Az ízzel nincs bajom. Bár lehet azért, mert más vattát még nem próbáltam
Köszi!
De van Jani a Spanyoloknál, csak 20 előre kivágott csíkot tartalmaz!
Az hogy szívás közben serceg-pattog-jódlizik az nem zavar annyira, ha tudom hogy ezt úgy csinálja, ahogy kell. Na de ez az utána lévő pattogás annyira rossz, idegesítő, hogy hihetetlen. Lehet csak kattos vagyok, de így van
Köszi Tomi!
Én Cotton Clouds-ot használok.A Sourcemore-on 1 dodó,vettem egy raklappal
Én is bp-t használok . Én levágom a vatta szélét Nyílhegy alakban . Mondjuk azért ,hogy elkerüljem a dry-hitet , de ami itt a lényeg próbáltam levágás nélkül és úgy sokkal hangosabb is volt
Ti itt annyit vattáztok, hogy rájöttem alig van vattám!! Irány rendelni!! Az lett belőle, hogy jó sok vatta, akkor már egy aksi, 1 driptip, és természetesen aromák ,ha már ott vagyok!! Ahhoz képest ,hogy véletlenül mondtam, hogy az idén már nem rendelek , márt megint 4 helyről várok csomagot!!
Van még hely a szekrényben?
Muji ? anélkül nem ér semmit a sok vatta
Bár nem vatta téma csak eszembe jutott.
Expromizer v1.4 alapján ha jól sejtem mtl az irány, ajánlom figyelmedbe a Cocoon mtl rta-t. Úgyis itt van mindjárt a karácsony
Most próbálgatom a klónját, elképesztően csendes és halk (én is meglepődtem), abban nem hallanád az utó-sercegést Jók az ízek is eddig, és szerintem nagyon tetszetős, szép darab (akár SBS-n is jól mutat). Levegőzésben az igazi mtl vonal szóval aki a nagyon levegős, majdnem RDL vonalat szereti, annak nem biztos hogy bejön
Még van!! Magam sem értem mikor fogynak már el a kipróbálni szeretnem aromák!!
Az elöbb számoltam 58 db van itthon!!
Most a Liquidhall-ról rendeltem amit mutattál ,az újaromákat!! De csak kicsibe!! Kóstolni!!
Nekem is a kicsik jöttek, hétvégén bele is kezdek tesztelni. Az illatok alapján egész jónak tűnnek a gyümisek. Azért jó pofa dolog ez a 30ml-es cucc, próbára tökéletes.
Én a 4 dohányost rendeltem!!
Ejnye-bejnye, hát szabad illyet mondani??
A velvet -re kíváncsi leszek
Basszus abból van 3 vagy 4 zacsi !!Elfelejtettem!!
Csak a Bp meg a Cotton Cloud- ra koncentráltam!!
Már mindegy, ment az enter!!
Soha többé!
Na akkor most mondom,kivonatoshoz meg máshoz is az a legjobb,legolcsóbb leg,leg ,leg nekem.