Eszitek ti a kínai modokat?
(Dehogy megy el, csak 2 leég, 5 gombhibás lesz, 3 meg kijelző… De bonuszba mind 510 kontaktos)
Eszitek ti a kínai modokat?
(Dehogy megy el, csak 2 leég, 5 gombhibás lesz, 3 meg kijelző… De bonuszba mind 510 kontaktos)
De mind meg marad … Így vagy úgy …
Nem Cili-t akartál írni?
itt is van ez olcsóbb…
VakCili?
Cili-Cecília. Azt hittem én balga, hogy arra gondolsz.
High-End kategóriában azért akadnak squonk modok ,de azok már nálam túl lépik az anyagi ingerküszöböm ennyire nem vagyok vape mániás nem is tervezek 78 módot 97 tankkal , annyit szeretnék,hogy legyen mihez nyúlni ,ha már itthon csodás hazánkba nem tudok elszaladni a boltba venni egy másikat ,ha gebasz van …
Illetve lehet még találni mecha modokat amihez még az én tudásom nagyon kevés .
Sajnos ami hiányzik az a megfizethető réteg készülékek , úgy érzem rosszkor kezdtem ebbe beleásni magam … 2-3-4 éve még készítettek az átlagos gyártók egész pofás kis squonk modokat.
Semmi panasz úgy is meglesz minden … Itt azért minden segítséget megkaptam mindig …
Remek közösségbe csöppentem
Rossz az, aki rosszra gondolt? Cili nem jön be, olyan fiús és szigorú.
Igyekszünk segíteni.És persze mindenki azt vesz azt használ amit akar.Ez csak információ megosztás volt részemről ha esetleg nem voltak ezek az infók meg…
2025 jól fog nálad is indulni
Ott vagyunk már ? … A te képeid győztek meg …
Na meg az hogy nem fekete …
Pirosba elég dögös. Kár, hogy nem kapható
Igen … majd át festem
HC-re érkezett egy nagyobb adag VV Pulse V3 szállítmány
Mai napra érvényes kuponkód “cheapvaping” 12% holnap 12.14-től pedig 15% “xmas”
Nekem 1 elég… aszem még az adok veszekben is meg van a kék… lehet csak a színe miatt nem csaptak rá még?
New Yorkba még csak 5:54 van De lehet, hogy még az EU-s piacon nem került fel egy olyan fórumra ahol sok squonkolni vágyó van.
Ám én se se tervezek vásárolni mert megfertőzött a TopSide Dual illetve lehet más irányba indulok el a jövőben
Csak nem a boro vonal került előtérbe?
Nagyon várom már a topside életérzést