Swagódásaim avagy Vaporesso Swag II történetem

Hát, tőlem aztán kaptak rendesen. Sokat voltak kültérben, ipari környezetben, esőben, sárban, hidegben, hőségben, magasságokban és mélységekben.:hammer_and_wrench::gear::warning:

…anno annyira megtetszett az ára, a kinézete, a tudása, ebben a sorrendben(!), hogy az elsőt mindjárt meg is vettem kezdő Vaperinásként itt a fórumon. Aztán, nehogy mod nélkül maradjak, vettem még kettőt újonnan, web-boltból. Imádtam őket. Még most is imádom…:smiling_face_with_three_hearts:

Aztán szép lassan kezdődtek a gondok: :bomb:

• Beázás. Kezdő rta építőként sűrűbben megtörténik az ilyesmi. Bizonytalan lett a tűzgomb, egy kis idő múltán már nem is reagált.

• Törések. Különböző mértékű beton-bukfencek pontot érő alakzatokban, pl dupla Axel, leszúrt Rittberger.:disappointed_relieved: Kitört az 510-es csatlakozó gyári ragasztása, eltört a belső műanyagkeret, ez a beltartalom gerince. A tűzgomb és a mikrókapcsoló közötti műanyag távtartó is elvesztette a folytonosságát.:wastebasket:

• Gyártási hiba. Az akrobatikus mutatványok hozadékaként eltört egy hidegforrasztás, nevesítve az akkumulátor pozitív csatlakozójáról, a készülék alján.

Szomorú fejlesztés: Az első Swag-om teteje, amiben az 510-es csatlakozó csücsül, öntvényből készült, amíg az újabbak már csak műanyagból. Egyre könnyebb…:hatching_chick: Műszaki vs. gazdasági osztály.

Tudom, hogy többünknek volt-van-lesz Swag II mod-ja. Szép is, okos is, zsebbarát. Két éve még 24 Euro volt az ára, mára kb. 34 Euro lett, gondolom az elhibázott szankciók miatt…:wink: Kezdőként “életem” legjobb és legkedvesebb készülékeként választottam. Sokunknak még sok év után is makulátlan és kifogástalanúl muzsikál.:+1:

Nem szeretnék senkit sem elijeszteni a birtoklásától! Éppen ezért beismerem: - Ügyetlenségemnek és trehányságomnak köszönhető, hogy az én három mod-om a fiók méllyére került több mint egy évre, a bizonytalanná vált működésüknek köszönhetően. Ha szakmámból kifolyólag mondjuk költő lennék egy “elefántcsont toronyban” ezek a törések ugyan úgy “megeshettek” volna velem, ugyanis néha leejtek dolgokat. Bárkivel előfordul6. :face_with_peeking_eye::shushing_face::thinking:

Az én tapasztalatom, kritériumaim mostanra: masszív fém test, nem baj ha nem zsebbarát. Egyszerű felépítés, egy akkus, tekerős fedéllel, csak semmi rugós pattintós és ha csak Watt mode-t tud, az sem baj. A sorrend is számít, de azért mert fontos és elkerülhetettlen, végül is utolsónak az ára, mert azzal is számolni kell.

• Viszont a lényeg, hogy a három Swag-om árából még ma is futná egy acél vagy aluminium szerkezetre. :8ball::sunglasses: Ha komolyan “veszem” az e-cigit!

:grin:

Nem tagadom, hogy az itteni fórumlakóktól inspirálódva kaptam kedvet a kis Swag-ok újraélesztéshez. Jelentem, hogy a három hadirokkantból sikerült rehabilitálnom kettőt, az egyikben még ragasztott alkatrész sincs…most megint kiderülhet, hogy velem mennyit bírnak (még).:innocent:

Ízes felhőkkel teli, de felhőtlen, zökkenő mentes pöfékelést kívánok Mindannyiunknak!
Üdvözlettel: :kissing_closed_eyes::dash::dash::dash::v:

9 kedvelés

Imádtam én is egészen 10 hónapig…aztán minden előzmény nélkül gondolt egyet és nem lehetet benyomni a tűzgombot. Nagyon kopott a festés róla ezért még gumitartót is kapott. Szóval tényleg kedveltem amíg kitartott, de nem volt így jó vétel sajnos.
Lehet ez is még menthető lenne hozzáértéssel

2 kedvelés

Az enyém még mindig makulátlan. Szerintem jó puha a zsebem, szinte mindig őt viszem magammal.

A kritériumlistád alapján neked a a Vapefly Kriemhild készülékre van szükséged. Gyakorlatilag pont az, amit leírtál és kívánságod szerint jó nehéz is :sweat_smile:

4 kedvelés

Nincs bajom a Swag-al, csak túl sok volt a fogyasztásom belőle. (db/év) Tudom, felhasználói hiba. :pleading_face:

…jó kis gép, már nézegettem én is.

…mert van benne anyag.

4 kedvelés

Ez nem felhasználói hiba,hanem munkahelyi ártalom :smiling_face::hugs:

2 kedvelés

Nem az a kérdés, hogy valamit szét lehet szedni és megjavítani. A kérdés, hogy a f…ba lesz összerakva. :rofl:

4 kedvelés

Az gyanús nekem hogy két különböző mod :grin: nehogy összekeverd :joy:

3 kedvelés

Kétágyas modja úgy sincs itt senkinek :grin:

Ha a billentyűzet sikerült,ez csak nem lesz akkora nehézség.? :saluting_face: :thinking: :wink:

Hát az elcigart feladja a leckét…taifun boxot, vagy danit pikkpakk, de azok meg lettek tervezve.

A kettőből még lehet egy.Ki tudja.? :slightly_smiling_face:

Keress valami disassembly videót,hátha valaki már neki ugrott ilyesminek. :wink:

mindig azzal kezdem, ez eseteben nem volt, de szétszedni szét tudtam, nagyjából, a board nem jön ki, mert ahhoz le kéne forrasztani a pozitív pint, de annyira nem akarom, mert csak takarítás van

igaz vennem kellett hozzá egy flexi szárat, amit azán szét kellett szednem, mert vastag volt :rofl:

Elhalmozod magadat problémával ahogy látom,akárcsak én szoktam.
Mostmár csak vissza kell emlékezned hogyan,milyen sorrendben szedted szét.Lejátszod fordítva és kész is van. :laughing:
season 3 missing identity GIF by SpongeBob SquarePants

1 kedvelés