Én mindre amit rendeltem!! Kíváncsi leszek ad e valami pluszt!!
Megrendelted ,csak minuszt hozott
Igen én is szeretem, csak valamiért nem mindig van kedvem vagdosni!!
Hát karácsony lesz!! Közben meglepem magam úgy hogy észre sem veszem!!
Honnan?? Ekkorában nem is láttam!!
Ez csak papírzsebkendő
180 lap van benne,tudod én nagyban utazom mindenben
De a honnan az direkt kimaradt??
Német oldalról azt hiszem.
Mi az én fejem kalendárium?
Ha tudnám már mit honnan rendelek
Feladom, hívjatok papot. Csak nem hagyott nyugodni, ezért az Expromizert apró darabokra szedve beraktam vízbe, reggel meg majd jól elmosom kitakarítom, gondoltam magamban az a biztos.
Megépítettem a Valort is, és csodák csodája…
dobpergés
Ugyanúgy ott van az a furcsa hang slukk után.
Szerk.: a próba kedvéért, 2-es magon a 2.5ös vattával. És ezen a lyukon is simán, feszülés nélkül átment. Hmmm, nem tudom. Tegyek 3as bp mods vattát a 2es magba?
Hát ezek után mi baj lehet? Toljad bele a 3-ast
Holnap megnézem tényleg
Szervusz @danny27 Szervusztok !
Ha serceg pattog akkor az minden esetben azt jelenti, hogy kevés a vatta a tekerésben, a tűzgomb elengedése után is pattog serceg, akkor a lehűléssel vannak bajok = magas vatt , hűtés hiánya … Talán megoldás lehet a szálhuzal használata…
További szép napot mindenkinek !
Update: én is megpróbáltam a 2-es magon áthúzni a nálam lévő 2.5-ös BP vattát, és ennél a pontnál el is bukott a teszt annyira szoros hogy húzás közben elkezdte deformálni a coil-t, igazából át sem férne.
Hmm, ennyire nagy különbség lenne a nálad és nálam lévő vatta között?
Vagy épp kifogtam azt a rövid, épp megfelelően tömör szakaszt a dobozból. Most csak egy próbára volt időm, majd később megpróbálom más szakaszokból is. De ha így van, akkor ez elég gáz, mármint a gyártási minősége.
@Atis válaszán is elgondolkodtam, én is arra tippeltem fentebb, hogy kevés vatta okozza a pattogást gőzölés közben de több vattát nem tudok a coil-ba húzni, pont jó hogy érzek kis ellenállást de még nem deformál. Akkor a BP vatta szerkezete lenne túl ritka, szellős? Pedig behúzás előtt kicsit meg is sodorgatom a tenyeremben, óvatosan.
A tüzelés utáni sercegés is érdekes. Awg 28 kanthal szálhuzallal tesztelgetek most, nem hinném hogy magas vatton (15W, 1.1ohm, 6 menet, 2.5 mag), így marad a hűtés hiánya. Valóban nem tág levegős mtl-ként gőzölök, inkább valahol félúton a homlokhorpasztás és tág között, akkor lehet annak sok a 2.5-ös mag. Tesztelem majd a 2-es magot. Vagy ha van más javaslatod, ötleted @Atis , légyszi oszd meg.
Illetve kíváncsi vagyok te mire jutottál, lett-e dry hit 3-as vattával 2-es coilban
Öreg Vaper nem vén Vaper, kötelező a Muji, meg hát ezzel kezdtem a pályafutásom, szerintem ezzel elleszek 20-évig!
Már keresem a nagy kiszerelést, én is!!
Én is , akkor tudom, hogy él a tekerés jól teszi a dolgát!