Soros vagy párhuzamos?

Nem az általam elképzelt tempóban haladunk,de legalább azt sem tudom,hogy haladunk-e. Megerősítettetek abban,amit eddig is tudtam,hogy áramban nem vagyok otthon. De mi lesz az íz és gőz változás? :joy:

1 kedvelés

Nagyjából értem legalább miről van szó :joy:

1 kedvelés

Én asszem valami vaper oldalon vagyok,de kezdek elbizonytalanodni ebben is :joy:

Persze, nagyjából én is, a valamin birizgálnak valamit és vagy kettő lesz belőle vagy fél. :rofl:

Ennél többet, és biztos vagyok benne, hogy te is :slightly_smiling_face:

Igen, igen, de mi csak használjuk a modokat, nem építjük, a csoda meg csak kijön belőle. :rofl:

Lehet megkéne tanulnom ezt az áramos dolgot. Csak össze kéne szedni valami könyv árát. Nem tudtok valami jó fusit,hétvégére? Mondjuk villanyszerelés,vagy valami?

1 kedvelés

Ezek után? Biztosan nem. :rofl:

igen, adott tekercsre vonatkozóan igen, de ha egy akksin szeretnél 2 db 0,15-ös párhuzamos tekercset helyettesíteni egy darabbal, akkor az egy 0,075 -ösel tudnád megtenni :slight_smile:

2 kedvelés

Ha nem ment tegnap a sarkiróka telepítésem,ezen is csak lapítok mint …a sarokban .
Ezt az árammizériát se vágom :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Kicsit több bátorság,kicsit több! :joy:

1 kedvelés

Ne is törődj vele, csak olvass :joy::joy::joy:

Megtisztelő,hogy kis csoport gyülekezik mögöttem,aki támogatásukról biztosítanak! Mondjuk belenyúltam,hogy én vagyok a reklámarc,de ez van.:joy:

és mi volt a kérdés? :joy:

A reklám arc… Legalább a nyolcadik utasból jött a neved? :joy::slightly_smiling_face:

Volt kérdés??? Baszki olvashatok vissza,szerintem átugrottam valamin. :joy::joy::joy::joy:

2-öt ugrottál vagy felet? :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Nem teljesen. A nevem története ugyanaz mint Indiana Jones-nak. :wink:. (Várom a megfejtéseket)

2 kedvelés

Dehogyis, ő a tank. :rofl:

A kutyád neve :thinking: