Sziasztok!
A címben említett 3 modról szeretnék véleményeket kérni. Még egy mod beszerzésén gondolkodom,és a fenti három elég esélyes, a másik még egy lost vape centaurus lenne. Csak Mtl-ezek ezért gondoltam elsőre a single battery modokra. Tudom ezek nem olcsó játékszerek, de úgy vagyok vele, hogy egyszer belefér, utána lesz 2 normális készülékem+1 pod készülék és megnyugszom.
Jöhet hideg meleg és esetleg alternatívák.
Szép hétvégét mindenkinek!
Jó készülékek, de van akit a yihi csípp menüjével vallatni lehet. Az én véleményem, hogyha akcióban meg tudod venni jó áron, akkor mehet, de ha csak mtl a cél tc nélkül, akkor felesleges dna/yihi/dicodes készüléket venni, mert vannak olcsóbb cuccok, amik jók. Persze, ha a pénz nem számít…tudom a pénz a legkevesebb.
Szia! SL Class jó választás lehet! Sajnos a többi anyaghasználata nem hozza azt a szintet amit az ára alapján elvárna az ember!
Sajnos a nekem tetsző szín már elfogyott a 3avape-n és az everzon-on is, de tudok várni. Itthon így is 60+(khm eliq.hu, az egyedüli ahol van de nem is értem, hogy lehet ennyivel magasabb az ár, még áfával is fele…) Ez kifejezetten nekem is itthoni mod lenne, az ára miatt. A bluetooth tudáson kívül van más különbség a két chip között?
Ahogy néztem az oldalon:
- MX Classban 480J-BT chip
- SL Classban 485J chip
na most nekem ez azt jelenti, hogy az SL Classban egy újabb chip van. De ez sokszor csalóka tudom, azért érdeklődöm.
Őszintén…bárcsak ne számítana de még nem pizsamában vagyok. Szeretnék tc-zni, és azért gondoltam egy ilyen kicsit drágább “high-end” modra, mert ezeknek a tc képességeiről jókat lehet olvasni.
Én nem tc-zek, de ha tc-znék, akkor egy jac vapour series b-t vennék, nagyon szíp ez a mod.
az az mx kis csinos nekem pl tetszik igaz nem tc akarok de mtl re teljesen jónak tűniksima vw modban.Még ne hogy vegyek egy olyat is
Ha egyet kéne választanod a kettő közül melyiket mondanád és miért? A bluetooth-t egyébként használtad valaha? Nekem mintha csak felesleges cucc lenne ami ha csak minimálisan is (gondolom BLE van benne, másnak nincs értelme) de az akkuidő rovására megy.
Háááát, ugye kinek a pap kinek papné(Bunyós Pityunak meg a lánya) nekem ez olyan semmi. Általában úgy választok modot, hogy ránézek és ha azt mondom, hogy hmm ez amúgy jó, akkor gondolkodom el rajta. Sajnos ez nem hozta ezt.
Azt én is kinéztem magamnak,csak jönne már meg a trio és már lehet is rendelni alá
Szia Máté! Lőttem neked 2képet! András által megnevezett ZQ ill. SL!
Az MX csak akkor ha kell a bluetooth és ha nem viszed ki a lakásból! (védőtok megoldás)
Ez a nagy dilemma nálam is. Ha átgondolom, az SL a jobb választás, 21700as akksi meg amúgy nagyon szép, főleg például ez ami neked van, de ezzel a desgin-al a fekete hátú is. Na de az mx pedig…én nem vagyok jó véleménnyel az ilyen ecigis mobil appokról, de ezt látva, ez pont az a bizonyos kivétel. Arról ne beszéljünk, hogy kedves Apple berágott egy ideje és minden ilyen appot száműzött az app store-ból, az most egyéni probléma.
Az mx-re ránézek és azt mondom, hogy hű ez a design fekete fehérbe, na ez nagyon bejövős. Nehéz döntés, szerintem rábízom a leárazás istenére és amelyik lesz előbb azt választom. Olvasva a véleményeket, mellé nem lőhetek egyikkel se.
Pro tipp: meg kell venni mind a kettőt
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.