Szeretném kikérni a véleményeteket az építésemről.
Mod: Geekvape Aegis Legend2
Tank: Zeus ZX RTA Coil: Ni80 Framed Staple Wire 2-28/4-.1X.3/36
Vatta: Titanium Fiber Cotton Elit
Dualba tekerve, 2.5-3as mag (2.5ös imbuszra tekertem,tehát szerintem kicsit nagyobb) 5menet, 0.14ohm-ot mér a mod.
70/30(VG/PG)
A coil magassagár ugy álítottam be,h a furatok magasságában legyen, és minél több hely legyen a két tekerés között a levegőnek. (Az izzítós videó után még szétebb húztam mint látjátok,de a felizzás maradt ugyan olyan)
Tapasztalatom:(összesen 4.tekerésem ebböl2single volt ez a 2.dual) eddig most sikerült a legjobban,de még nem az igazi úgy érzem.
Mivel ez elött zeus porlasztoval kezdtem az egész vapelést(0.2ohmos jött be a legjobban,70W körül jó ízekkel és gőzmennyiséggel) így csak ahoz tudom hasonlítani.
Szoval a gőz mennyisége nagyon jó,de az íz nem az igazi még.kb 60%át mondanám a porlasztóshoz képest. Most 40w-ról indultam,60ig mentem fel,de ott már kellemetlenül meleg volt nagyobb slukknál,54W lett az optimális mellé egy picit (kb 1/4részt) elzárva a levegőt. Így nem túl meleg a gőz,és az ize is így a legjobb,de még mint mondtam,nem az igazi.
Sokat olvasgattam itt ,és próbáltam megfogadni az olvasottakat.
Minden véleményt,tanácsot,ötletet szívesen fogadok,és elölre is köszönök!
@Szaszy1990 szervusz kèpek alapján èn vattàn javitanèk kicsit hogy legyen vàlla ,mivel èn ahogy elnéztem hirtelen ès egyeletnelül esik lefelé amúgy az ajànlott làbmagassàg az 5 mm ès neh imbuszkulcsot hasznàlj ,mert az arànytalan a mag mèretèt illetően invesztàlj be egy tekerősegèdre pàr ezer forint nem nagy tètel…ám visszatèrve a tekerèsedre eleve ahogy említettem is intenzív ízeket szeretnèl akkor 2.5 magon tekerd meg ,de 2 magon is probàlkozz max 6 tekerès ès intenzívebb lesz az íz …èn Bypass módban is kisèrleteznèk azèrt …amúgy egy jó megbízható rta maga tehàt azzal nem fogtàl mellèremèlem tudtam némileg segíteni tovàbbi jó èpitèst ès gőzölèst
Köszi a segítséget. Most generáltál magadnak néhány kérdést.
A vállát rakjam magasabbra.
Ezt úgy érted,hogy a coil melletti részt emeljem még magasabbra? (Sorry tényleg kezdő vagyok)
Mi az ,hogy egyenetlenül,hirtelen esik?
Egy k3pet az ideálisról megköszönnék nagyon
2.láb magassagot a menetrs rész aljától számítjuk? Onnan 5mm-t javasolsz, és a legvégénél rögzítve,vagy a rögzítés (vagy milyen?) ponttól számítva 5mm?
3.Baypass mód?
Az miaz? Kérlek segíts
Elölre is köszi
Az építésed szépnek tűnik, a vatta kellemesen laza. Ha az ízzel még gond van, akkor a teljesítmény-gőz-levegő aránnyal érdemes játszadozni. Esetleg előfordulhat, hogy kevés likvid jut a tekerésbe, ekkor is gyengébb az íz és a tekerésen belüli vatta csökkentésével/lazításával lehet próbálkozni.
A módszered kiváló (kísérletezés a jobb ízek érdekében), előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. Azért nekem is kellett jó pár építés (egy kazánon), amíg ráállt a kezem a tökéletesre. Ezzel mindenki így van.
A Bypass üzemmódban a modod (készüléked) szabályozás nélkül a teljes akkumulátorfeszültséget a tekerésre engedi. Ezt nagyon nem javasolom a 0,14 ohmos tekerésre, mert csúnya vége lehet/lesz.
Szerintem úgy a helyes, ahogy csináltad: kis teljesítménytől pár wattonként lépkedni felfele és ízlelni a gőzöket, amíg el nem éred az optimális beállítást.
Sok sikert a továbbiakhoz! Szép estét és kellemes gőzöket!
Ahogy kèrdted mellèkkelek pàr fotót hogy mire is gondoltam,èn momentàn Aromamizer v2 hajtok de a vattàzàs a lényeg … Mivel azon múlik az íz is ès a gőz is… Èn mindig hagyok vàllat mert akkor 1. nem lesz dryhittem mert folyamatosan kapja a coil a levest,2. a vàlat azèrt is ildomos hagyni mivel az ízt jobban leadjaHa jól èpited èszre fogod venni hogy egèsz màs ízt kapsz természetesen lehet mèg jàtszani a levegőszabàlyzàssal ès a teljesítmény lèpcsősen fokozàsàval is pluszban .Bypass illetve meg semmi gond nem adódhat mivel szabàlyozott móddal teszed ,max ha a vatta nem egyenletesen szàllitja a levest akkor dryhitet kapsz …a làb magassàgot illetve szerez be egy làbmèretezőt ès pofon egyszerű lesz megadni az ideàlis làbmagasságot …