Squonk javaslatok, ellenjavaslatok

Borot messziről kerülöm már. Elég volt egyszer meghülyülni tőle :crazy_face:

Mecha mod kikacsintás lesz. Ha az beválik akkor mecha squonk lesz a következő jelölt.

6 kedvelés

Felkeltek az emberek :smile:

6 kedvelés

Olyan rémisztő,hogy semmit sem tudsz beállitani a mecha cuccokon ott lényegében csak a huzallal és a tekeréssel tudsz játszani … jól értelmezem ? … pedig vannak szép mecha squonkerek

6 kedvelés

Elsőre nekem is félelmetesnek tűnt de miután megértettem a működését egyáltalán nem tűnik vészesnek.

Ajánlom ehhez @Vaperina_Kinga cikkét

És Sorteal videóját

8 kedvelés

Végig nyálazom… Köszönöm :heart:

5 kedvelés

Dovpo topside is van még 7 db SM-en :heart::hugs: ha valaki még rá menne

7 kedvelés

Rámennék de még nem tudom mennyire fog passzolni az SS rdamhoz :smile: Most már azon kattogok, hogy két fekete és két gunmetal kéne összesen.

6 kedvelés

Majd megmutatom :stuck_out_tongue_winking_eye:

8 kedvelés

:star_struck::star_struck::star_struck:

Várom! :hugs:

De nem sürgős mert még van 7db SM-on ahogy @tibor_balogh írta is :sweat_smile:

6 kedvelés

Nem onnan :joy:hagyok neked :hugs:

7 kedvelés

Szerinted is jól passzolna a ReLoad SS tankja a gunmetal színhez nem?

5 kedvelés

Fekete+ SS pro​:grin:
Persze hogy megy hozzá !

6 kedvelés

Nem volt rossz a fekete mod SS felállás.

Találtam redditen egy képet a színkombinációról.

Vaperz Cloud SS kiadása fényesebb mint a ReLoad S Pro SS-e de nem tűnik rossznak. :thinking:

Inkább megvárom míg ázsiai testvéreim szép lassan elküldik a csomagot. Élőben jobban kiadja az érzést. Úgyis lesz készleten később is​:blush:

Ha meg nem válik be akkor mehetek Barabrume-hoz egy gunmetal rdaért :rofl:

7 kedvelés

Kár hogy nem volt SS mikor megvettem azt :smiling_face:nem tudom a szinét,de valami világos barna zacsiban van :joy:

6 kedvelés

Most ilyen a fekete-fekete. Nyáron nem lesz az igazi tűző napon :rofl:

7 kedvelés

Ss-el lesz a tutti :stuck_out_tongue_winking_eye:ha meg nem,akkor majd lesz valami :stuck_out_tongue_winking_eye:megkeresem a ps dualt rá :joy:

6 kedvelés

Ha meg nem fog tetszeni majd elmorzsolok egy könnycsepet és szívom tovább a dzsúzt :smile:

6 kedvelés

Én is SS RDA-t választottam hozzá szerintem rendben lessz a Outfit … elsőnek a kék DR volt a kosárba ,de a végén SS lett belőle :hugs:

5 kedvelés

Max valami drippel fel csicsázzuk :joy:

4 kedvelés

A szín,az nekem egy bevonat.
Így is rengeteg E betűs sokmindent viszek be az apró testembe,inkább nem veszek festettet :grin:

7 kedvelés