Nem az általam elképzelt tempóban haladunk,de legalább azt sem tudom,hogy haladunk-e. Megerősítettetek abban,amit eddig is tudtam,hogy áramban nem vagyok otthon. De mi lesz az íz és gőz változás?
Nagyjából értem legalább miről van szó
Én asszem valami vaper oldalon vagyok,de kezdek elbizonytalanodni ebben is
Persze, nagyjából én is, a valamin birizgálnak valamit és vagy kettő lesz belőle vagy fél.
Ennél többet, és biztos vagyok benne, hogy te is
Igen, igen, de mi csak használjuk a modokat, nem építjük, a csoda meg csak kijön belőle.
Lehet megkéne tanulnom ezt az áramos dolgot. Csak össze kéne szedni valami könyv árát. Nem tudtok valami jó fusit,hétvégére? Mondjuk villanyszerelés,vagy valami?
Ezek után? Biztosan nem.
igen, adott tekercsre vonatkozóan igen, de ha egy akksin szeretnél 2 db 0,15-ös párhuzamos tekercset helyettesíteni egy darabbal, akkor az egy 0,075 -ösel tudnád megtenni
Ha nem ment tegnap a sarkiróka telepítésem,ezen is csak lapítok mint …a sarokban .
Ezt az árammizériát se vágom
Kicsit több bátorság,kicsit több!
Ne is törődj vele, csak olvass
Megtisztelő,hogy kis csoport gyülekezik mögöttem,aki támogatásukról biztosítanak! Mondjuk belenyúltam,hogy én vagyok a reklámarc,de ez van.
és mi volt a kérdés?
A reklám arc… Legalább a nyolcadik utasból jött a neved?
Volt kérdés??? Baszki olvashatok vissza,szerintem átugrottam valamin.
2-öt ugrottál vagy felet?
Nem teljesen. A nevem története ugyanaz mint Indiana Jones-nak. . (Várom a megfejtéseket)
Dehogyis, ő a tank.
A kutyád neve