Nem sajnálom a postát elhiheted,csak az ott dolgozókat,akinek alig jut abból a párszáz forintocskából,akiknek el kell viselniük napi szinten az olyan embereket mint én aki egy feladási hogyis hívjákot nem tud kitölteni
De ez csak egy a napi sokból
Gondolom 250ft-ot mint az alis csomagokra de ha tobbet ker belefejelek
Mindemellett nem kevésszer tróger munkát végeznek/lassúak…nem potyára dübörög annyi futárcég. Gondom nem volt még az ExpressOne-nal, a legjobb app-juk van és szinte percre pontosak…erre most extrában mehetek postára.
Ezek nem Magyarországon lépnek be az eu-ba, úgyhogy nincs sarc
Troger munka nem kifejezes, nemeto.-bol kevesebb mint egy het alatt megjott a posta meg ult rajta
Remelem az express one kapja
Mert ha nem jovoheten sem latom
Hát, lehet hogy jó webshop…de benne van a nevében a more
Nagyon örülök… a hónapra el is engedem ezt a dolgot
Nem ertem akkor miert dragabb a specialpack ha posta hozza
Az útvonal más, nem ugyanannál a cégnél adják fel stb. A feladó semmit nem tud abból, hogy mi itthon hogyan kapjuk meg. Valószínű új év, új szerződések a szállítmányozádi cégek között…
Reklamálni csak akkor érdemes ha több lesz 20 munkanapnál a kiszállítás…én meg is teszem. Ha sokan megteszik akkor talán változtat az sm a szitun. De ne szaladjunk ennyire előre, lehet valami csoda folytán megkapjuk még januárban (20munkanap alatt) a motyót.
Valaki
Ilyenkor mi van?
A magyar Posta oldalan sincs egyenlore semmi valtozas a nyomkovetesen
Express one-nal pedig csak elektronikus adat
Szerintetek ez most azt jelenti hogy az orszagba erkezett meg vagy mar a megyebe van?
Szerinteeeeem belépett az országunkba
Ha ennyire sürgős,ne onnan rendelj
Beért igen, és az elkövetkezendő napokban viszik ki az app szerint.
Express one-nál általában este 9-10 körül éled fel a követés a Pesti központban, és olyankor másnap már fixen ki is viszik. Viszont most ugye változott az útvonal Belgiumra, senki nem fog tudni mondani fix dolgot, hogy hogy van.
Lehet még kint van…valahol (MP, ExpressOne) lenne nyoma ha itt lenne.
parcelsapp.com mit ír? …Jó a ninja, de én jobbnak tartom ezt.
Olvasnivaló a *BE csomagokról
Nekem amúgy a ***BE követési számot már mutatja a posta nyomkövető, pedig még csak Belgiumban jár a csomag. Úgyhogy sajnos a Healthcabin-os rendelések és a drágábbik Sourcemore-os is úgy néz ki ezeken a nyomorultakon keresztül jön…
Hat ez volt az elso es utolso
Igen, nálam is az MP nyomkövetője jelzi…így már nem kérdés, biztosan az MP hozza.
Sziasztok!
Nálam is hozza MP nyomkövetője.
Igaz nekem ez a rendelés nem volt sürgős (Egyébként dec 21-es). Mondjuk az vicces vagy inkább elkeserítő, hogy a Postal Ninja már ír egy sikertelen kézbesítést. Holott egésznap itthon vagyok. (Ezt karácsony után is eljátszotta a posta, igaz akkor este 8-kor jött a mail, hogy délután fél hatkor nem voltam elvileg otthon, de igen.) Persze a posta nyomkövetőjében ennek nyom sincs. Másik ami feltűnt, hogy tényleg képesek voltak a kerületemből vissza vinni újra budaörsre??