Steam crave aromamizer classic mtl

Aztarohadt, erre nem is gondoltam hogy csavarral​:hushed::hushed:
Ezt meg fogom próbálni.

3 kedvelés

Lustaság…!!! :grin: Nagyon sok problémát könnyen áthidal!

Volt is régen valahol egy ilyen post hogy oda pörkölt egy hölgy a kanocnak . A nőitáska rejtelemi elökap . Baszus megoldta körömcsipesz volt meg minden ,és ujra tekerte azt hitem behidalok :slight_smile:

1 kedvelés

Ares 2-höz volt ilyen menetes segéd. Jó volt, mert nem tudtam leszedni róla​:rofl:
Amúgy grat, ötletes :ok_hand:

2 kedvelés

Üdv, Én jó pár napja kínlódok szintén vele, azt hittem a kezelhetetlen tankok (eddig ismert) koronázatlan királynője a Brüni mtl rt, de az idő mindent megoldott! pedig de sok helyen lehordtam, és eddig ő a leghálásabb szinte. Na de ez?? 10-ből min 8X folyik, tettem gombócot a két lyukba alólra 3 fajta vatta minden xar, de ez a kazán rohadt gáz, és most jön még kettő belőle, szval most megnézek egy itt ajánlott videót róla! mi fene trükk kerülte el a figyelmemet!? mert hogy ez állandóan összecsinálja magát…

User error :grin:
Tekerd vissza 04.07-ig, ott van egy belinkekt hogyan csináld mozi. Semmi gombóc az aljára, a vatta támaszkodjon fel az etetőlyukakra, ennyi.

1 kedvelés

Lehet jólcsináltam, a probléma vsznű a szemem lesz! vak 21 vagyok kissé, egyre xarabb a szemem 2-re meg még xarabb, az egyik O-gyűrű nem jó helyen volt, de nem láttam hogy rossz helyre került, csak miután nagyítóval megnéztem… szval csinálok egy új vattázást aztán meglátom.

Úgy néz ki az O gyűrű volt az… az áldott szemem… Vatta elsőre jó lett, az O gyűrű aljánál vágtam mint a videóba.

3 kedvelés