Squonk modok, rda-k, Pelso és társai

Pontosan ezt fogom tenni. Csak legyen pénz a kártyán. Bár sose fizettem még euróban, azt se tudom, hogy tudok-e vásárolni vele külföldi oldalról. Idáig horvát boltból rendeltem csak, de onnan nem volt gond.

5 kedvelés

Sziasztok! Ma megérkezett a Dovpo Topside Dual a sourcemore-tól. Április 4-én rendeltem (pre-order), ma hozta a postás. Elég friss, mert április 14-én jött le a gyártósorról. Érdekes, hogy a nagy dobozban csak a mod és az usb kábel van, a squonk palack helye üres. Cserébe mellé csomagolva 2 db squonk palack jött, ami ugye a leírás szerint jár hozzá. Nem tudom korrábban is így szokták-e, hogy külön vannak.

9 kedvelés

Gratulálok hozzá…:heart: Igen a palackok külön vannak csomagolva :heart:

6 kedvelés

Gratulálok hozzá!!! (Remélem jó nehéz :grin:)

6 kedvelés

Egy mammutot/szomszédot lazán le lehet vele ütni.
:grin:

7 kedvelés

Arra ott van a Vapefly Kriemhild 200W mod-om az Osiris-sel! :rofl: Na ez nehéz már akku nélkül is! :wink:

6 kedvelés

Üdv a fedélzeten! :fire::100::grin:

Igen ez a kínai kiszerelés. EU-ban egy csomagban adják!

6 kedvelés

Akkor neked egyszerre meg van a e-cigid meg a súlyzód is!! :grin:

4 kedvelés

Majd ez lesz az edzés! Jobb kéz Topside Dual, bal kéz Republic! De még egyenlőre a Kriemhild Osiris kombó megy váltott kézzel! :rofl: Meg a többi egészen a pod-ig, levezetésnek. :rofl:

4 kedvelés

Eu-s kiszerelésbe belefér a dobozba a 2 squonk palack?

5 kedvelés

Látom mindent megteszel az egészségedért!! :grin:

4 kedvelés

Persze. Ha megnézed most is ott van a helye a dobozban a tartalék palacknak.

Az egyik palack a modba van berakva a másik meg külön dobozban van. A tartalék palacknak továbbá van kupakja ami arra szolgál ha nem lenne elég a 10ml a modban akkor magaddal vihetsz még 10ml-t. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Értelmetlen ez a kínai csomagolás. De valami szabályozás miatt árulhatják csak így. EU-s csomagon a “nikotint tartalmazó” felhívás se szerepel.

8 kedvelés

Na látod, nem gondolkodtam, mielőtt kérdeztem.:rofl: Simán elfér 2 palack a dobozban! :+1:

5 kedvelés

Egy megállapítás részemről az akkufedél kapcsán. Valóban jóval passzentosabb a Topside Dual akkufedele, mint a Republic akkufedele, ami jobbra-balra könnyen mozgatható zárt állapotban. Viszont az építőszőnyegen való húzásos akkufedél kinyitódási teszten közel megegyező erővel kellett lenyomnom mindkét mod-ot, hogy az akkufedél kinyíljon.

7 kedvelés

Milyen teszteket nem csinálsz. Érdekes.
:saluting_face:

5 kedvelés

Na csak azért, mert ahány teszt videót néztem a Republic-ról, mindenki ezt mutogatta, hogy milyen könnyen kinyílik az akkufedél, akár véletlenül is, hacsak felveszed az asztalról egy húzó mozdulattal. Szóval kiváncsi voltam rá mi a különbség a két mod között ebből a szempontból. :disguised_face:

7 kedvelés

Inkább az oldalirányú “eltolással” van gond. Illetve a magas árazás mellett elvárták a vásárlók, hogy ne legyen ilyen gond. :sweat_smile:

De én csak annak örülök, hogy az új szereplő egy kis löketet adhat a squonk piacnak. :grin:

6 kedvelés

Nem az én kezem nagy

Egy korból amikor a squonk menő volt nem pedig retro :sweat_smile:

9 kedvelés

Igen, én is erre mutattam rá a hozzászólásomban. És valóban az árazás… Na de hagyjuk is. Ha nem lett volna kedvezmény, akkor még vártam volna vele. :thinking::roll_eyes:

5 kedvelés

Csak sikerült végre nekem is.:sweat_smile:

8 kedvelés