Vettem egy cseresznyes liquidet azt mar érzem a zeusba de kicsit furcsa az ize a desszert ízét nem érzem sehogy sem.
De a gyuminek minek van kicsit furcsa íze?
Arra is csak más afc vel
Milyen cseresznye lehet az édesítőt érzed ki belőle. Gondolom beszívás végén érzed nyelved hátuljan illetve kifújáskor
Igen kifujásnal a nyelvem végén olyan furcsa ize van
Milyen márka hányás keverés ?
Az előző liquid után cseréltél vattát?
Ott a pont
Nem cseréltem vattat. Vivi 50-50 es keverés
Vivo.
Akkor cserélj vattát, és úgy próbáld az új liquidet. Akkor lehet nem lesz furcsa íze
Hát nem is tudom hogy jelemezzem a markát .
Jo köszi. Akkor evvel a tankkal felejtős a desszert iz?
Nem tudom, nem ismerem ezt a tankot.
De bármilyen új liquidet próbálok, először biztosan új vattával próbálom, hogy érezzem az igazi ízét. Én csak erre írtam amit írtam
Biztos ki lehet belőle facsarni valamit de 30pg/70vg mellé azért kell az aroma meg az idő is , hogy be érjen. Feljebb volt írva valamelyik tanknak jól áll a desszert íz valamelyikének nem .
Köszönöm mindenkinek a segítségét.
Új rta-t fogok venni mert nekem a desszert ízek jöttek be és lehet mesh tankot veszek mert könnyebbnek látszik az építése
Jó a mesh csak rohadt gyorsan meg eszi a levest . Építeni könnyebb csak az a fránya vatát kell eltalálni.
@Akyno66 árul most pár tankot van benne mesh . Még nem tudom meg e van még neki a törpe klón . Nézd meg
Még megvan a Kylin M Pro, Wotofo Profile X és a Wotofo Profile Unity, ezek mesh kazánok, ezeken kívűl már csak a Pharaoh, Intake és Aromamizer Classic van meg.
Kylin m pro-nak rövid a kéménye? Desszert ízeket szeretnék vele szívni
Köszi megnézem