyit tudok hogy tegnap csúnyán elintéztem magam céges bulin és asszony szerint bekapcsolt állapotban vette ki a zsebemből előtte jó volt.
Vaporesso az egy márka.Aminek az a sajátossága,hogy ő javasol egy watt számot ami nagyon sok és meg ég a porlasztód.Lehet azok útán amit írsz az a baj,hogy sok a watt…
Geekvape legend 200 gépem van. 30 Watton használom
És a porlasztóhoz hány wattot ír a gyártó?Kezd a feléről és nézd meg úgy müködik-e természetesen a porlasztót be kell liquidezni…
47-57… Így használtam előtte is ugyanezt a fajtát. Nem volt velük gond eddig
Értem.Lehet széria hiba is egy komplett csomag szar mert azt az éjszakai műszakba Csen csinálta nem a nappaliba Li…Ha a körülményeket is figyelembe veszük nem lehet,hogy Tc-modba van a Mod?