Squonk modok, rda-k, Pelso és társai

Csak az a fontos, hogy kiszolgáljon! :heart:

4 kedvelés

Továbbra is tetszik … A negatív vélemények ellenére . Kíváncsian várom , hogy neked mi lesz róla a véleményed .. :heart:

3 kedvelés

Happy You Good GIF

4 kedvelés

Lassan nyitunk egy új topicot

Dovpo Topside Dual fun club

Gratulálok hozzá .. nem fogsz benne csalódni :heart:

7 kedvelés

Köszi szépen.:slightly_smiling_face: Már régóta szemezek vele,de mindíg másra kellet a pénz. @Helomi78 postjára hirtelen felindulásból elkövetett enter lett a vége. Szeretem hóvégén a zsíros kenyeret.:sweat_smile:

5 kedvelés

@tibor_balogh Ha lesz rá időm, akkor holnap lepróbálom (ha a Republic-ra gondolsz) egy Asgard V2-vel. :smiley: Még van egy kis szufla a 3 rta-ban (vagyis a vattában :rofl:), amit jelenleg használok.

4 kedvelés

Köszönöm… Igen a Republicra gondoltam :heart:

4 kedvelés

Ok! :wink:

10 napig bírták a kéket meg a ződet! :rofl: De amúgy nem kokszos nagyon, csak nem adja az ízét!

4 kedvelés

Sztm az világ rekord :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

4 kedvelés

Most milyen színűek :thinking:10 nap után?

3 kedvelés

A ződ elfogyott, a kékből egy töltésre való van. Beszív, kifúj és fehér lesz mind, majd színtelen. :slight_smile:
A vatta sárga, a coil fekete.

5 kedvelés

Csak a vattára gondoltam, de köszönöm szépen, hogy illusztráltad az egész folyamatot!! :rofl: :joy:

4 kedvelés

:grinning_face_with_smiling_eyes:

9 kedvelés

1 2 3 4 5 Hand GIF by Yeremia Adicipta

6 kedvelés

High Five Best Friends GIF

5 kedvelés

Elöre is mindenkitől elnézést az offtopic-ért! A Centaurus G80-as porlasztóját megviselte a ződ és a kék! Így is 1500 puffot bírt, bár már alig volt íze az utolsó 10ml-nek.

7 kedvelés

Elkészült a setup! 100 puff körül járok, de az Asgard még nem hozza a liquid ízét, amit mondjuk az Osiris ad. Most pihen. Tudom Solub, de mégis jó íze van rta-ban. Lehet többet kellene bele pumpálnom, hogy jól tocsogjon benne a lé? Bár ha sokat pumpálok, akkor visszaszívja a felesleget a palack. A göz az van! A Republic kézre áll, jól felnyomja a levest. Akku fedél a helyén marad, csak enyhén mozdul el oldalirányba használat közben. A mod egyenlőre tetszik, az rda … hm… majd meglátjuk, hogy alakul.

7 kedvelés

Akár honnan nézem az nem sárga!! :grin:

3 kedvelés

Az a vatta tömör egy picit, hagyni kell neki időt szerintem. :wink:
szerk.: összébb szoktam tolni a két tekerést az Asgard-ban a közepe felé.(de az csak én vagyok)
:saluting_face:

5 kedvelés

Úgy lesz! Adok neki idöt és esélyt. Amúgy 2.5-ös vattát húztam a 0.3-as coil-ba. Ha nem lesz jobb, akkor újravattázom 3-assal. :grin:

Jobban nem tudtam összetolni a tekerést mert 6-os lábat vágtam neki. 6.5 vagy 7re kellett volna? :roll_eyes:

4 kedvelés