Squonk javaslatok, ellenjavaslatok

Eszitek ti a kínai modokat? :rofl:

(Dehogy megy el, csak 2 leég, 5 gombhibás lesz, 3 meg kijelző… De bonuszba mind 510 kontaktos):grin:

8 kedvelés

De mind meg marad … Így vagy úgy …

5 kedvelés

Nem Cili-t akartál írni? :rofl:

4 kedvelés

itt is van ez olcsóbb…

7 kedvelés

VakCili? :roll_eyes::joy:
Im Ready Lets Go GIF by Leroy Patterson

6 kedvelés

Cili-Cecília. Azt hittem én balga, hogy arra gondolsz.
Despicable Me Reaction GIF

4 kedvelés

High-End kategóriában azért akadnak squonk modok ,de azok már nálam túl lépik az anyagi ingerküszöböm ennyire nem vagyok vape mániás nem is tervezek 78 módot 97 tankkal , annyit szeretnék,hogy legyen mihez nyúlni ,ha már itthon csodás hazánkba nem tudok elszaladni a boltba venni egy másikat ,ha gebasz van …
Illetve lehet még találni mecha modokat amihez még az én tudásom nagyon kevés .
Sajnos ami hiányzik az a megfizethető réteg készülékek , úgy érzem rosszkor kezdtem ebbe beleásni magam … 2-3-4 éve még készítettek az átlagos gyártók egész pofás kis squonk modokat.

Semmi panasz :joy: úgy is meglesz minden … Itt azért minden segítséget megkaptam mindig …
Remek közösségbe csöppentem :heart:

11 kedvelés

Rossz az, aki rosszra gondolt? :roll_eyes::grin: Cili nem jön be, olyan fiús és szigorú.

5 kedvelés

Igyekszünk segíteni.És persze mindenki azt vesz azt használ amit akar.Ez csak információ megosztás volt részemről ha esetleg nem voltak ezek az infók meg… :grin: :+1:

11 kedvelés

Thank You Next Push The Button GIF by Bill the Bear

Asszony azt mondta jó lesz ,ha mostmár nem olvasgatok Vapepinát … :joy::joy::joy:

9 kedvelés

2025 jól fog nálad is indulni :star_struck:

6 kedvelés

Ott vagyunk már ? … A te képeid győztek meg …:joy::heart::joy:

7 kedvelés

Na meg az hogy nem fekete …

5 kedvelés

Pirosba elég dögös. Kár, hogy nem kapható :smiley:

4 kedvelés

Igen … majd át festem​:joy:

6 kedvelés

HC-re érkezett egy nagyobb adag VV Pulse V3 szállítmány :eyes:

Mai napra érvényes kuponkód “cheapvaping” 12% holnap 12.14-től pedig 15% “xmas”

8 kedvelés

Nekem 1 elég… :heart: aszem még az adok veszekben is meg van a kék… lehet csak a színe miatt nem csaptak rá még?

4 kedvelés

New Yorkba még csak 5:54 van :grin: De lehet, hogy még az EU-s piacon nem került fel egy olyan fórumra ahol sok squonkolni vágyó van.

Ám én se se tervezek vásárolni mert megfertőzött a TopSide Dual illetve lehet más irányba indulok el a jövőben :smiley:

6 kedvelés

Csak nem a boro vonal került előtérbe? :wink:

5 kedvelés

Nagyon várom már a topside életérzést :joy::joy::joy::heart:

6 kedvelés