Sziasztok!
Egy viszonylag egyszerű kérdéssel fordulnék a tisztelt közösséghez.
A két kis zsebbarát mod közül ki melyik ajánlaná?
Az a gondom,hogy nem igazán vagyok képben a különböző verziókkal kapcsolatban.
Sziasztok!
Egy viszonylag egyszerű kérdéssel fordulnék a tisztelt közösséghez.
A két kis zsebbarát mod közül ki melyik ajánlaná?
Az a gondom,hogy nem igazán vagyok képben a különböző verziókkal kapcsolatban.
Szia!
Nem sokkal több ez és yihi.
https://eliquidonlineshop.com/mod-szett/94152-pioneer4you-ipv-u710-80w-mod-black.html
Sejtettem,hogy lesz az általam felsoroltakon kívül,más alternatíva is,de jól van ez így.
Örülök neki.
Szia én a Swag 2-ről tudok nyilatkozni.Ár-érték arányban szerintem kiváló kis mod.Műanyag,de agyáltalán nem gagyi hatású,viszont nagyon könnyű.
Tudásban is ott van a szeren.Nagyobb tankokat is tud fogadni.Itt nem is drága,bár az Euro most el van szállva rendesen:
Bár szállítana postára vagy csomagpontra…
Ez olyan jól néz ki, és masszív, hogy én is beleestem. +1 pont neki.
Biztos van bolt ami szállít…
Engem az új swag nem varázsolt el, főleg ez a mágneses 510…a régiből max a silvert ajánlom, mert könnyen kopik a kupak festése és a menete is elég ergya.
Ha már zsebbarát, akkor ez
https://www.tisvapo.it/prodotto/artchanic-arti-box-mod-60w-clone/
Ez viszont nagyon kéz barát:
https://www.tisvapo.it/prodotto/penon-v2-box-mod-60w-clone/
Tudom, nem ez volt a kérdés, de ezek verik a swagot és a picot nálam. Én a picot és swagot max ilyen 10k-ért venném, annyit megérnek (kintről rendelve, vagy valahol akcióban).
nekem picom van avval meg vagyok elégedve azt tudom is ajánlni a pico plust a swagot nem próbáltam még
Én egy ilyet örököltem a komámtól, Istick Pico 75W.
Nem tudom milyen évjárat és hogy mennyi a futott kilóméter, de golyóálló az biztos. Van benne anyag, cserébe nehezebb a Swag-nál és egyszerű a sw-s tudása, de azt ugye fellehet húzni (ArticFox) ha igény van rá. Tetszik, mert számomra olyan “old-shool” érzést ad, időtálló fazon, de a mostaniak milyenek, nem tudom.
Swag2-t hármat(!) vettem, mert ár/érték bajnok és még szép is (bőséges a színválaszték)
Úgy alakult a munkám miatt, hogy előny a kis és könnyű méret és vettem még hozzá ővtáskát is. Műanyag, nem golyóálló, de sokoldalú a sw benne, de az csak az elején izgatott, 99%-ban Watt üzemmódnan használom mindendegyiket.
Ha választanom kellene… a Penon igazi kis kézreálló darab
Nekem szebb mint a swag vagy a pico
Nekem nem kell választanom…
De formára az arti ez egy az egyben a pico.
Mázlista
@Zolika Neked már megint szülinapod van?
Ez nem mázli, le kell menni szegénybe hozzá.
volt,decemberben most nem tudok róla
"Lennék én szegény,(szerény)de nincs mire"
Ezt valahol hallottam ma
évforduló
Vesztetekre itt boldogítalak benneteket
Kétféle megközelítés és az ár/érték dönthet az idő(!) függvényében:
Egy Arti klón(!) árából kijön két és fél Swag és vagy Pico. Persze, ha örök élet meg egy nap, akkor én is az Arti-t választom, mert ragaszkodom a tárgyaimhoz és szép cucc, nem vitás. De tudjátok, hülyeségre nem adok pénzt. Majd a Jézuska!
Viszont ha “hipsterkedni” van kedvem, minden évszakra vehetek egy másmilyen Swag-ot. Árban ugyan ott vagyok és “csini” lehetek egész évben.
Ez mi ez?
Különben is most itt más ízéjével lehet verni a csalánt.
Egyébként igazad van, ha az ár a prior, de ha a minőség, akkor meg nem. Kézbe fogva más kategória, klón létére. Gyanítom, hogy ugyanott készült a ház, ahol az eredeti, csak más a belső.