Sziasztok! Valakinek esetleg véleménye erről a tankrol? Nagyon szemezgetek vele
A keresősáv itt is a barátod… Részemről erősen ajánlott
a drip tip-et leszámítva széééép…tapasztalatom nincs
Dohány és desszert ízekhez tökéletes! Vatta elvágása pontosan az O-gyűrűnél,feltöltés a levegőlyukak befogásával! Ajonlom figyelmedbe Netvaper videóit
Én is vettem egyet ,és egyet értek a fiukkal nagyon jó kazán nagyon jó áron. Szép könnyű építeni jó ízű. Olcsó ,és jó
Hello én most rendeltem bishop MTL RTA össze engedem hólnap egy Steam crave aromamizer classic aztán megnézzük kinyer Mind a kettő nagyon hasonló kíváncsi vagyok
Vettem enis egy bishopot kb 3szor használtam, azóta is a dobozában pihenget
Mi volt a baj?
Egyszerűen nem bírtam úgy megepiteni, hogy ne szívjak szárazat, felmergelt, majd szerintem valahova felteszem cserére
Ne add fel ilyen könnyen!
Talán,èrdemes lenne több fèle vattával is kipróbálni.
Amúgy meg Steam crave is tud bunkó lenni nem nehéz csak trükkös vattázni . Én elsöre kapásból keveset raktam bele . Szépen köpködött is felfelé . újra tekertem azóta már tudom és érzem mikor jó azóta működik. Sőt igy elnézve talán a Bishop könnyebb vattázni.
Cotton clouds vattaval még nem próbáltam, az most van is itthon, majd azzal még adok neki egy próbát
Így van,egyszer kell ráérezni a helyes vattázásra,utánna kezes báránnyá változik.
Vagy,mèg amit jó szívvel ajánlok,az a bp mods.
Nagyon jó vatta sok olcsó és bolyhos én úgy ritkítom hogy rá fújok egy nagyot
Tisztelettel jelentem, sikerült a Bishopot végre normálisan megepiteni, vatta gondok voltak, Cotton clouds vattaval semmi száraz szívás nem adódott még lánc slukkolásoknál sem
Szia én még tesztelem Én valahogy mindent megtekerek 5-6 szor mire véleményt formálok . Igy elsőre jobb mint a [Steam crave] de nem sokkal szerintem . Dohányos kivonatban sokall jobb . De desszertben és gyümiben nem éreztem eget verő különbséget . Jobbnak jobb csak nem olyan hüha vazzeg mint amire számítottam. Kapott egy 28/40 ni80 tekerést bishop vattával . Holnap újra tekerem 2 es magon hátha .
Ni80al nekem száraz lett a Bishop