Sziasztok. Vettem egy zeus zx rta-t.
És furcsa izt érzek 2-szer ki is hanytam magam. A tankot át mostam és ugyan ugy érzem.
Mi lehet vele a gond? A segítséget előre is köszönöm.
Őszintén fogalmam sincs, most halottam ilyet először.
A kérdés:
- először fordult elő?
- mióta használod?
- milyen liquiddel?
- próbáltad másik liquiddel?
- próbáltad másik tankkal?
- a liquid szaga kinézete milyen?
- biztos a véptől van?
2 hete hasznalom és az első tekerés jo volt nem volt semmi probléma.
Ma ujra tekertem uj clapton és vatta és furcsa izt érzek hanyingerem van tőle.
Porlasztós tankba is trobaltam a liquidet és abba jo volt.
A színe átlátszó es a szaga karamell.
A liquid city-nel vettem az aromat 70vg 30pg.
Érdekes.
Nincs jobb ötletem, mint a kísérletezés, másik vatta, másik húzal.
Mennyivel másabb a gőz? Esetleg túl sok vagy túl meleg? Mondjuk akkor az első alkalommal is lett volna gond…passz.
Használd a porisat inkább egy ideig, hogy mi lesz. Sok tankot használtam már, eddig sosem tapasztaltam hasonlót. A zeust viszont nem ismerem. Teljesen szétszedted apró darabokra mosás előtt?
Gőz ugyan olyan, nem meleg. Csak az Caramel izt nem érzem hanem helyette furcsa izt amitől hányingerem van. Wotoffo claptont használók 0,17 ohm single-ba a vatta cotton clouds
Le szoktad égetni rendesen a húzalt építéskor?
Igen.
Akkor nem lehet, hogy szar lett az építés és a vattaízt érzed, amire furán reagállsz? Vattaíz akkor jön az íz helyett, ha jellemzően túvattázod a tankot vagy nem tudja rendesen felszívni a liquidet, mert mondjuk be van tömörödve valahol.
Nem néz ki rossznak…szóval passz.
teszteld másik vattával…akár ugyanilyennel (ha nincs más) csak másik dobozból valóval. Én csakis cotton clouds-t használok évek óta, de ilyet nem tapasztaltam, éppen ellenkezőleg, kifogástalan
Köszi csak cotton clods-ot használók és más dobozból vattáztam és már minden rendben. Köszi a segítséget
ettől függetlenül akkor adj még 1 esélyt majd az előző dobozból való vattának is…mert ha egyszeri eset volt a szar íz akkor pl a kezedről is rákerülhetett valami az építéskor…esetleg kézkrém, stb
Ma újra vattáztam vagy 10-szer és nem volt jó megbontottam egy újat az már jo lett
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.