Sziasztok!
Mostmár, hogy egy ideje építem a tankomat, így át szeretnék állni a huzal tekerésre, viszont olyan problémám van, hogy nem értek hozzá!
YouTube-on nem nagyon találtam normális magyar videót róla… Esetleg tudnátok ebben segíteni nekem? Kerestem itt is a fórumon, de lehet én vagyok béna és rosszul kerestem…
Nagyon szépen köszi a segítséget!
További szép Vapenapot!
Szia! Ha eddig tekerted,akkor most miért nem megy?
Eddig előre tekert huzallal építettem ( bocsi, ha rosszul fogalmaztam ) most szeretnék átállni a huzal tekerésére
Kövi kérdés mit szeretnél tekerni és mibe
Most átmenetileg van egy WISMEC LUXOTIC BF BOX fél mecha kitem, de ezt ha minden jól megy egy Dead Rabbit V2-es RDA-ra cserélem le. Eddig Wotofo dual core fused clapton 0.62-es coilt használtam Ni80 fused clapton-nél szeretném maradni. Az a baj, azt se tudom pontosan mit válasszak, mi lenne ideális RDA-ba mert hallottam már mindent is… leginkább az Alienről hallok sok jót…
https://claptonfactory.eu/
Ha ni 80 a cél itt találsz hand made termékeket.
Ha saját tekerés akkor bármelyik shopban találsz claptont,de azt neked kell eldöntened mennyi az annyi
Értem! Megveszem, megjön, van coilozó is,kitaláltam milyen ellenállást szeretnék belőni, mi a teendő utána?
Akkor szinte ugyanaz mint a készretekertnél.izzít,vatta és élvezed
Ajánlanám olvasni
De mi alapján tudom kiszámolni, hogy hányszor tekerjem körbe a huzalt a coilozóban stb?
Köszi, átnézem!
Van fenn @Vaperina_Kinga tollábból a tudásbázisban nem is egy cikk, a tekerésről, vattázásról
régebbi videó,ez egy mtl kazán de kb egész jól elmagyarázza Zsolti barátom.