Főleg hogy kifizettem,nem lesz csalódás ![]()
Főleg hogy személyesen mentem ![]()
Látni akartam hogy biztos ami tuti ![]()
Ez bombastick jól néz ki ![]()
mint egy Cybertruck kulacs. Tetszik.
Nagy előnye a teljesítmény visszavételének és a kevésbé levegős porlasztó használatának:
Single 18650 mechs baybee![]()
3x28/36ga Ni80 5wrap 3mm ID helyett
24ga SS316L 7wrap 3mm ID
Továbbra is Ni80 lenne… De véleményem szerint (ízlés) 24ga tökéletes RDL-re és abból csak ss volt itthon… Rendelni meg nagyjából már semmit nem fogok, max liqidhez valót…
Nagy előrelépés a 22ga A1 után. A 22ga de főleg az A1 nagyon lomhácska az én használati módomnak… (lassú felmelegedés, sokáig forró marad izzítás végeztével)
Még ha nyűg is gyakran, még tudok örülni apró dolgoknak vépelés terén ![]()
Milyen squonk mod ez? Regisztráltam az F.D.H. aromagyártó oldalára ahol ilyen pofás squonk szerkentyűket is mutogatnak a tagok. Tetszik…bár az arany nem a stílusom, de a forma nagyon is bejövős ![]()
HA lesz squonk mod-om az biztosan valami ilyesmi lesz.
némi elektronikát azért én kívánnék bele pluszban
de a külalak 5ös.![]()
Nem kell az! Feleslegesen foglalja a helyet továbbá egy újabb hibalehetőség. Elég csak számolni! ![]()
pl a B80 boro tankszekcióját kiváltva egy flakonnal totál megfelelő megoldást adna számomra…ha az LV is fantáziát látna ebben (de nem fog/nem agyalnak szerintem ezen mert a boro pod pörög mostanság )
Oh már én is bánom hogy nem az ezüst színt vettem, de 4 dizájnban jött, 2 “prémium” teljesen fém, meg 2 müanyagosabb.
Sajnos már legfelejebb használtan veszed meg, ha kitartó vagy, akkor reményeim szerint egy éven belül az enyém is elköltözik ![]()
Még nem, most mech mekkát tartok.
Szép, grat ![]()
Köszi!!
Még ismerkedünk egymással!!
Majd meglátjuk lesz vagy sem!! ![]()
Szép cucc gratula!
Köszönöm!!
Az anyámot
… Végre haza értem ..hozom az enyimet is … Pumpáljunk ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
He? ![]()
![]()

Pissssszzzzzttt. ![]()