Szembejött ma velem a neten egy szerintem igéretes RDA…Suicidemods Ripsaw. Tetszik, hogy felső levegőzésü és hogy a gőztértől elszeparálva középen alulról vezeti ki a gőzt. Az is mellette szól, hogy kevésbé megfolyós mint az alsó-oldalsó légbeömlősök…szerintem.
Innovation? Ripsaw RDA By Suicidemods and Bearded Viking Customs - YouTube
Szépestét!
Tudnátok ajánlani Squonker MTL RDA-kat?
Jelenleg egy Cthulhu 1928 MTL RDA-val szelem a mindennapokat, és megfogta a tekintetem a Fev BF-1, de inkább kevesebb, mint több sikerrel találtam beszerzési forrást.
Kifejezetten szűk MTL érdekelne, eredeti/klón is játszik, a Cthulhu-t is nagyon szeretem, de hajt a kíváncsiság más felé is, ezért nem szeretnék egy másodikat belőle, pedig No.1, ha valaki kérdezné
Minden tanácsot/segítséget szívesen veszek, köszönöm !
Innen be tudod húzni a BF1-et. https://www.e-smoke.sk/rda/9349-flash-e-vapor-bf-1-rda-23-mm.html
Azt MTL-be meg is vagy!
Ja,és azt elfelejtettem,hogy,teljesen jó volt
És a BF-1-en kívül valami ajánlat esetleg még?
Borzasztóan tetszik a Unicorn Vapes Tokamak, zseniális darab, de ha jól tudom nem BF
GV Ammit-ról hideget/meleget olvasni, elmondások alapján túl tág az elvárásaimnak, úgy, ahogy az STNG is. Szívesen veszek bármilyen ajánlást
DamnVape Intense a mesh miatt egyelőre offos, pedig csinos darab.
Én csak hébe-hóba RDA-zok.Van egy STNG és egy Jorda B klónom.Elvagyok velük.De a BF 1 jobb náluk.Volt Tokamakom,az tényleg csak dripper.Nekem túl TH-s volt.Többeknek van itt By Ka Caiman.Azt mondják,hogy nagyon jó.
Vapesystem caiman v5. Márha a th nem fontos…mondjuk ahhoz nincs bf pin (igaz 2 ml leves fér bele, kb mint egy rta), akkor caiman bf.
Bevallom hogy nem rajongok a műanyag modokért de olvastam pár véleményt itt az oldalon és megnézem pár videót.
Végülis emellett a squonk mód mellett döntöttem.
Nem tetszik de az olvasottak és a videók alapján választottam.
Mellesleg 2-nap alatt megérkezett a Master of Vape től.
Holnap próba.
Tényleg megosztó az anyaghasználata. Néha érzem is, hogy egy erősebb szorításra műanyagosan “ropog” De mellette meg tökéletesen betölti a funkcióját. Tüzel és feltölti a tankot. Nem akar nagy cirkuszt csinálni mert tudja, hogy a lényeg úgyis az RDA-ban van
Remélem hogy a szilikon squonk palack sokáig bírja a strapát.
Járt hozzá 1+1 de azért rendeltem hozzá még 2-darabot.
Amúgy fogásra nem rossz.
Remélem hogy olyan jó mint ahogy mondják.
A fev pedig az egyik nagy kedvenc.
Van még egy cthulhu 1928 rda.
Holnap azt is tesztelem.
Azzal nem lesz gond. Jól bírja a tisztítást és nyomkodást is.
Egyedül a mágnesesekkel volt gondom de négyből csak hármat érintette a hiba. Remélem az ötödikkel se lesz gond
Előtteutánna
42W-ról (az élet értelme )
24W-ra
A Bushjidó szuper bár régi nagy coil van benne (talán 2*26ga ni80, fused clapon, lehett pont azért jobb nekem)
A narda hamar másra lesz cserélve mert szenvedős jó buildet rakni bele. Az entheon nem rosz, de nem “visszalépés”, elég levegős és emlékeim szerint zárni se nagyon lehet rajta…
Magyarán megint csücsülhetek le építgetni
3x28ga ni80 alien volt a bevált coilom, ezkbe most 22ga khantal van… 24-est szerettem volna de az nincs itthon.
Jelentkezik egy másik 3x28/36 ni80 alien rajongó!
Inkább kérdés, mint válasz.(elmaradt délelőtt)
Elkészült/birtokba vetted már a Szálkai remekművet?
Gratulálok!!Honann van?
Egy olasz boltból utolsó utáni darab
A film működik,de még nincs kész sajnos a Bc8
Bizakodok,mert a csoportban már készültek el idei rendelések és ők meg is kapták már.
Mé’ vagy szomorú?
Nem gondoltam komolyan, hogy “De olyan vagyol…”