jó, jó, persze klasszik, meg minden, csak nekem az már túl győzikés
Ezért aztán elkezdtem egy aranyban gondolkodni (), de rájöttem, hogy inkább el kell engedni a témát, annyira azért nem óccó.
jó, jó, persze klasszik, meg minden, csak nekem az már túl győzikés
Ezért aztán elkezdtem egy aranyban gondolkodni (), de rájöttem, hogy inkább el kell engedni a témát, annyira azért nem óccó.
A fehér és az arany egész jól néz ki együtt, a Mura utcában én lennék vele a csaje. Van valahol képem ilyenről…
Szerk.:
Még a szürke-arany kombó sem rossz. Csak a feketéhez nem passzol szerintem.
(Jóvan, nem divatozok na… Tudom mit gondolsz. )
@Vaperina_Kinga tettem fel Zeus DL tankot?Nem látom…vagy mire írtad?
Már az sxmini a befutó,csak a népművészeti agyagedény zuram lefújta és elnapolta egy héttel a kérdéstLecsinálja,hogy addigra már vszínű nem lesz vagy csak drágánÉs nem is érti minek nekem harmadik készülék
Minek? Minek? Nem is értem ezt a kérdést…mondjuk válaszolni sem tudnék rá
Nem fogják azt olyan gyorsan elvinni, ne aggódj, jó ideje árulják már az mx classt ezen az áron. Mondanom sem kell, hogy én is majdnem megvettem.
A Zeus Nano az egy DL tank. Annak készült. 0.4 és 0.6-os porik vannak hozzá. A levegőnyílás is a DL vonalról árulkodik. Jó tank, ne értsd felre. Csak Te tudtom szerint MTL-t keresel, ez pedig DL.
Azért kell 3. készülék amiért a pasik 8 pecabottal járnak pecázni. Meg állandóan új úszót kell venni. Meg 10 féle súlyt, meg miegymás… Az ok ugyanaz… Hobbi, szenvedély, életstílus.
@Ispy dehogynem!
Mert!
Ez sztem elég kielégítő válasz
De én válaszoltam rá…azért, amiért eladtunk 10.000ft-ért egy tök jó mosógépet,csak azért mert ő kitalálta,hogy vesz egy másikat 200.000.-ért
@Vaperina_Kinga ilyeneket az enyém nem használAz enyém 3 szobára 4 nagy tv-t vesz,mindig a legújabbat,mint írtam mosó-szárítógépet a legújabbat,azt a legtutibb hűtőt amit egyszer Edina posztjánál bebiggyesztettem(fotót)…és sorolhatnámBár inkább ő is súlyzókat venneOlcsóbb is és fogyna is…hátha akkor elvinné valakiBár ezt ő szokta rám mondani,hogyha elrabolnának,még ő kapna váltságdíjat,csak had adjanak vissza
Na… Inkább nem írok semmi.
Maradjunk a témánál.
Ok,de a lényeget elfelejtettem,hogy-hogy jön ide a mosógép…mondtam neki a minek kérdésre,hogy azért, mert ezek a beépített készülékek tönkre fognak menni…erre a válasza,hogy ok,majd akkor veszünk új készüléket,ha ez elromlik…erre mondtam neki,hogy mosógépet is akkor veszünk,ha elromlik,nem akkor amikor ő kinéz egyet.
Akkor elvileg az sxmini lesz fizukor,ha ennyiért még majd árulják és egy Kizoku limit tankot kell rendelni.Azt még meg kell keresni,hol van a legjobb áron…
Kellenek akksik,2 db és töltő…a tankba porlasztók…(és,ha megjön az adóvisszatérítésem,bosszúból veszek egy csomó longfillt a drágábbakból)(Ira,Garrison,Alfie,Grace’s,…)
Kezd elmenni a kedvem a Kizoku tanktól.
Egyszerűbb egy Aspire tank?Mármint a nikkelmentes pori miatt?
(Fontos a mentes nekem.Hogy tuti az legyen.Mikor még ennél is kezdőbb voltam,úgy csináltam a liquidet,hogy pg többletes lett sajnos.Most,hogy kihúzták a fogam,igyekeztem betartani,hogy meddig nem szívok,hogy utána is nagy levegőzéssel…de pár nap után totál begyulladt az ínyem.Nem csak annál a “fogamnál”,hanem mellette is.Teljesen bedurrant.Ráért a fogamra is.Mármint ahol nem húztakNapról-napra rosszabb lett.Ment felfelé a gyulladás.Fájt is.Már a szájpadlásom teteje,hátra a torokba…végig begyulladt.Öblögetem,kenegetem…stb.Kezd mostmár helyre jönni.Eszembe jutott így a vége felé,hogy “nem jó” liquideket szívok talán.Mostmár csak azt öntök,ami készen 50/50.Tehát nagyon gyanús,hogy a tritymillió allergiám mellett a sok pg sem jó nekem.Legalább is akkor,amikor sérült az íny,a nyálkahártya…stb)
Ezért újra megnézegettem a képeket amiket feltettem.Utána kezdek olvasni egyesével mindnek,hogy melyikbe milyen pori való.(nem vagyok lusta,nem azért kérek segítséget )Van valakinek erről már infója,hogy melyikbe való tuti nikkel mentes?
Vagy mivel mind Aspire,a porik ugyan azok,csak a tankok másak kicsit?
-Aspire Nautilus 2 tank TPD(ez nem tudom mit jelent)Edition
-Aspire Nautilus 2 S
-Aspire Nautilus GT mini(erre már írtátok,hogy jó)
-Aspire Nautilus GT
A TPD szerint nem férhet több liquid egy tartályba mint 2ml. A nemdohányzók védelméről szóló törvény a TPD ami a Tobacco Products Directive, azaz dohánytermékekről szóló irányelv rövidítése.
Ha valami TPD edisön, akkor az 2ml. Az EU edisön az mindíg több mint 2ml, általában a gyártó szabja meg. Sok gyártó minden tankból 2 félét gyárt, TPD és EU edisönt.