Hangosabb nekem is bőven élőben.
Nem gondoltam rá, megnézem majd
Mondjuk a vastag vagy Clapton huzal lassabban hűl, az is lehet oka. Én claptonozok mert sokáig és jól folgozik, de a hőtartása nagy, nekem is előfordul hogy utánéget
Gondoltam rá, de sajnos a szálhuzaltól claptonon és fused claptonon át staple-ig mindennel ez van
Én Zivipf awg28 kanthal-lal használom most
De akkor az én mod-om is rossz? Én kb 4 különböző mod+tank kombóval már próbáltam az utóbbi időben, mindegyiknél ez volt
Illetve ez az utólagos dolog amit írtál az ismerős, de ez nagyon szokatlan hangon és ideig tart
Jelenleg nekem úgy tűnik, ez vatta mennyiség hiba lesz, ez a széria ritkábbra sikerülhetett.
Ahogy @Tivadar_Szocs is írja, ő 3-as vattát használ 2.5-be és nekem is most jött az ihlet hogy meg kellene próbálni 2-es maggal (nekem csak 2.5-es BP van most itthon).
Aztán ha ez nem jött be, akkor lehet tovább gondolkodni - vagy jön valaki és gyorsan megoldja a rejtélyt
Vrlem is fordult elő, de nem elmélkedtem rajta mélyen. Tudom, hogy van olyan modom, ami hajlamosabb a hülye szabályzásra.
Csak okoskodok
Ez hol kapható?
Bocs, ne értsd félre, nem azért írtam. Jó a brainstorming, néha a legképtelenebb ötlet válhat be
Csak arra értettem hogy két különböző embernél is előjött u.az a jelenség, valószínű nem u.azt a mod-ot használjuk.
Ami még lemaradt tőlem, az egyik mod egy DNA100C chipset-es volt, az remélhetőleg jól dolgozik watt üzemmódban (is)
Túlszívja magát a vatta azért csinálja.
Más meg épp erre a sercegésre utazik
A virslis rántottának jól állt fél6-kor
(A jó vatta már a Foxpost ótómatába is serceg )
Akkor most megkínálom még egy kis vattával mielőtt újra vattáznám, hátha…
Sajnos az, hogy az oldalába tömködtem még egy kis vattát, nem segített. Ez a szívás utáni sistergős furcsa hang dolog idegesít, ez nem múlt el. Hát akkor nézzünk a 2.5ös tekerésbe egy 3-as vattát
Sziasztok!
És is dobtam ezt a vattát.Már nem olyan mint amikor megjelent.Egyszerűen rossz ízű.A kollégám ugyan ezt tapasztalta.
Nagyon szeretem a BP mods vattáit, mtl&dl mindegy, pont a méretazonosság miatt szoktam rá és rögtön el is felejtettem egy időre vattát méretezni és ez hiba volt.
Kényelmes és kész, de nem mindig azonos a keresztmetszet, hol sűrűbb, hol ritkább, amúgy is egy laza vatta, legalább is pl. Cotton Bacon-höz képest biztos, amit elötte használtam.
Vannak bizonyos tankok, nekem pl. a THC One, ami a ritkább szövést nem igen tolerálta, töltésnél gyakran megfolyott, oda a Super Sorb Cotton lett a nyerő. Rádöbbentem, hogy nem lehet vakon építeni, érezni kell az egyensúlyt, mi kevés és mi sok, ha azonos élményt szeretnék. Tank függő is és talán mert mtl-ben kisebbek a folyadék csatornák, ez a jelenség ritkán mutatkozott nálam. Lé függő, mert nem mindegy a pg/vg arány sem. Időjárás függő, nem mindegy hány fok van kint és bent. Ááá sok a változó, néha qrva bonyolult…
A BP mods vatta, ha ritkán is, de néha megtréfált.
Mondjuk, én szeretem, ha serceg.
Sajnos EU-n belül sehol se kapható. Healthcabion-ról vettem őket de már ott is kifogyott . Egyedül itt látom, hogy raktáron van.
Jelentem, a 3as vattával jobb a helyzet, de ez az utólagos sistergő idegesítő hang továbbra is itt van, csak nem annyira durván. Akkor szerintem ezt hanyagolnom kell. Esetleg tudnátok olyan vattát ajánlani mtl felhasználásra, ami eu-ból is beszerezhető és nincsen rá ennyi panasz? Úgyis érik a kövi beszerzés