Selejtes vatta?

Hangosabb nekem is bőven élőben. :smiling_face_with_tear:

3 kedvelés

Nem gondoltam rá, megnézem majd

3 kedvelés

Mondjuk a vastag vagy Clapton huzal lassabban hűl, az is lehet oka. Én claptonozok mert sokáig és jól folgozik, de a hőtartása nagy, nekem is előfordul hogy utánéget :grin:

1 kedvelés

Gondoltam rá, de sajnos a szálhuzaltól claptonon és fused claptonon át staple-ig mindennel ez van :face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow:

2 kedvelés

Én Zivipf awg28 kanthal-lal használom most

2 kedvelés

De akkor az én mod-om is rossz? Én kb 4 különböző mod+tank kombóval már próbáltam az utóbbi időben, mindegyiknél ez volt

3 kedvelés

Illetve ez az utólagos dolog amit írtál az ismerős, de ez nagyon szokatlan hangon és ideig tart

2 kedvelés

Jelenleg nekem úgy tűnik, ez vatta mennyiség hiba lesz, ez a széria ritkábbra sikerülhetett.
Ahogy @Tivadar_Szocs is írja, ő 3-as vattát használ 2.5-be és nekem is most jött az ihlet hogy meg kellene próbálni 2-es maggal (nekem csak 2.5-es BP van most itthon).

Aztán ha ez nem jött be, akkor lehet tovább gondolkodni - vagy jön valaki és gyorsan megoldja a rejtélyt :smiley:

6 kedvelés

Vrlem is fordult elő, de nem elmélkedtem rajta mélyen. Tudom, hogy van olyan modom, ami hajlamosabb a hülye szabályzásra.

Csak okoskodok :smile::person_shrugging:

2 kedvelés

Ez hol kapható?

5 kedvelés

Bocs, ne értsd félre, nem azért írtam. Jó a brainstorming, néha a legképtelenebb ötlet válhat be :smiley:
Csak arra értettem hogy két különböző embernél is előjött u.az a jelenség, valószínű nem u.azt a mod-ot használjuk.
Ami még lemaradt tőlem, az egyik mod egy DNA100C chipset-es volt, az remélhetőleg jól dolgozik watt üzemmódban (is)

3 kedvelés

Túlszívja magát a vatta azért csinálja.
Más meg épp erre a sercegésre utazik :grin:

12 kedvelés

A virslis rántottának jól állt fél6-kor :grin:

(A jó vatta már a Foxpost ótómatába is serceg :rofl:)

7 kedvelés

Akkor most megkínálom még egy kis vattával mielőtt újra vattáznám, hátha…

4 kedvelés

Sajnos az, hogy az oldalába tömködtem még egy kis vattát, nem segített. Ez a szívás utáni sistergős furcsa hang dolog idegesít, ez nem múlt el. Hát akkor nézzünk a 2.5ös tekerésbe egy 3-as vattát :man_shrugging:t2:

7 kedvelés

Sziasztok!
És is dobtam ezt a vattát.Már nem olyan mint amikor megjelent.Egyszerűen rossz ízű.A kollégám ugyan ezt tapasztalta.

7 kedvelés

Nagyon szeretem a BP mods vattáit, mtl&dl mindegy, pont a méretazonosság miatt szoktam rá és rögtön el is felejtettem egy időre vattát méretezni és ez hiba volt.

Kényelmes és kész, de nem mindig azonos a keresztmetszet, hol sűrűbb, hol ritkább, amúgy is egy laza vatta, legalább is pl. Cotton Bacon-höz képest biztos, amit elötte használtam.

Vannak bizonyos tankok, nekem pl. a THC One, ami a ritkább szövést nem igen tolerálta, töltésnél gyakran megfolyott, oda a Super Sorb Cotton lett a nyerő. Rádöbbentem, hogy nem lehet vakon építeni, érezni kell az egyensúlyt, mi kevés és mi sok, ha azonos élményt szeretnék. Tank függő is és talán mert mtl-ben kisebbek a folyadék csatornák, ez a jelenség ritkán mutatkozott nálam. Lé függő, mert nem mindegy a pg/vg arány sem. Időjárás függő, nem mindegy hány fok van kint és bent. Ááá sok a változó, néha qrva bonyolult…:face_with_monocle::thinking::crazy_face:

A BP mods vatta, ha ritkán is, de néha megtréfált.
Mondjuk, én szeretem, ha serceg. :pinched_fingers::yum::grin:

11 kedvelés

Sajnos EU-n belül sehol se kapható. Healthcabion-ról vettem őket de már ott is kifogyott . Egyedül itt látom, hogy raktáron van.

6 kedvelés

Jelentem, a 3as vattával jobb a helyzet, de ez az utólagos sistergő idegesítő hang továbbra is itt van, csak nem annyira durván. Akkor szerintem ezt hanyagolnom kell. Esetleg tudnátok olyan vattát ajánlani mtl felhasználásra, ami eu-ból is beszerezhető és nincsen rá ennyi panasz? Úgyis érik a kövi beszerzés

6 kedvelés