Sourcemore

Sziasztok! Az lenne a kérdésem,
hogy valaki rendelt e már Sourcemore-ról? Illetve ez hülye kérdés így, inkább úgy fogalmazok: Aki már rendelt köztünk a Sourcemore-ról, a szállítási költségen és minden máson kívűl, Majd itthon amikor megérkezik. Kell e számolni esetleges “rejtett”, vagy úgymond (nem feltüntetett) Plussz költség(ekkel)? Válaszotokat előre is köszönöm!

Egyébként ez a mod lenne az, amit beszeretnék szerezni: https://www.sourcemore.com/lost-vape-cetaurus-m200-box-mod.html

Szia. Nekem még semmi plusz, rejtett költség nem volt.

1 kedvelés

Köszönöm, és hány nap volt a kiszállítás?

Ha 18 nappal számolsz, akkor nagyon a közelébe trafálsz. Kettőm van úton, hollandiába ért az egyik 9 a másik 11 nap alatt. DE ne a holland postát válaszd, mert arra még a magyar posta is rátelepszik pár napot.

2 kedvelés

Szia. Nekem még sosem jött rá semmi. Többször rendeltem, volt hogy 3-400 dollár közötti összegért. A drágább szállítást választottam mindig, itteni ajánlásra. Kb. 1 hónapot számolj a kiszállításra.

3 kedvelés

Rendben, nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát! :grin:

2 kedvelés

Amit feltüntettek szállítási időt az korrekt, de ha éppen nincs készleten akkor arra várni kell többet.

1 kedvelés

Ha nincs készleten akkor azt jelzik kosárba rakás előtt…szóval meglepetés nem érhet fizetés után.

1 kedvelés

Ez így van. De ha valaki olyan türelmetlen mint én akkor a 2 hét plusz zavaró. De ez nem az oldal hibája nyilván. Meg a 2 hét sem fix, most jön egy csomag aminél fel sem tűnt hogy előrendeléses. Azért nem is írtam rejtett költségnek hogy édességgel kárpótolttam magam a várakozás miatt, mert az az én marhaságom. :rofl:

1 kedvelés

Másnak is így jön? Először rendeltem innen.

Nem tudom pontosan mire gondolsz, mindenesetre:

Nekem így néz ki egy szállítás.

Az angolom nem túl jó, de úgy fordítottam, hogy vám alatt.

Igen vámkezelés alatt,de mi ezzel a gond? Beérkezett az EU-ba,vámkezelik,megállapítják,hogy IOSS-ben rendezve van és engedik tovább. Nem lesz fizetnivalód ha ez a kérdésed lényege.

1 kedvelés

Eddig mindent boltokba vettem, nem tudom így mi a menet :joy: ez lett volna a kérdés igen.

Nyugi. A Sourcemore nem bohóc cég. Ellenben olcsóbb sokszor mint bármi. Nem lesz gond.

1 kedvelés

Nagy pénzem nincs benne, csak ez a buzi Ausztria olyan, hogy ide csak úgy nem lehet rendelni. Németországból emailezés után se küldték ki ide mert szoktak büntizni. A vape boltokba nincs egy csomó fajta cucc, mert az állam tiltja. Egy ismerős rokona Angliából küldött shisha cuccokat. A posta nem vitte ki, személyesen kellett mennie a postára. Ott meg már az extra bünti várta…

Esetleg valaki tudja, hogy egy ilyen beszerzési idő meddig tart (szállítási időt kivéve) ?

Ezt a gyönyörűséget szeretném megszerezni pink planet színben, csak félek fizetni addig, amíg nem tudok egy körülbelüli beszerzési időt…

Múltkor coilt rendeltem, annál 1 hét volt. Másnak másra 1 hónapot kellett várnia.
Nyugodtan írj nekik e-mailt, készséggel megmondják, hogy mikorra várják készletre.

1 kedvelés

Írtam is! Nagyon szépen köszönöm!