Segítség rendelés

(a szerző törölte a bejegyzést)

Szia!
Van itt az oldalon a keverde.
Ha valami nem tiszta ezzel kapcsolatban kérdezz bàtran.

8 kedvelés

Köszönöm. ez sokat segít <3

3 kedvelés

Attól függ, milyen volt eddig az alapleved. Jellemzően 50-50.

4 kedvelés

Füstbajnokot használtam.

3 kedvelés

70-30 VG többlet

6 kedvelés

így már összeállt a kép, hogyan oldjam meg. megvárom, hogy feltöltsék az aromecenteren az aromámat és rendelem is meg.:slight_smile:

5 kedvelés

Nem tudom Tamás hol van az élet meg szép mondatával!! :face_with_raised_eyebrow:

9 kedvelés

Jön majd biztos :heart::joy:

7 kedvelés

Az élet szép :blush:

9 kedvelés

Még. Addig jár…:roll_eyes:

6 kedvelés

Lali, alkoholmentes söröd van? :grin:

8 kedvelés

Dobd ki a …ba :rofl:
De írhatnám hogy ITT MINDENKI? :wink:

7 kedvelés

Itt ? Mindenki :heart::joy:

7 kedvelés

Te nem helyi hülye vagy…

6 kedvelés

Mondjuk ez is igaz :joy::zany_face:
Átlátom a dolgokat és időben felkészültem a világvégére,de párszor ezt is ideírtam már :blush:

7 kedvelés

Nem tudom mi számít megfelelő felkészültségi időnek, nekem eddig a havonta egy rendelés fizu után bevált rendszer volt egy darabig. Ugyanannyi megy el rá, a többszöri rendeléssel mondjuk plusz posta ktsg, de igen a pszichológiája valszeg ez, hogy így jobban tudtam beosztani a pénzemet látszólag. Amúgy kb két hete próbálkoztam már rendelni, de a juicy vapour nem akart működni,ameddig meg működött, semmit nem találtam mert üres volt kb a webshop… utána nem jártam hogy miért, aztán gyanússá vált,hogy biztos valami gáz van és itt kötöttem ki, hogy informálódjak. :slight_smile:

6 kedvelés

És a az üres dobozod, hogy áll? :blush:

4 kedvelés

Szia!! Ha kicsit többszőr benéztél volna, kb már fél éve de lehet, hogy régebben beszélünk róla, hogy aki tud tárazon!!

5 kedvelés

Szia.
Nem megbántani akarlak a hsz-emmel,de legalább január óta azt szajkózzuk hogy raktározz.
Tudom új vagy itt,de nem csak itt írtuk le minden áldott nap hanem a “kék” oldalon,és egyéb médiában is.
Nem tudom elhinni hogy senki,de senki nem olvas ilyen infókat akárhol vagy bárhol is :blush:
Mondom még egyszer nem bántani szerettelek volna se téged,se az újakat sem,de hogy mennyi pénz egy kiló kenyér azt bezzeg mindenki fújja kivűlről :blush:

7 kedvelés