Mert az akku a flaska mellett van.
A csatlakozó közepén a center pin üreges és süllyesztett menetelésű . Ugyan olyan elválasztó vagy nevezzük szigetelő rétegnek van körülötte mint a normál 510 Ben ami nem engedi a folyadékot máshová csak vissza a tartalyba
De akkor a mod 510-én kersztül vezet a cső fel az rda-ba? A cső nem ég meg? Vagy hogy kell ezt elképzelni technikailag?
Hu mély levegő szúszááá. A képen látható csatlakozó Bf tipusú a negatív vissza csatolása az aljzat tetején van a pozitív becsatolas pedig az alján a kettő között van a szogetelő réteg ami nem engedi a kettőt közvetlen csatlakozni . Erre van a kapcsoló ami zárja az áram kört a huzalon keresztül. Az az valós fizikai kontakt nem alakul ki a kettő között és a két anyag nem ég össze
Középen látható O gyűrű választ el mindent a kép @szasza4791 Pinterest portfólióból van
Szúszá, értem már
Ha nem érteném is hazudnék, de nem kell
OK, tudom, fárasztó tudok lenni
Szeretem tudni mi hogy műkszik, nem csak használni
Szia Beáta.
Hátha így jobban át látod a működését.
Így néz ki a belseje kB.
Palack meg nyom. Leves kúszik fel a csövön az rda-ba és ott a vatta fel isza.
Nem egy ördöngösség.
Így tök egyszerűnek tűnik
Mért érzem úgy , hogy most sem világos csak bézs színű a dolog
Tényleg értem
Valahogy másképp képzeltem ezt az 510-s csatti alatti részt. Nem is tudom miért
Nézd el nekem nem vagyok kamera men!
A lényeg megvan, az nem volt tiszta, hogy a folyadék miért nem megy vissza a modba ami pl a csőben marad. De már értem
Jóvanna, lefárasztották a buksimat melóban ma már nem bírja ezt a sok gondolkodást
Ez a mod 510es csatija a furatal a közepén, amin keresztűl a leves megy fel az rda-ba.
Ide betekered az rda t és kész is.
Nekem kezd bejövős lenni ez a squonk dolog.
Dovpo, pico squueze 1. De ma jött még egy .
Van ilyen squonk alternatíva is mostmár: