Itt az a feladat, hogy találd meg a két képen az eltérést?
Ezen besírtam!!! Ez nagyon jó!!!
Én mindig a párhuzamos felé húzok nem kell nekem a soros . Igen két fogyasztóval kilehet váltani . De hogy alakul a hőmérséklet az másik tényező ugye a mesh papíron adja a legjobb ízt mert nagy a párolgasi felület de ha nagyobb a felület kisseb az ellen állás nő a fogyasztó áram felvétele ahoz hogy megfelelő hatás fokon dolgozzon . Akkor már két kissebb tekercs azonos ellenállási értékkel azonos felületen dolgozik kissebb teljesítményen ugyan az a párologtatas gőz mennyiség.
Annyira megnyugtat,hogy ezeket nem nekem írod. Teljesen fellélegzek,hogy tudok élni velem szembeni elvárások nélkül,szabadon,tudatlanul.
Ez kb mint a sok kávétól látni fogom a hangokat
Ahoz már LSD kel, hogy 5.1 eb halad a rántott hús suleset?
Ne nyugodj meg lehet neked köszönhetően lesz egy íz teljesítmény képlet ami Nóbel díjat kap
A rántott hús nem etalon, annak a sülése, íze, szaga egyforma isteni
Azon agyalok,ha mégiscsak írnék egy bejegyzést,akkor drága Kingánk át tudná pakolni az összes témámhoz való hozzászólást oda? Akkor nem kéne kényelmetlenül éreznem magam ,hogy szét lett offolva az egész.
Ss316 ből próbált már valaki mesh lap formát készíteni és azt meg halytani csoformaban ?
Köszönjük @Vaperina_Kinga
Nincs mit.
De van,mert felét sem értettem
Mámegin megfésülte a hajunkat
Enyémet nehéz lesz sorosan fésülnie
Benyálazta a tenyerét és rásimított, hogy úgy maradjon
Jó lesz így, meglásd.
Azért nem mindegy a hő teljesítmény. Ugyanahhoz a hő teljesítmény duplázásához 1.) fele akkora ellenállást, tekercset készítünk. 2.) duplázzuk a tekercset.
1.) ugyan megdupláztuk a hő teljesítményt, de… kétszer akkora lett a hő, ez nem jelent több gőzt, csak kétszer akkora hőt, a leves a kétszer akkora hőtől nem fog kétszer annyi gőzt termelni. Fele akkora a felület. Esetleg kétszer annyi levegőáramlással… Kvázi gyorsítottunk az eljáráson…
2.) a dupla tekerccsel párhuzamosan kétszereztük a gőz képződést, bár levegő az feleződik a két tekercsen…
3.) sorosan mindkét tekercs fele hőenergiát termel. Igaz, a teljesítménytől és hő teljesítménytől függően egy-egy tekercs is ugyanannyi gőzt termel mint kétszer annyi hőfokon, mindegy, hogy feleződik a teljesítmény, a felület kétszer annyi, dupla gőz…
Ezek csak matematika meg fizika, hogy ízre mi sül ki belőle…azt csak a tapasztaltak
Hálás köszönetem!!!
Főnök ajánlok éhez egy tankot geekvape Griffin vagy vaporesso gemini alsó és felső levegőzésű egyben