Esetleg van valakinek információja, hogy mi a helyzet a Juicyvapourral? Tegnap este akartam egy nagyobb rendelést leadni, de előbb a tavalyi leltárról volt értesítés, mostanra az egész site le van kapcsolva.
Követem ha nem baj. Hónapok óta onnan rendelek Szerdán még tele pakoltam a kosarat ma meg már be sem tudtam lépni
Én 21én rendeltem, de múlt héten nem történt semmi a csomaggal… első rendelés lett volna.
Pár nap és talán okosabbak leszünk ,hogy ki merre honnan és hogyan tovább
Facebookon a Juicy csoportjában, nincs bent senki? Ott a tulaj is megtalálható.
Nem mondanak ott semmit..
Akkor nagy a hallgatás mindenhol. De, ahogy Tibor is írta, pár nap múlva talán mindenki okosabb lesz.
Nagyszerű Soha jobbkor.
Pénteken végre sok év után sikerült áttéríteni az eldobható szirsz@rokról a zembert, kikölcsönöztem neki a kincstári melós Centaurust, új tekercs, “ragacsos” Bombo szörp, minden fene, végre nem mondta, hogy ízetlen. Ráállt, hogy jó, hát akkor rendeljek neki is egy olyan “kockabgót”.
Gondoltam betárazok neki ilyen ragacsokból, meg magamnak ahelyett, amit elvitt. Erre tessék. Ha van árban hasonló alternatív forrásra ötlet, annak örülnék. Bombo, Chill Pill, só. Köszi!
Megértelek…utazni kell.
Köszi, hogy megosztottad. Mondjuk bármi módon jelezhették volna, egy felugróval akár, mintha mindig is ott lett volna. Akár… De lehet én gondolom túl a dolgokat és ez a legtisztább megoldás
Sajnos énis megkaptam ezt az üzenetet. De ami mégjobban elkeserítő, hogy megkerestem még másik 4 oldalt ami eddig szállított Magyarországra és mindenhol az az ablak ugrik fel, hogy Horvátországon és Szlovénián kívül más EU-s országokba a szállítás határozatlan időre szünetel.
Melyik volt a 4 másik?
Esetleg nézzetek szét itten.:
Hátha van az igényeknek megfelelő cucc.
Gondolom szlovákok, mert a Liquidhallnál semmi nem ugrik fel azon kívül, ami eddig is felugrott.
Király. És ha már fizettem is?.. Asszem tényleg el kell engedni.
Hát, talán előrébb lennél, ha írnál Nekik egy emailt ezzel kapcsolatban. Itt egyikőnk sem a JuicyVapour alkalmazottja, hogy erre tudjunk válaszolni.
Megtörtént és nagyon segítőkészek voltak. Jön vissza a pénz, amint a bank is úgy akarja!..
Ez jó oldal ? Megbízható ?