Igen le van égetve, kipróbáltam a deck végéig vágni a vattát és hosszabbra is de nem működik. Átlóba teszem a coilt 4,5-re vágom a lábait
És azért szeretném a single építést mert új vagyok ebben nem merek dualba építeni egyszer probaltam de nem volt jo úgyse
Most igy vatáztam be ezaz utolsó vatta adagom egy hét alatt 3 méter vattát pazaroltam el 14 claptonnal
Próbáltad már összéb tolni a tekerést, hogy ne legyen ennyire hézagos?
Jo meg nézek valahol gyümis liquidet, mert azt mondták, hogy ebben a tankba desszert iz nem működik.
Még nem nyomtam össze a tekerést de ezt is kitrobalom nem sokára
Nekem úgy tűnik, magasan van a levegő beömlő nyíláshoz képest. Az is nagyon sokat számíthat. Hihetetlenül sokat.
4,5re vágtam a lábait es teljesen az aljaig van a clapton.
Emeld fel kb. 1,5 mm-re. Ezzel is el lehet játszani. Ha belegondolsz a részletekbe, mitől függhet az íz visszaadás, ez egy nagyon bonyolult rendszer. Van egy fűtő felület, a tekercs belső része. Ebből származik egy felületi hőteljesítmény a vattára [W/mm2] A vatta térfogatot tölt ki, tehát az mm3-ös, vagyis harmadik hatványos a fűtő felület négyzetes felületéhez képest. És akkor még ott van a levegő áramlása, ami ha nem az otimumot adja az adott rendszerhez, akkor nem vezeti el a keletkezett gőzt, nem tölti be a felületen megjelenő hő elszállítását, így jön az égett íz, vagy nem jön semmi. Belátható, hogy rengeteg variációs lehetőség van, amíg megtalálod az optimális “munkapontot”.
Mindent kitrobaltam de nm jo
Esetleg milyen rta-t ajánlotok milyen tipusut amibe jo a desszert íz. ?
Mesh vagy coilt?
Vagy ha veszek a zeusba mesh decket avval működne a desszert iz?
dvarw dl…állítólag az jó dessertre…
Vagy a mesh tankhoz vagy tapasztalatot?
Mert néztem videokat könnyebbnek látszik az építése
nekem nincs…soha nem vennék…
Figyu…sokmindentől függ a desszert íz elöhozása egy egy tankbol. Nekem pl mesh tankjaim és sima rta tankjaim is vannak. Pl a vape or die lenny aromát én fèl literessével keverem 70-30alapba és bő 3honapig hozzá se nyúlok.
Naezt az aromát imádom a meshes wotofo profile x tankombol.
Szoval nem mindegy mit akarsz szívni belőle. Én hiszem hogy vannak ízek amik egy tankbol borzalmasak ásikbol nem…
Aza baj hogy tul nagy a keményen ezért a desszert iz nem igazán érződik.
Tudnál ajánlani olyan rta-t aminek kicsi a keményye?
Megerősítem kiváló deszertee
Gondoltam mert dohányra nem jó nekem.