Hol tudok rendelni alaplevet aromát?

Sziasztok. Szeretnék rendelni alaplevet, és aromát. Sajnos elfogyott a készletem. Mindig nagy tételben veszek 2-3 l alaplé plusz aromák. Így kb egy éve vettem utoljára. Gondoltam gyorsan rendelek , erre az oldal ahonnan venni szoktam, hibát írt a címemre. Kumulusvape. Nem tudtam rendelni, Magyarország nincs a lehetőségek között. Nem szállítanak már? Hol tudok venni? Komolyan utálom már hogy itt élek. Volt kb 50euro kedvezményem is azt is elbuktam. De jobban bánt hogy kb egy hétre elegendő liquidem van. Köszönöm szépen a segítséget.

2 kedvelés

:eyes:

További infó a piros körben található ikonra kattintva lelhető fel.

9 kedvelés

Szia. Köszönöm a válaszod. Próbálok utána nézni, de nekem nem sokat segít az AI. Sosem használom. Amire akartam is rossz választ adott. Csak egy linket szerettem volna ahol tudok rendelni Anno a kumulus vape oldalt is itt kaptam. Évet óta onnan is vettem. Keresgélek ha haza értem a munkából.

Sok sikert! :fire:

5 kedvelés

Sajnos nem kaptam használható infót gilbertől. Csak hogy vegyek itthon aromát nikotin boostert meg dohanyboltban​:man_shrugging:

2 kedvelés
1 kedvelés
1 kedvelés

Köszönöm szépen. Olvasom mind a két linket.

1 kedvelés

Szia !

Sajnos igaza van @gergo0505 kollégának .. pl ezt amit fentebb linkelt egy másik kolléga .. itt vaperinán egy kis olvasással megtalálhattad volna volna ..

Én biztos nem dobtam volna most ide be…:joy:
Nem vagyunk sem irigyek sem bunkók, csak tele az a bizonyos , hogy akinek kell gőzölni való ennyire nem képes ..
Finom Gőzöket :heart:

2 kedvelés

Az miért nem használható információ ??

Köszönöm hogy ezt leírtad. Elhiszem te nem osztottad volna meg, hálisten más segített. Nem vagyok lusta ,se semmi hasonló, amit kaptam már olvastam is. Egyszerűen csak nem ismerem az oldalt ,nem találok rajta semmit sem. Alig bírtam írni is itt. Nyilván ez azért van ,mert ritkán járok itt. Remélem ha valahol máshol segítséget kérsz , akár én vagy bárki más úgy fog gondolkodni ahogy te. Bèke.

Én nem kívántam neked semmi rosszat .. cserébe én köszönöm a jó kívánságot … Elteszem ígérem :heart:

1 kedvelés

Èn sem kívántam rosszat neked. Pont csak ugyan azt, amit tőled kaptam. Semmi rossz szándék nincs bennem. Tényleg meg is értelek biztos nagyon unalmas ha valaki felesik ide ,és ezzel zaklat naponta titeket. Egyszerűen csak nem látom át az oldalt, továbbà nem kevés pénzt el is vesztettem hogy rossz oldalról rendeltem. Én csak a nagyok tapasztalatát kértem. Ha látom hol keressek? Vagy olvassak? Hidd el megteszem. Elnézést ha zavartalak a kérdésemmel.Remélhetőleg sikerül megoldanom a problémám és nem untatok itt senkit sem. Hidd el más oldalon elég sok mindenkinek segítek ,többet között én is. Viszont ha valaki kapott segítséget mástól ,én biztos nem írom oda hogy én tuti nem segítettem volna, keresgélj magadtól. Ahogy írtad is , én is megjegyzem és elrakom magamnak ezt is , ahogy azt is aki segített még ha igaza is volt abban hogy keresgélhettem is volna. Szép napot neked. :heart:

2 kedvelés

Legyen a te napod is szép . Legalább ebben egyetértünk ..

csak ,hogy segítsek eligazodni más oldalakon is , ha keresni szeretnél

Ezt az ikont keresd ..

2 kedvelés

Talán azért fogyatkozik a már régóta itt lévők türelme mert naponta 10+ hasonló kérdés érkezik…annak ellenére is, hogy elvileg a frissen belépőknek vannak ajánlások, hogy mit olvassanak el. Azok választ adnak a legjellemzőbb problémákra, de még azt is lusták sokan elolvasni/kettőt kattintani. Aztán jönnek és felteszik a naponta sokszor látott kérdést. A legönzetlenebb válaszolók is beleunnak ebbe egy idő után…egyéni, hogy kinél mikor szakad el a cérna. @tibor_balogh vapertásunknál pl ma :rofl: Én átérzem ezt

3 kedvelés

Legjobban akkor gurul el amikor haszontalnak találta Gilbert segítségét … Amennyiben nekem nem lenne gőzölni valóm , akkor Gilbert javaslatának is tudnék örülni … Pg-vg .. nikotin aroma .. olvastuk már párszor .. szerintem minden benne van …

Sajnálom , ha túl reagáltam alap esetben birka türelemmel segítek mindenkinek ..

Megyek inkább dolgozni .. ( vagy inkább fizetett kávé szünetre )

3 kedvelés

Teljes mértékében igazad van. Még egyszer elnézést.

1 kedvelés

Nekem haszontalan volt, eddig is tudtam lehet kapni Dohányboltban termékeket. De nem ott szerettem volna venni. 100% jobban bízom az emberekben, mint ebben az új keletű AI dologban. Nekem haszontalan volt a válasza. Nem tehetek erről. Valszeg rosszul tettem fel a kérdésem.

No War Peace GIF by Digital Pratik

1 kedvelés

Ha beleírhatok pár szót, engedtessék meg.
Minden szükséges anyag beszerezhető a vape-eléshez kis hazánkban.(az ára, annyi, amennyi, de van)
A Google mindenkinek a “barátja”, mégcsak a mesterséges intelligenciát sem kell elővenni túlságosan ez ügyben.(főleg, ha valaki nem is szeretné az ilyen-olyan tapasztalatok miatt)
Itt az oldalon is hasonlóan működik a kereső, mint máshol. Nem hiszem, hogy az utóbbi 1 évben lényeges változás történt volna benne. Ha valaki meg több éve tag itt, csak használta már.
Azt meg végképp nem hiszem, hogy nem sikerült még kiismerni az oldalt.:

Annyi minden nem változott szvsz.

Mégegyszer:“Béke Veletek!”
:peace_symbol: :dove: :peace_symbol:

1 kedvelés