Sourcemore januar

Nem sajnálom a postát elhiheted,csak az ott dolgozókat,akinek alig jut abból a párszáz forintocskából,akiknek el kell viselniük napi szinten az olyan embereket mint én aki egy feladási hogyis hívjákot nem tud kitölteni :grin:
De ez csak egy a napi sokból :smiling_face:

Gondolom 250ft-ot mint az alis csomagokra de ha tobbet ker belefejelek

Mindemellett nem kevésszer tróger munkát végeznek/lassúak…nem potyára dübörög annyi futárcég. Gondom nem volt még az ExpressOne-nal, a legjobb app-juk van és szinte percre pontosak…erre most extrában mehetek postára.

1 kedvelés

Ezek nem Magyarországon lépnek be az eu-ba, úgyhogy nincs sarc :slight_smile:

2 kedvelés

Troger munka nem kifejezes, nemeto.-bol kevesebb mint egy het alatt megjott a posta meg ult rajta
Remelem az express one kapja
Mert ha nem jovoheten sem latom :frowning:

Hát, lehet hogy jó webshop…de benne van a nevében a more :roll_eyes:

4 kedvelés

Nagyon örülök… a hónapra el is engedem ezt a dolgot
Nem ertem akkor miert dragabb a specialpack ha posta hozza

Az útvonal más, nem ugyanannál a cégnél adják fel stb. A feladó semmit nem tud abból, hogy mi itthon hogyan kapjuk meg. Valószínű új év, új szerződések a szállítmányozádi cégek között… :confused:

2 kedvelés

Reklamálni csak akkor érdemes ha több lesz 20 munkanapnál a kiszállítás…én meg is teszem. Ha sokan megteszik akkor talán változtat az sm a szitun. De ne szaladjunk ennyire előre, lehet valami csoda folytán megkapjuk még januárban (20munkanap alatt) a motyót.

2 kedvelés

Valaki
Ilyenkor mi van?
A magyar Posta oldalan sincs egyenlore semmi valtozas a nyomkovetesen
Express one-nal pedig csak elektronikus adat
Szerintetek ez most azt jelenti hogy az orszagba erkezett meg vagy mar a megyebe van?

Szerinteeeeem​:thinking: belépett az országunkba :grin:
Ha ennyire sürgős,ne onnan rendelj :wink:

2 kedvelés

Beért igen, és az elkövetkezendő napokban viszik ki az app szerint.

2 kedvelés

Express one-nál általában este 9-10 körül éled fel a követés a Pesti központban, és olyankor másnap már fixen ki is viszik. Viszont most ugye változott az útvonal Belgiumra, senki nem fog tudni mondani fix dolgot, hogy hogy van.

1 kedvelés

Lehet még kint van…valahol (MP, ExpressOne) lenne nyoma ha itt lenne.
parcelsapp.com mit ír? …Jó a ninja, de én jobbnak tartom ezt.

Olvasnivaló a *BE csomagokról

1 kedvelés

Nekem amúgy a ***BE követési számot már mutatja a posta nyomkövető, pedig még csak Belgiumban jár a csomag. Úgyhogy sajnos a Healthcabin-os rendelések és a drágábbik Sourcemore-os is úgy néz ki ezeken a nyomorultakon keresztül jön… :confused:

Hat ez volt az elso es utolso :slight_smile:

Igen, nálam is az MP nyomkövetője jelzi…így már nem kérdés, biztosan az MP hozza.

1 kedvelés

Sziasztok!

Nálam is hozza MP nyomkövetője.

Igaz nekem ez a rendelés nem volt sürgős (Egyébként dec 21-es). Mondjuk az vicces vagy inkább elkeserítő, hogy a Postal Ninja már ír egy sikertelen kézbesítést. Holott egésznap itthon vagyok. (Ezt karácsony után is eljátszotta a posta, igaz akkor este 8-kor jött a mail, hogy délután fél hatkor nem voltam elvileg otthon, de igen.) Persze a posta nyomkövetőjében ennek nyom sincs. Másik ami feltűnt, hogy tényleg képesek voltak a kerületemből vissza vinni újra budaörsre?? :slight_smile:

Sikeresen megérkezett hozzám
Reggel kaptam sms-t hogy menjek be érte nekem így sokkal jobb is volt minthogy várjam a postást hogy kihozza

5 kedvelés