Előre is bocsi, ha kicsit már megrágott témáról kérdezek, nyugodtan irányítsatok át máshova ha úgy van.
Úgy alakult a készletem, hogy amióta bejött ez az “új szabályozás” amiben lassan mindent is tilos rendelni, nem kellett még liquidet rendelnem, kisebb vásárlásokat Pestre költözésem után megoldottam egy személyes vape42+dohánybolt kombóval, ami amúgy tök jó, de valljuk be nem olcsó a dohányboltban a nikotin
Olvasgattam itt, van több poszt, de ott gyakorlatilag azt találtam, hogy van aki megkérdőjelezi a dolgokat (esetleg tart a következményektől hozzám hasonlóan?) van aki meg továbbra is nyugodt szívvel rendel.
Szóval a vége a dolognak az lenne, hogy ha én rendelek liquidhallról/liquidcityről (ezeket részesítettem eddig előnyben, ajánlásokat is szívesen olvasnék) akkor mennyi az esélye annak, hogy megérkezik hozzám mindenféle plusz költség nélkül? Egyáltalán van esély a plusz költségekre, vagy annyira nem rossz a helyzet?
Köszi előre is
Én ma kaptam sms-t a futárcégtől hogy ma délelőtt
hozzák a csomagom.
Az e-liquid onlineshopból rendeltem pár guriga huzalt.
A csomag még nem érkezett meg.
Talán majd holnap???
Amit leírok az szigorúan a saját véleményem.
Én nem szeretnék senkit erről vagy az ellenkezőjéről sem meggyőzni.
Volt egy hír, szigorítás ami a boltokat érintette mint láttuk sajnos zár(nak) is be.
Aki az ő értelmezésüket követi és “nem bátor” az hazai bolt + dohány bolt.
Oké és meddig, ha bezár az utolsó hazai bolt, és mondjuk már a “Nemzetiben” sem lehet beszerezni
akkor mi lesz? Vissza az analógra?
Saját részről a liquidhall/liquidcity is túl van árazva de ez már inkább magán ügy.
Magam részről simán rendeltem(tünk) aromákat olaszból 200 euróért, a szokásos módon megjött,
és itt a múlt heti amikor láttam olyat aki halott róla hogy valakinek a szomszédja 1liter 100mg/ml Nicet
vett kézhez!
Hogy mi változott?
Semmi
Valaki halott róla hogy egy mezei vapernek a pakkját lefoglalták?
Konklúzió :
ha valaki “nyuszi” rendeljen csak itthonról, és úgy tényleg nem olcsó az ecigi,
ha valaki meg nem, tőlem azt csinál amit csak akar
Egyre többet jön fel ez a téma , saját részről többet nem szólnék hozzá csak ha változás történt
Szia.
Itt az oldalon kiveséztünk már pár shopot ahonnan,ha írhatom mindannyian rendelünk,rendeltünk és minden megérkezett mindíg semmi probléma nélkül.
Nem linkelek,nem írok neveket a boltokról mert szinte mindent el tudsz olvasni ha rákeresel aromára is és a “mumusra” vagy a kiskapura a nagykapu mellett
Köszi szépen a válaszokat, már most sokat segítettetek
Attól függetlenül várom az ajánlásokat, javaslatokat, de akkor már lehet hogy ezt zárom/törlöm, és átnézek a vásárlásfüggőkhöz
Semmi gond, értettem amit írtál, és a fogalmazást is, hisz ráadásul eleve egy olyan csontot rágok ami talán már úgy meg lett rágva hogy nincs is
Na de én ilyen vagyok, csak a biztos
Mindenesetre köszönöm szépen!
Ha félreérhető lettem volna elnézést, aromát szoktam én is itthonról és fogok is amíg lehet
Viszont számomra ha valami X % százalékkal olcsóbb kint akkor inkább kintről veszek.
A minőség/ár mondja meg “hogy ki vagy” , pl. attól hogy egy darabig nem tervezek NICet
venni az Aromamestertől az nem azt jelenti hogy aromát sem fogok, sőt pont holnap.
Nyilván most legtöbbünket foglalkoztatja a “mi és hogy lesz” kérdés! Mivel nincs egyértelmű jövőkép, csak hírek és történések, amire nincs behatásunk, ez a bizonytalanság rosszabb a biztos rossznál! Szvsz úgy vélem mezei usereket nem fognak vegzálni, nem hatékony és fontosabb témákra sincs kapacitás. Persze becsúszhat egy-egy eset?! Alkalmazkodunk, ahogy eddig is, megoldás meg mindig van valahogy! Majd megfejtjük, ha szükséges!
Persze, teljesen jogos, érthető is!
Nem is kérdés, én is lehet hogy az aromamesteres nic-et fogom választani jövőben pl liquidhall helyett, annyian írjátok
Illetve a tendencia, na hát igen… arról sajnos nem is érdemes beszélni. Eleve azzal van a gond, hogy így kell gondolkoznia az embernek egy “hétköznapi dolog” miatt, mert nincs lehetőség/drága akármi…
1300Ft körül volt egy 10ml-s nic booster legutóbb… Tényleg “nem sok” mert, ennyiből egy doboz cigit sem veszel, megis tovább kitart ráadásul a jó hatásokról nem is beszélve. De azért na, tényleg nem olcsó, és hát ha lehet olcsóbban…