Rta zeus zx

Igen le van égetve, kipróbáltam a deck végéig vágni a vattát és hosszabbra is de nem működik. Átlóba teszem a coilt 4,5-re vágom a lábait

És azért szeretném a single építést mert új vagyok ebben nem merek dualba építeni egyszer probaltam de nem volt jo úgyse

Most igy vatáztam be ezaz utolsó vatta adagom egy hét alatt 3 méter vattát pazaroltam el 14 claptonnal

Próbáltad már összéb tolni a tekerést, hogy ne legyen ennyire hézagos?

2 kedvelés

Jo meg nézek valahol gyümis liquidet, mert azt mondták, hogy ebben a tankba desszert iz nem működik.

Még nem nyomtam össze a tekerést de ezt is kitrobalom nem sokára

Nekem úgy tűnik, magasan van a levegő beömlő nyíláshoz képest. Az is nagyon sokat számíthat. Hihetetlenül sokat.

1 kedvelés

4,5re vágtam a lábait es teljesen az aljaig van a clapton.

Emeld fel kb. 1,5 mm-re. Ezzel is el lehet játszani. Ha belegondolsz a részletekbe, mitől függhet az íz visszaadás, ez egy nagyon bonyolult rendszer. Van egy fűtő felület, a tekercs belső része. Ebből származik egy felületi hőteljesítmény a vattára [W/mm2] A vatta térfogatot tölt ki, tehát az mm3-ös, vagyis harmadik hatványos a fűtő felület négyzetes felületéhez képest. És akkor még ott van a levegő áramlása, ami ha nem az otimumot adja az adott rendszerhez, akkor nem vezeti el a keletkezett gőzt, nem tölti be a felületen megjelenő hő elszállítását, így jön az égett íz, vagy nem jön semmi. Belátható, hogy rengeteg variációs lehetőség van, amíg megtalálod az optimális “munkapontot”.

4 kedvelés

Mindent kitrobaltam de nm jo

Esetleg milyen rta-t ajánlotok milyen tipusut amibe jo a desszert íz. ?
Mesh vagy coilt?

Vagy ha veszek a zeusba mesh decket avval működne a desszert iz?

dvarw dl…állítólag az jó dessertre…

2 kedvelés

Vagy a mesh tankhoz vagy tapasztalatot?
Mert néztem videokat könnyebbnek látszik az építése

nekem nincs…soha nem vennék… :no_good_man:

Figyu…sokmindentől függ a desszert íz elöhozása egy egy tankbol. Nekem pl mesh tankjaim és sima rta tankjaim is vannak. Pl a vape or die lenny aromát én fèl literessével keverem 70-30alapba és bő 3honapig hozzá se nyúlok.
Naezt az aromát imádom a meshes wotofo profile x tankombol.
Szoval nem mindegy mit akarsz szívni belőle. Én hiszem hogy vannak ízek amik egy tankbol borzalmasak ásikbol nem…

1 kedvelés

Aza baj hogy tul nagy a keményen ezért a desszert iz nem igazán érződik.
Tudnál ajánlani olyan rta-t aminek kicsi a keményye?

Megerősítem kiváló deszertee

Gondoltam mert dohányra nem jó :smile:nekem.