Na nehogymá
Nekem kellett ő is meg a …meg az is meg …de tudjátok ti mi a jó
Eleinte elvoltam én a cuboid minimmel isma meg már boltot nyithatnék
Szóval a trio után most itt az sl class, ejnye, felkorbácsolod itten a hangulatot.
Én is mindig megcsodálom,ha látok valakinél…de nincs rá pénzem és agyon is vágnánák,ha lenne még 1 gépemDe szép…viszont vigasztalom magam,hogy kicsit pasis
Hát volt egy pár yihim is és van egy pár dna modom és még több dicodes.Azt kell mondjam teljesen más a dicodes ezt addig én se hittem el amig meg nem vettem az elsőt.Ha jól be van állítva amin sokan elvéreznek ez tapasztalat teljesen más a gőz élmény.Aki kíváncsi nálam kiprobálhatja szívesen látom.Ami tudásba megközeliti az a StarPlat elektronika ebböl csak egy modom van.És tényleg csak a felhasználó ronthatja el.Tapasztalat vettem vissza ezért egy dani minit mert nála nem müködött egyszer csak nem kapcsolt be.Később a szervízelés közbe kiderült lezárlatolta és a bizti kiment.Ugyanis ezekbe van az is.
A Starplat az nem egy orosz vagy ukrán fejlesztés? Egyszer egy ukrán barátom emlegette… Only vaping!
Nekem olyan cyberpunkos ez a mod, meg kicsit retró is az a nagy téglalap rajta, elég sokat nézegettem én is, a mai napig nem tudom megmondani, hogy tetszik-e vagy sem.
Orosz a Rusmod csinálja olcsó de pontos.Busardó videó van összehasonlitó a dicodeselés talán a dna-val.Pariba van a dicodesel az elektronika de a házak vagy testek azért nem a dicodes álltalába fém kívéve a stabfa
Na majd ha egyszer sok pénzem lesz, én is beruházok valami fincsi cuccba, de még nincsen, szóval nem mostanában lesz.
Köszönöm az infot. Ránézek, megkérdezem orosz barátaimat… Only vaping!
Hát egyszer kiszámoltam jobban jártam volna ha az elsőnap amikor ecigizni kezdtem beruházok egy dicodesre bár akkor még nem volt.És nem a kinai cuccot veszem.
Ez valahogy úgy van,hogy az elektromos áramot szaggatja az elektronika és a dicodesnél a leg egyenletesebb a görbe…
Nálam még nem ment tönkre mod, igaz használok vagy 7-8-at párhuzamosan. Igaz most már inkább a jobb fajtákat veszem, mármint a budget vonalon.
Amikor én kezdtem olyan szarokat gyártotak,hogy pár hónap alatt tönkre ment…ígen most már kína is fejlödött…
Volt már nálam pár combosabb mod, de mindig megállapítottam, hogy az én kezembe max. 80-85mm mgasságig kényelmes modok valók, ami ennél nagyobb, az nem lesz kényelmes. Ezt a modot is inkább a szemem kívánja, mert tényleg a tube része szép, a másik oldal meg…nem tudom. De a lényeg, hogy neked bevált.
Semmikép nem az…más a dolog elég ha kézbe veszed ez most enyhe tulzás és tudja az ember,hogy ez az amit minöségnek és örök darabnak hivnak…3millió klikkeset már láttam tökéletesen múködött még a tűzgomb is…
@Andras_Barton mi a picsnek neked kettő?
@Andras_Barton megbeszélhetjük
És eltelt 20 nap…megjött az SXmini SL Class. Mit mondjak…klassz. Tartottam a YIHI chip rendszerétől, de pofonegyszerű. Emlékeztem rá, hogy Andrásnak volt egy pöpec videoja :
https://vaperina.cc/t/21700-modok-folytassuk-a-sort/5106
így pikk-pakk megismertem a kezelését. Köszönöm András az infokat!
A fekete modok után mostmár nekem is van egy ezüst némi réz beütéssel. Szeretem Only vaping!
Gratulálok nagyon szép!
Szia! Szép darab, használd egészséggel!