Selejtes vatta?

Én mindre amit rendeltem!! :rofl: Kíváncsi leszek ad e valami pluszt!!

5 kedvelés

Megrendelted ,csak minuszt hozott :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:

7 kedvelés

Igen én is szeretem, csak valamiért nem mindig van kedvem vagdosni!!

7 kedvelés

Hát karácsony lesz!! Közben meglepem magam úgy hogy észre sem veszem!! :grin: :rofl:

6 kedvelés

8 kedvelés

Azt hittem megint lemaradtam :joy:

9 kedvelés

Honnan?? Ekkorában nem is láttam!!

6 kedvelés

Ez csak papírzsebkendő :grin:

8 kedvelés

Season 10 Finale GIF by Curb Your Enthusiasm

:sweat_smile:

4 kedvelés

180 lap van benne,tudod én nagyban utazom mindenben :rofl:

7 kedvelés

De a honnan az direkt kimaradt?? :grin: :rofl:

5 kedvelés

Német oldalról azt hiszem.
Mi az én fejem kalendárium? :joy::joy::joy:
Ha tudnám már mit honnan rendelek :joy::joy::joy:

7 kedvelés

Feladom, hívjatok papot. Csak nem hagyott nyugodni, ezért az Expromizert apró darabokra szedve beraktam vízbe, reggel meg majd jól elmosom kitakarítom, gondoltam magamban az a biztos.

Megépítettem a Valort is, és csodák csodája…

dobpergés

Ugyanúgy ott van az a furcsa hang slukk után. :rage:

Szerk.: a próba kedvéért, 2-es magon a 2.5ös vattával. És ezen a lyukon is simán, feszülés nélkül átment. Hmmm, nem tudom. Tegyek 3as bp mods vattát a 2es magba? :laughing:

6 kedvelés

Hát ezek után mi baj lehet? Toljad bele a 3-ast :rofl:

3 kedvelés

Holnap megnézem tényleg :joy:

4 kedvelés

Szervusz @danny27 Szervusztok !

Ha serceg pattog akkor az minden esetben azt jelenti, hogy kevés a vatta a tekerésben, a tűzgomb elengedése után is pattog serceg, akkor a lehűléssel vannak bajok = magas vatt , hűtés hiánya … Talán megoldás lehet a szálhuzal használata…

További szép napot mindenkinek !

10 kedvelés

Update: én is megpróbáltam a 2-es magon áthúzni a nálam lévő 2.5-ös BP vattát, és ennél a pontnál el is bukott a teszt :rofl: annyira szoros hogy húzás közben elkezdte deformálni a coil-t, igazából át sem férne.
Hmm, ennyire nagy különbség lenne a nálad és nálam lévő vatta között?
Vagy épp kifogtam azt a rövid, épp megfelelően tömör szakaszt a dobozból. Most csak egy próbára volt időm, majd később megpróbálom más szakaszokból is. De ha így van, akkor ez elég gáz, mármint a gyártási minősége.

@Atis válaszán is elgondolkodtam, én is arra tippeltem fentebb, hogy kevés vatta okozza a pattogást gőzölés közben de több vattát nem tudok a coil-ba húzni, pont jó hogy érzek kis ellenállást de még nem deformál. Akkor a BP vatta szerkezete lenne túl ritka, szellős? Pedig behúzás előtt kicsit meg is sodorgatom a tenyeremben, óvatosan.

A tüzelés utáni sercegés is érdekes. Awg 28 kanthal szálhuzallal tesztelgetek most, nem hinném hogy magas vatton (15W, 1.1ohm, 6 menet, 2.5 mag), így marad a hűtés hiánya. Valóban nem tág levegős mtl-ként gőzölök, inkább valahol félúton a homlokhorpasztás és tág között, akkor lehet annak sok a 2.5-ös mag. Tesztelem majd a 2-es magot. Vagy ha van más javaslatod, ötleted @Atis , légyszi oszd meg.

Illetve kíváncsi vagyok te mire jutottál, lett-e dry hit 3-as vattával 2-es coilban :smiley:

7 kedvelés

Öreg Vaper nem vén Vaper, kötelező a Muji, meg hát ezzel kezdtem a pályafutásom, szerintem ezzel elleszek 20-évig! :wave: :sweat_smile:

9 kedvelés

Már keresem a nagy kiszerelést, én is!!

5 kedvelés

Én is :wave:, akkor tudom, hogy él a tekerés jól teszi a dolgát! :slightly_smiling_face:

7 kedvelés