Borot messziről kerülöm már. Elég volt egyszer meghülyülni tőle
Mecha mod kikacsintás lesz. Ha az beválik akkor mecha squonk lesz a következő jelölt.
Borot messziről kerülöm már. Elég volt egyszer meghülyülni tőle
Mecha mod kikacsintás lesz. Ha az beválik akkor mecha squonk lesz a következő jelölt.
Olyan rémisztő,hogy semmit sem tudsz beállitani a mecha cuccokon ott lényegében csak a huzallal és a tekeréssel tudsz játszani … jól értelmezem ? … pedig vannak szép mecha squonkerek
Elsőre nekem is félelmetesnek tűnt de miután megértettem a működését egyáltalán nem tűnik vészesnek.
Ajánlom ehhez @Vaperina_Kinga cikkét
És Sorteal videóját
Végig nyálazom… Köszönöm
Dovpo topside is van még 7 db SM-en ha valaki még rá menne
Rámennék de még nem tudom mennyire fog passzolni az SS rdamhoz Most már azon kattogok, hogy két fekete és két gunmetal kéne összesen.
Majd megmutatom
Várom!
De nem sürgős mert még van 7db SM-on ahogy @tibor_balogh írta is
Nem onnan hagyok neked
Szerinted is jól passzolna a ReLoad SS tankja a gunmetal színhez nem?
Fekete+ SS pro
Persze hogy megy hozzá !
Nem volt rossz a fekete mod SS felállás.
Találtam redditen egy képet a színkombinációról.
Vaperz Cloud SS kiadása fényesebb mint a ReLoad S Pro SS-e de nem tűnik rossznak.
Inkább megvárom míg ázsiai testvéreim szép lassan elküldik a csomagot. Élőben jobban kiadja az érzést. Úgyis lesz készleten később is
Ha meg nem válik be akkor mehetek Barabrume-hoz egy gunmetal rdaért
Kár hogy nem volt SS mikor megvettem azt nem tudom a szinét,de valami világos barna zacsiban van
Ss-el lesz a tutti ha meg nem,akkor majd lesz valami megkeresem a ps dualt rá
Ha meg nem fog tetszeni majd elmorzsolok egy könnycsepet és szívom tovább a dzsúzt
Én is SS RDA-t választottam hozzá szerintem rendben lessz a Outfit … elsőnek a kék DR volt a kosárba ,de a végén SS lett belőle
Max valami drippel fel csicsázzuk
A szín,az nekem egy bevonat.
Így is rengeteg E betűs sokmindent viszek be az apró testembe,inkább nem veszek festettet