(a szerző törölte a bejegyzést)
Szia!
Van itt az oldalon a keverde.
Ha valami nem tiszta ezzel kapcsolatban kérdezz bàtran.
Köszönöm. ez sokat segít <3
Attól függ, milyen volt eddig az alapleved. Jellemzően 50-50.
Füstbajnokot használtam.
70-30 VG többlet
így már összeállt a kép, hogyan oldjam meg. megvárom, hogy feltöltsék az aromecenteren az aromámat és rendelem is meg.
Nem tudom Tamás hol van az élet meg szép mondatával!!
Jön majd biztos
Az élet szép
Még. Addig jár…
Lali, alkoholmentes söröd van?
Dobd ki a …ba
De írhatnám hogy ITT MINDENKI?
Itt ? Mindenki
Te nem helyi hülye vagy…
Mondjuk ez is igaz
Átlátom a dolgokat és időben felkészültem a világvégére,de párszor ezt is ideírtam már
Nem tudom mi számít megfelelő felkészültségi időnek, nekem eddig a havonta egy rendelés fizu után bevált rendszer volt egy darabig. Ugyanannyi megy el rá, a többszöri rendeléssel mondjuk plusz posta ktsg, de igen a pszichológiája valszeg ez, hogy így jobban tudtam beosztani a pénzemet látszólag. Amúgy kb két hete próbálkoztam már rendelni, de a juicy vapour nem akart működni,ameddig meg működött, semmit nem találtam mert üres volt kb a webshop… utána nem jártam hogy miért, aztán gyanússá vált,hogy biztos valami gáz van és itt kötöttem ki, hogy informálódjak.
És a az üres dobozod, hogy áll?
Szia!! Ha kicsit többszőr benéztél volna, kb már fél éve de lehet, hogy régebben beszélünk róla, hogy aki tud tárazon!!
Szia.
Nem megbántani akarlak a hsz-emmel,de legalább január óta azt szajkózzuk hogy raktározz.
Tudom új vagy itt,de nem csak itt írtuk le minden áldott nap hanem a “kék” oldalon,és egyéb médiában is.
Nem tudom elhinni hogy senki,de senki nem olvas ilyen infókat akárhol vagy bárhol is
Mondom még egyszer nem bántani szerettelek volna se téged,se az újakat sem,de hogy mennyi pénz egy kiló kenyér azt bezzeg mindenki fújja kivűlről