Teljesen elveszettnek érzem magam az eliquidekkel kapcsolatban.
Van egy Ursa Nano Pro Pod készülékem.
Próbáltam elfliq eliquiddel de a gyümölcsös egy idő után unalmas lett és szeretem a különleges ízeket
Ezért rendeltem az oxygain.sk oldalról kikevert eliquidet 60/40 arányban de nem igazán jön át az íze. . Sőt inkább rossz mint jó.
Míg egy másik készülékbe - Geek Vape- feltöltve jobban érezni a sütis ízt.
Keveréssel nem próbálkoztam mert számomra bonyolult
Mit tanácsoltok?
Valamint melyik kazánbetétet kellene hozzá vásárolnom?
Sajnos nem minden íz fekszik minden készüléknek, ez még rta-nál is jellemző, sajnos ez a szopóroller része a sztorinak, amíg az ember megtalálja a megfelelő ízeket a setupokhoz. Amivel tudsz játszani az a levegő és watt beállítás, ha nem tudsz belőle ízt kicsikarni, akkor venni kell minden poriból ami kapható hozzá és azokkal is játszani kicsit. De még így is van esély a 0 eredményre.
Nem kell még elkeseredni, először probáld végig az opciókat, másik porlasztó, más watt beállítások, más levegő. Ha ezek után sincs íz, akkor már elkeseredhetsz.
Vagy veszel más ízeket is, javaslom a maximumsmoke-ot, vagy inkább a saját keverést.
Van itt vagy 100 féle előre kevert cucc, mindegyik más, szerencsére.
Lehet jobban jársz, ha megkérdezed a usereket itt, hogy adott ízvilágban kinek mi jött be podban, mondjuk karamellás, dohányos-desszertes, vaniliás, sütis, fánkos, tortás, citromos stb ízekben, nem tudom pontosan mit keresel.
Egzakt válaszokat ne várj, ami az egyiknek manna, az a másik wc.
Ez egy kezdő kérdés, de ne hararagudj meg érte
Ugye mielőtt ízt cseréltél (liquidet) nem ugyan azt a porlasztót használtad?
Tehát cseréltél porlasztót?
Nem tudom mennyivel leszel előrébb vele, az én szokásaimhoz ehhez a készülékkel:
1 ohmporlasztó, automatán 9watt tól max12 wattig, teljesen elzárt levegő.
Ha új porlasztóval ilyen íze van a liquidnek és nem ízlik neked, akkor többet olyat ne vegyél
mert sok mindent ellehet mondani az Ursa Nano Proról de azt nem ,hogy rosszul adná vissza az ízeket.
Magyarul ez vissza adja az ízeket, de sajnos a rosszakat is
Akkor ha adhatok egy tanácsot minden hátsó szándék nélkül,
engedd el ezt az előre bekevert vonalat, több ok miatt is
de most pl. azért mert az ilyen lyukra futások miatt, drága lesz!