új porlasztó, új íz Bombo 40/120 longfill feltöltve 30pg/70vg 6mg alappal. új 0,2 triple coil porlasztó 55 watt 250 slukk és a porlasztó már barnás… én szerintem tuti a pg többlet a rossz. De én annyire nem is tudom értelmezni a keverdét, hogy nagyon… nem előre bekevert alaplével számol ugye… ha valakinek lesz egy perce majd valamikor szívesen meghallgatnám
50-50 arány így néz ki
Pg 28.8 ml
Vg 60 ml
N (100-as) 7.2
Aroma 24 ml
120 ml hatos 50/50
30 pg 70 vg
Pg 4.8 ml
Vg 84 ml
N(100-as ) 7.2 ml
Aroma 24 ml
120 ml hatos 30/70
A bombo az ilyen
Vegyél inawerát az nem kokszol !
honnan rendeltek Inawerát? De ez is full tiszta amit most használok. Revolute alappal. Nekem az a bajom a keverdével, hogy kitöltögetem, majd error a végén és irja -xx ml pg…
meg csinálnám már külön külön de amigy nem tudok 100-as nikotint veni aromamesterről addig marad az előre bekevert alap… és jó hülye is voltam mert bekevertewm 3-4 db 120-at
számológép nem jó?
hogy érted hogy nem jó? kitöltöm és crash előre bekevert alaplével nem tud számolni az “app”
a telefonodon van számológép én is azt használom…
de neked alapból színes a lötyi vagy rosszul látom?
Külön pg
Külön Vg
Ha nincs más akkor
Francia oldalról booster,és azzal is tud számolni a VapeDIY.
Nem értem mi ezzel a baj ?
Nem látod rosszul,színes alapból.De amíg porlasztós tankot használtam,előfordult néha,hogyha sokáig volt benne a liquid,szinesedett,íze más lett picit.
Most rendeltem Aromamestertől 1-2 perce,minden gond nélkül egyébként.
(csak halkan:nic is volt a kosárban )
floravitárol már rendeltem is őket. csak a nikotin hiányzik
Ez a liquid mióta van a tankodban?
Akkor ha nem megy tőle van más !
Ezen nem kell fent akadni van pár oldal ha minden kötél szakad
Csak kérlek ne itt !!!
csak emlitést tettem hogy 250 slukknál kezd szinesedni a szrul bekevert lötyi meg az íze se frankó annyira pedig 40 ml aroma van benne és tuto hogy pg többletes akkor meg nem ártana finomnak lennie?
277 slukkal ezelőtt lett kidobva a másik (mert elfogyott az előző lötyi)
köszi a halkan részhez én meg várom hogy vissza legyek igazolva…
most valami rosszat mondtam volna?