Sziasztok! Az lenne a kérdésem,
hogy valaki rendelt e már Sourcemore-ról? Illetve ez hülye kérdés így, inkább úgy fogalmazok: Aki már rendelt köztünk a Sourcemore-ról, a szállítási költségen és minden máson kívűl, Majd itthon amikor megérkezik. Kell e számolni esetleges “rejtett”, vagy úgymond (nem feltüntetett) Plussz költség(ekkel)? Válaszotokat előre is köszönöm!
Ha 18 nappal számolsz, akkor nagyon a közelébe trafálsz. Kettőm van úton, hollandiába ért az egyik 9 a másik 11 nap alatt. DE ne a holland postát válaszd, mert arra még a magyar posta is rátelepszik pár napot.
Szia. Nekem még sosem jött rá semmi. Többször rendeltem, volt hogy 3-400 dollár közötti összegért. A drágább szállítást választottam mindig, itteni ajánlásra. Kb. 1 hónapot számolj a kiszállításra.
Ez így van. De ha valaki olyan türelmetlen mint én akkor a 2 hét plusz zavaró. De ez nem az oldal hibája nyilván. Meg a 2 hét sem fix, most jön egy csomag aminél fel sem tűnt hogy előrendeléses. Azért nem is írtam rejtett költségnek hogy édességgel kárpótolttam magam a várakozás miatt, mert az az én marhaságom.
Igen vámkezelés alatt,de mi ezzel a gond? Beérkezett az EU-ba,vámkezelik,megállapítják,hogy IOSS-ben rendezve van és engedik tovább. Nem lesz fizetnivalód ha ez a kérdésed lényege.
Nagy pénzem nincs benne, csak ez a buzi Ausztria olyan, hogy ide csak úgy nem lehet rendelni. Németországból emailezés után se küldték ki ide mert szoktak büntizni. A vape boltokba nincs egy csomó fajta cucc, mert az állam tiltja. Egy ismerős rokona Angliából küldött shisha cuccokat. A posta nem vitte ki, személyesen kellett mennie a postára. Ott meg már az extra bünti várta…
Eddig ha olyat rendeltem, ami nem volt, nyugodtan kifizettem, és rá 2 hétre jött az email, hogy feladták. A körülbelüli ár kérdését nem teljesen tudom értelmezni, mivel ha jól látom, ida van írva, hogy az általad választott szín + 2,70 $. Jártam már úgy a sourcemore-al, hogy többmindent rendeltem amiből az egyik termék nem volt abban a pillanatban. Mire beszerezték, elfogyott egy másik, ami a rendelésemben volt ,már kifizetve. Azonnal küldtek emailt, hogy sainálják, és mit szeretnék. Elküldjék a hiányzó termék nélkül, vagy várjanak. A sourcemore komoly cég. Nem vágnak át, jó a kommunikációjuk.