Soros vagy párhuzamos?

A leveleiden az áll Tisztelt Püspök úr!:grin::grin::grin:

Hatalmas taps!!! (az első kutyám neve) Saját kútfőből,vagy gugli?

Tudom mit hol keressek. Van amiben én is jó vagyok :joy: ha az nem is a villanyászat

1 kedvelés

Nem sűrűn váltunk ki párhuzamost egy fogyasztóra kivéve én aki sört pálinkával iszik :joy:

De most akkor tényleg nem tudjátok a választ a kérdésemre? Csak úgy egyszerűen,számok és matematikai jelek nélkül. Csak úgy az ízre és a gőzre koncentrálva? Keressünk,középutat! Az íz legyen mondjuk A. A =9, gőz legyen mondjuk másik A. Másik A= 8. Hogy változik A és másik A értéke abban az esetben,ha idegi alapon széjjelszedem ezt a drágalátost,és kicserélem benne a bizbaszt.

Próbáld ki, előbb megtudod​:slightly_smiling_face::+1:

ezt ajánlom figyelmedbe és a többi videóját is:

3 kedvelés

Na igen. Úgy is lehet. Két egyforma tekercs párhuzamosan az dupla fűtő érték. Két tekercs soros kötésből mindkettőn fele fele fűtő érték, de ebből kettő. Azaz ugyanannyi. Csak nagyobb felületen. Ergo, nagyobb fűtő értékhez párhuzamosan kell duplázni a tekercseket. Ezt fizikai dolgokkal ugyanúgy el tudnánk érni ha az eredeti tekercs ellenállás töredékét használnánk. Akkor elérnénk azt a teljesítményt. Viszont akkor a menetszámok csökkentésével csökkenne a felület is. Ezért inkább nagyobb felület, nagyobb ellenállással,de több tekercs párhuzamosan kötve :slight_smile:

Ez fizika, a teljesítmény és a fűtőérték így alakul, hogy a gőz meg az íz ettől milyenebb lesz…

2 kedvelés

Ezt az előképet elsőre eléggé félreértettem, hogy mit is csinálnak :rofl:

Azt csinálják… :slightly_smiling_face:

Velem. :sob::sob::sob::sob:

Cseréld már ki az ízét, aztán tudjuk már meg élsz-e még utána. :grin:

Első körben azt gondoltam,írok egy bejegyzést (posztot) ezzel a kérdésemmel. Másodikban "rájöttem,hogy hülyeség. 1 kérdés-1 válasz. Gondoltam én. Erre szét offoltam egy teljesen másról szóló bejegyzést. Elnézést kérek mindenkitől,leginkább kedves Kingától! (amúgy a többiek rántottak bele,csak úgy mondom!:joy::joy::joy:)

Megvárom,hátha van itt tapasztalati szakembör.:wink:

Ha végre kicserélnéd benne, és tennél fel róla egy fotót, rögtön nem lenne off :slightly_smiling_face:

Azzal már úgy 50 hsz előtt elkéstünk.

Fotót arról,hogy milyen ízű??? Ez meghaladja a képességeimet.

Oké :slightly_smiling_face:
Nyilván nem az ízre gondoltam, csak a setupra, és aztán szépen kifejthetnéd, hogy akkor most jobb vagy rosszabb :joy:

A kérdés alapja ,vizuálisan alátámasztva

1 kedvelés

A múlt készül segbe dugni Ampert? :open_mouth::grin: