És akkor innentől kezdve Te csak a helyi pizzástól rendelsz ugye? UGYE?
Remelem ez a mod es tank tulelo lesz es egy jo hosszu hosszu ideig nem kell rendelnem
Csak a helyi pizzeriabol
Na, a január 3.ai vásárlásom már itt tart…a tiedből következtetve köv hét elején átvehetem (bőven 20 munkanapon belül)
Nekem mikor ezt irta masnap at is hoztak a helyi postara
Ha megjön a B80AIO-d és még MTL-es vagy pár mondatban leírhatnád a tapasztalatodat.
Persze, írok róla majd röviden. Hamar kiderül, hogy muzsikál a fura elvárásaimhoz
Ízre nem tesztelem csak gőzre, levegőzésre és th-ra, 2 és 2,5ös ss316 0,65 Ohm-os tekerésre.
A lényeg: Bárhogy is lesz nálam az másnál, más elvárásokkal eltérő eredményt adhat.
Sziasztok! A sztori vége. Ma reggel kaptam egy mailt a sourcemore-tól, hogy sajnálattal hallják, hogy nem tudták kézbesíteni a pakkot, vegyem fel a kapcsolatot a postahivatallal. Ezzel együtt jött egy sms a postától, hogy azzal, a hozzám közeli postán átvehetem. Nem volt őszinte a mosolyom (kevés dolgot utálok jobban, mint postára járni). A postán kérdeztem a hölgyet, hogy ezt a küldeményt nem kellett volna megpróbálni kézbesíteni. Azt mondja szerinte próbálták. Hát mondom nem, mert egész nap itthon vagyok és a kutya nem próbálta. Erre nem tudott mit mondani. Magyar posta mi így szeretünk. Egy levelet még megengedek a Sourcemore-nak, hogy ne erőltessék a postánkat ha nem muszáj.
Full fölösleges bármit is írni. Ahogy te sem tudod, hogyan jut el a postán feladott csomag adott esetben egy kínai címre, úgy ők sem. Csak feladják a szokásos cégnél a szokásos módon. Az, hogy közben egy új szerződést kötött a szállítmányozó cég, és már belguimon keresztül jön és a posta “kézbesít” arra nincs rálátásuk/beleszólásuk. Nem fognak emiatt valtoztatni.
Plusz díj nincs, mert Belgiumban vámolják, ugyanolyan hamar ideér ahogy nézem mint eddig. A nyomorult posta nem fogja sajnos kihozni. Ezek ilyenek… Így jártunk
Szia!
Már túl vagyok rajta, hátha írnak valami érdemlegeset rá.
Igen szomorú, hogy a posta ennyit tud.
Annyit tud, hogy a melósait minimálbéren tartja és kiüti a nyeregből az olyan jól működő futárcéget mint az ExpressOne. A minőségi piacot károsítva törtet előre a mi kárunkra.
Na ezért rühellem ezt a retek állami posztkommunista céget…10km-re van tőlem a posta ahová lerakták és kiírják, hogy kézbesítve
Amúgy itt van 300m-re tőlem a helyi posta.
Szóval nekem ne védje őket senki…takarodniuk kéne a piacról, nem pedig a minőséget nyújtó cégeket kitúrniuk
Már indultam, hogy a postán valakit áthúzzak a kiadóablak résén mikor látom, hogy a bejárati ajtó mellett lévő kuka tetején ott egy csomag…bárki hozzáférhetett volna a járdáról. Mázli, hogy ez nem “olyan” település, de akkor is, olyan nehéz lett volna becsengetni (itthon voltam) vagy felhívni?! Annyira felkurta az agyam ez a trehányság…minden téren amihez közük van, hogy bár kibontottam, de nem kezdtem el totál beüzemelni. Majd holnap mikor totál lehiggadtam.
Egy biztos, első benyomásra ez kérem MINŐSÉG…nem kattog picit sem az oldalpanel, tetszik a tűzgomb viselkedése, nem lötyög a drip-tip, se a Boro, se az akku…szóval pazar az összeszerelés.
Kíváncsi leszek az enyémmel mi van, pénteken Pest, ma reggelre sikerült lehozniuk Debrecenbe, de csak a nagypostáig jutott… Gyanítom holnap reggel jön az sms, hogy mehetek a postára. 2 nap a kezbesítés, mert még az adott településen is ülnek rajta egy napot…
Nem sürgős, lesz*rom mikor jön meg, de zsigerből gyűlölök (és kerülök) mindent ami “állami”.
A posta márcsak ilyen sajnos.Kint álltam az udvaron,mégis a postaládába gyűrte a levelet a szakember.10 lépés távolságot (mire megteszem) kellett volna megvárnia.PPFF
Ez szerintem inkább humán erőforrás hiba, nálunk nincs gond a postával.
De ugyanezeket a sztorikat már hallottam szinte minden futárcégről, sajnos attól függ milyen embert kapsz ki…
Igen “ember baj” volt,nem maga a hivatal.
Ezek szerint én vagyok a másik véglet.
Délelőtt hívott a postásnéni,hogy van két csomagom de nem rakná le ahová szokta.
Megkérdezte beugrok-e este a csomagomért hozzá mert akkor haza viszi
Itt ilyenek nálunk,de nem biztos hogy mindenkivel vagyis nem mindenkivel
Legalább csinos postásnéni?
Márcsakúgy ,emígy!
Nem bántásból írom ezt,de nem az esetem
Tehát nem maradtam vacsira sem
Kedves nénike talán nyugdíj előtt pár évvel
Tehát expert.